Waarom willen mensen in Geertruidenberg wonen?

gemeente geertruidenberg
Het leven in de stad is voor veel mensen ondenkbaar, te druk en te weinig levensruimte. Voor anderen is het eveneens ondenkbaar dat ze op het platteland zouden moeten leven. Het is niet voor niets dat Amsterdam ondanks de hoogste huizen prijzen van Nederland voor de inwoners zo aantrekkelijk is om te wonen. Er is op elk vlak voor een ieder wat wils wat te doen en dat het gehele jaar door.
geertruidenberg Kerst 2017


Die aantrekkingskracht zie je ook in vele kleine historische stadjes door geheel Nederland. De aantrekkingskracht van het toerisme maakt dat het er bruist van de toeristen. Op dat gebied heeft in het verleden Geertruidenberg de plank behoorlijk misgeslagen door de oude haven die tot vrijwel in het centrum doorliep te dichten. De watersport is in de zomer als een magneet voor het toerisme, en waar mensen zijn willen ook anderen vertoeven. Zo werkt dat nu eenmaal.

Geertruidenberg kaart met oude haven
De oude haven van Geertruidenberg dichtbij de markt (lichtblauw)


Maar Geertruidenberg is niet helemaal verloren gegaan. De historische markt is een van de mooiste van ons land en ook de vestinggrachten en bijbehorende wallen zijn voor een groot deel mooi behouden en onderhouden. De markt is echter het mooist in de zomer met vele gezellige terrassen, restaurants en de marktkramen op vrijdagmiddag. Vele evenementen sieren deze lokatie waarbij het geen van allen ontbreekt aan publieke belangstelling.

Wonen te midden hiervan is dan ook niet onaantrekkelijk, even een rondje lopen, of gewoon voor het huis op het bankje de belangstelling observeren. Vooral nu je zelf je huis te koop hebt staan en je met andere ogen kijkt naar de plaats waar je heel je leven al woont en dat alles voor normaal waarneemt ga je het toch weer anders zien.

- Henk Mutsaers

Wetenswaardigheden cijfers, statistieken, gemiddelde huizenprijzen en meer over Geertruidenberg vindt je hier.huis te koop koestraat 26 geertruidenberg
Woning te koop Geertruidenberg Noord Brabant

Energie neutraal: Nul op de meter
Vortex energie bespaar tip: Energieneutraal een stap dichterbij
Herken jij ook een voordeel als je er een ziet?
De historie van ons huis


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio