de Politiek: Wie Stemt Wat ?

wie stemt wat in de politiek
Politieke beloften kennen we allemaal, maar wat is de praktijk? Weet jij waarvoor en welke politieke partij nu écht stemt? Het belangrijkste voor élke politieke partij is hun beloften nakomen. Niemand weet nog of Wim Kok ooit iets goeds heeft gedaan, iedereen, werkelijk iédereen ken hem echter nog van het kwartje van Kok.

Wekelijkse update tot de verkiezingen

politiek, wie stemt wat

Je wordt afgerekend op je beloften!

Dotcom.radio gaat dan ook, naar een idee van Ron Fonteine (Forbidden Source Nieuws) elke week verslag uit brengen van het stemgedrag van politieke partijen.

Ikzelf, laat ik duidelijk zijn, was de interesse in de politiek al totaal verloren met een dito stemgedrag: Niet meer stemmen. Maar, maar, .. bij het referendum ben ik wel geweest. Ik ben al lang van mening dat er slechts een enkel land is wat een échte democratie kent. Zwitserland is hét land van de referenda. Forum voor Democratie wil zich daar voor gaan inzetten. Rutte zal dan ook de geschiedenisboeken ingaan als de politicus die het referendum naast zich heeft neergelegd. Rutte heeft nu pagina's grote advertenties nodig omdat hij zelf zijn politieke dood al getekend heeft. - Henk Mutsaers

wie stemt wat?

Israel associatie verdrag

trump
zorg winst uitkering

wie stemt wat belasting paradijs

wie stemt wat antibiotica dieren
transparantie

couperen

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio