Twee bom aanslagen Brussel 22-03-2016

vlag belgie
Net zoals er op alle media nu gespeculeerd wordt wat er aan mogelijk connecties zijn, zo luister ik ook naar het nieuws met een gezonde achterdocht. Achterdocht naar aanwijzingen van een valse vlag aanslag. Mijn vertrouwen is allang nul op dit gebied. In het eerste bericht wat ik hoorde rond 12.30 uur bij de NOS kwam voorbij dat de Eiffeltoren vanavond verlicht zal gaan worden in de kleuren van de Belgische vlag.
eiffeltoren vanavond in de kleuren van de Belgische vlag


Wat kan er iemand toe bewegen om binnen slechts vier uur na een aanslag deze beslissing te nemen en ook nog uit te dragen naar de media. Of zou dat deel uitmaken van het plan? Never waste a good crisis. Verspil nooit een goede crisis. Het Charlie Hebdo effect van 22-03-2016.

Wellicht? Ik speculeer ook maar wat …

Mark Rutte vandaag: "We moeten onder ogen zien, onze samenleving ligt onder vuur"

Precies, als je behulpzaam bent om in andere landen mee oorlog te voeren komt de oorlog ook naar hier. Maar het kan natuurlijk ook zomaar deel uitmaken van het grotere plan. Het weer een stapje verder uitrollen van de totalitaire dictatuur.

Ik zie op mijn website statistieken dat er veel mensen allert zijn, het artikel: 15 tips om een valse vlag aanslag te herkennen wordt veel gelezen. Herken / verneem / ontdek je wat? Delen graag.

15.20 uur Barack Obama; "This is yet a reminder that the world must unite, ... and stand as one".
15.33 uur BNR: Verscherpte grenscontrole: Politie functionaren aan de grens, iedereen mag gewoon door rijden.
15.45 uur RTL-Z derde bomgordel door gecontroleerd tot ontploffing gebracht door de veiligheidsdiensten.
............ -- [ vreemd, terroristen die een bomgordel ongebruikt achter laten ??? ]
16.03 uur NOS foto op tweet van Politie, 3 mogelijke daders, 2 zijn omgekomen 1 waarschijnlijk voortvluchtig
16.10 uur Getuige in de trein van Brussel naar Amsterdam en gestopt bij Hoofddorp; "We werden uit de trein gehaald door zwaar bewapende politie, het raam werd eruit geblazen, best heftig, we moesten onze handen boven op het hoofd houden en werden met bussen afgevoerd naar een hotel voor registratie".
16.16 uur Het openbaar vervoer zal weer hersteld worden
.............. Facebook heeft een safetycheck geactiveerd, waar je kunt aangeven dat je veilig bent.
Twitter: Bredanaar krijgt drie agenten aan de deur vanwege tweet over aanslag #Brussel
16.24 uur RTL-Z foto daders nu geblurt, 1 mogelijke dader de andere twee ??? Foto werd wel eerst vertoond op andere media zoals BNR en verspreid via allerlei sociale media door iedereen ...
Twitter: Elsevier: Sommige slachtoffers van de aanslag op de luchthaven hebben spijkers in hun lichaam.
Twitter: Eline: 1. Aanslag 2. Leiders zijn "geschokt" 3. Oproep tot saamhorigheid 4. Vooral niets doen aan het werkelijke probleem 5. Repeat #Brussel
16.42 uur 34 doden en 187 gewonden [ nog niet officieel bnevestigd ]
Twitter: Why do 'Terrorists' attack innocent people and never politicians?
Twitter: Medhi - As usual, not sure what's more depressing/predictable: blaming Islam or conspiracy theorists shouting 'false flag'.
17.00 uur RTL-Z IS eist de aanslag op, wat een verrassing. [ PS IS = Amerika en bondgenoten ]
17.07 CNN melden 30 doden en 230 gewonden - CNN reporter meldt de oproep om bloed te komen geven. Niet vernomen op andere media. Bovendien, men verwachte toch een aanslag?
.......... Naast een lichaam is een Kalashnikov gevonden maar geen enkele getuige heeft het over geweerschoten gehad de gehele middag, vreemd ???


eiffeltoren na aanslag Brussel

Waarom zit ik met argusogen te kijken naar aanwijzingen dat Brussel net als alle andere aanslagen in Parijs alweer een valse vlag aanslag is? IS, Islamic State, de terreurgroep die bevochten wordt door President Assad van Syri?, bevochten met heel veel succes door Rusland en bevochten wordt door Amerika en zijn Europese bondgenoten. Alleen de US en de EU konden geen gat in een pakje boter schieten bij de IS terreurgroep in tegenstelling van Rusland. Hoe komt dat? IS wordt gefinancierd door het westen om Assad uit het zadel te wippen zoals dat ook met Qadhafi,(Gadhafi) in Libie het geval was en Saddam Hoessein in Irak. [ olie belangen /?macht ]

Alleen al het feit dat IS de aanslag opeist maakt dat het de aanslagen in Brussel verdacht maakt dat het weer om een valse vlag aanslag gaat. Ik kan je nu al voorspellen dat we meer en meer swat teams gaan zien in de gehele EU. Swat-teams die in navolging van big brother Amerika de bevolking gaan intimideren, angst zaaien. [ doel van de actie ]

Ik ben ervan overtuigt dat er de komende dagen en weken feiten boven tafel zullen komen die dit gaan bevestigen. Gelukkig zijn er veel mensen alert om uit te kijken naar fouten die de aanslagpleger(s) gaan maken zoals ze die bij alle valse vlag aanslagen maakten.De pagina 15 factoren om een valse vlag aanslag te herkennen werd vandaag, de dag van de aanslag meer als 4.000 keer bekeken.

22.00 uur Oeps, dit kun je niet verzinnen. Even Googlen op Brussels False Flag: Brussels on Satanic Holiday 3/22
23-03-2016 Vertaling hiervan op WantToKnow

* 15 factoren om een valse vlag operatie te herkennen
* Overzicht 54 gedocumenteerde valse vlag operaties
* Battlefield America - The War on the American People
* Uitrollen van de politiestaat - Community Policing

-- Henk Mutsaers

je suis bruxelles
Vanmiddag om iets over twaalf maakte ik het plaatje hierboven met de
twee Eiffeltorens ... en precies zoals verwacht vond ik dit om 22.00 uur.
Het Charlie Hebdo effect, zoveel mogelijk psychologische effecten toepassen!


Henk
Vandaag had ik een gesprek naar aanleiding van de aanslagen in Brussel; "Ik wil het eigenlijk helemaal niet weten allemaal", was de reactie. Ik begrijp dat best, mensen weten het geen plaats te geven, hebben geen grip, voelen zich machteloos. Maar ik wil het wel weten en ook kijken waar ik wel invloed op heb. - Lees verder


Onderstaande video gedeeld via wakkeremensen geeft oplossingen voor de zieke mensen die nu de wereld regeren op de achtergrond. Kijk en oordeel zelf ...De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio