Voor alle nieuwgeborenen, wij houden van jullie

greed

In onze wereld, doodt Malaria elke 30 seconden een kind. 11miljoen kinderen sterven elk jaar aan ondervoeding. In onze wereld, zijn 15miljoen kinderen wees geworden door aids. 30.000 kinderen sterven elke dag aan vermijdbare oorzaken. In onze wereld, zijn er 2 miljoen kinderen, op dit moment, die in de sexindustrie werken. 1.1 miljard mensen in de wereld verdienen minder dan een dollar per dag. 

gedachtenvoer

VOOR ALLE NIEUW GEBORENEN, WIJ HOUDEN VAN JULLIE. (GEÏNSPIREERD DOOR FAITHLESS 2014)


Als er een GOD is, ben bewust, dat ik een nieuw mens heb gemaakt. Mijn zoon ligt hier en slechts voor hem ben ik bang. Als ik die blik zie in dat gezicht zie ik, dat wat waar is, waar is. Ik heb hem geschapen zoals U ons hebt geschapen, naar Uw beeld. (Faithless)

ENKELE ANDERE CIJFERS.

Washington, D.C. – In 2015, the United States spent more on its war machine than the next six countries combined, with a total of $596 billion spent on military expenditures.

What really happens. Oxfam Said That the wealth of the poorest 50% dropped by 41% between 2010 and 2015. Despite an increase in the global population of 400m. In the same period, the wealth of the richest 62 people thickening increased by $ 500bn (£ 350bn) to $ 1.76tn.

The charity said that, in 2010, the 388 richest people owned the same wealth as the poorest 50%. This dropped to 80 in 2014 before falling again in 2015.

Wapenindustrie is een grote belangrijke economische industrie, en is een belangrijke oorzaak om oorlogen te orkesteren. Oorlog is een economisch gewin en dat gaat ten kosten van ontelbare onschuldigen slachtoffers, honderdduizenden doden en miljoenen vluchtelingen. "Dat is bijkomende schade", zegt men, maar in werkelijkheid  geeft de wapenindustrie daar niets om. Het gaat om de winstcijfers en het tevredenstellen van de aandeelhouders.

Een Amerikaanse vriend en goede schrijver heeft daar een artikel over geschreven in Wake Up world. Ethan Indigo Smith."The Business of War is the Cause of War".

Hier wordt enkel een voorbeeld gegeven over de wapenindustrie en wordt er niet geschreven, over de olie-, pharmaceutische- en voedsel-industrie, het monetair systeem, de bankensector, financiële sector of de gemanipuleerde media en onderwijs.

Wie profiteren?  Precies die mensen die bij Oxfam worden genoemd en de Multi-nationals, Pensioenfondsen, Banken, Verzekeringsmaatschappijen, enkele Royalties, en al die anderen die van andermans ellende rijk worden. Gewetenloze, Megalomane, Narcistische, Egoïstische, machtswellustelingen en uitverkoren door GOD zelf. (denken ze)

En onze volksvertegenwoordigers, onze regeringen, die hun bestaansrecht hebben, dankzij het volk, vertegenwoordigen het volk niet, maar vertegenwoordigen het etablissement dat, marktkapitalisme en het neo-liberalisme predikt. Wat voor bestaansrecht hebben regeringen dan nog, als de volksvertegenwoordigers het volk niet vertegenwoordigen?

( Milton Friedman, Grondlegger van het marktkapitalisme. Minder overheid rechten , minder regelgeving , een meer robuuste vrije markteconomie , Britse en Amerikanisme met een buitenlands beleid dat had als, zijn onofficiële motto , " MACHT IS RECHT". Waar hebzucht en deregulering hand in hand gaan, in de afgelopen decennia onder invloed van het neo- liberale denken en de Amerikaanse schrijfster Ayn Rand , die egoïsme als de hoogste deugd presenteerde.)

NOG WAT CIJFERS. 

In het bovenvermelde artikel wordt nog een vergelijking gemaakt, met de verkwisting van geld. Er zijn in Amerika meer dan 550.000 daklozen en die zouden dan elk 1 miljoen dollar hebben. Wanneer Rothschild zijn totale vermogen zou verdelen, zou iedereen 70.000 dollar hebben.

VOOR ONZE NIEUW GEBORENEN, WELKOM IN ONZE WERELD.

the new arivals

Voor die mensen die weigeren om hun geest te openen  kijk er doorheen wat main stream media, jullie politici en religieuze leiders vertellen, doe wat onderzoek, open je ogen en oren.

Dit is uitgegroeid tot een zeer enge wereld. Soms kan angst U in leven  houden, maar het kan U ook houden in onwetendheid.

Mijn angst is voor mijn kinderen, kleinkinderen en toekomstige generaties. Uw gesloten geest en onwetendheid en angst om te denken voor Uzelf is wat mij het meest vreest. Zolang de meerderheid van jullie blijven denken zoals U dat doet, zullen deze Elite's kunnen blijven doen wat ze doen.

Kijk naar het grote plaatje - wat zal de wereld zijn  voor uw volgende generaties?

Ik denk niet dat het een wereld  zou zijn die U wilt zien  zolang deze hebzuchtige, op macht beluste klootzakken hun pad mogen blijven "voortzetten".

HET KAN ANDERS, HET MOET ANDERS, HET WORDT ANDERS. EEN GEWELDLOZE (r)EVOLUTIE. VERENIG EN VERBIND, IN LICHT, LIEFDE EN WIJSHEID.

Lanaria Amerkira facebook                           

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio