Q this is big

YouTube censuur explodeert in februari 2018

youtube censuur
[Natural News] Zoals elke geïnformeerde persoon goed weet, heeft Google / YouTube een censuur val uitgevaardigd tegen conservatieve stemmen, niet alleen door de accounts financieeel te blokkeren [het verdienmodel te ontnemen] , maar ze volledig te verwijderen. De "redevoering" van radicaal links is goed op weg en hun doel is de volledige uitroeiing van alle pro-Amerika, pro-Trump, pro-liberty stemmen.
natural news


Daarbij komt Google naar voren als de meest kwaadaardige entiteit in onze moderne wereld, en al die individuen die voor Google werken, zijn medeplichtig aan deze gruwelijke misdaden tegen vrijheid en het Eerste Amendement. Bij het nastreven van dit massale zwijgen van politieke redevoering houden ze niet van, maar Google heeft ook een enorme kans geopend voor onafhankelijke videosites om op te staan en een enorme aanhang van inhoud aanbieders te krijgen.

Dat is waarom ik alle patriotten in Amerika eraan herinner om je videobestanden op te slaan en maak je klaar om ze te uploaden naar onze nieuwe videosite die dit jaar van start gaat bij Natural News.

Een andere reeds bestaande optie is D.Tube, het eerste crypto-gedecentraliseerde videoplatform dat bovenop de STEEM Blockchain en het IPFS-peer-to-peer-netwerk is gebouwd.

Bestand tegen censuur
Vanwege de gedecentraliseerde aard van IPFS en de STEEM-blockchain kan D.Tube geen video's censureren of richtlijnen afdwingen. Alleen de gebruikers kunnen een censuur plaatsen, door de kracht van hun upvotes + stemmen en downvotes - stemmen. -- HM


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]