Q this is big

Budget tip: Een stap dichterbij energie neutraal wonen. Vortex Energy Saver.

energie besparingstip
Wie heeft er nog geen dubbelglas, isolatie maatregelen getroffen, energiezuinige gasketel, of zelfs al een warmtepomp? De mogelijkheden lijken eindeloos. Een van de beste opties is waarschijnlijk bij de meesten echter nog onbekend. Wellicht de beste en snelste prijs / rendement optie, .... ? De vraag is; "Waarom hebben de media hier al bijna 10 jaar niet over bericht? - Zitten slapen of ... andere belangen, de belangen van de grote adverteerders!" Ontdek en deel deze info!
enerielabel


Een energie bespaar tip die je niet de hoofdprijs kost


Voorheen was het op energiebesparing gebied zo dat de allereerste maatregel isolatie was. Wat je niet hoeft op te warmen door warmte verlies kost je ook geen extra energie. Maar een heel huis isoleren is best een kostenpost en brengt veel werk met zich mee. Deze realiteit is wellicht nu achterhaald en verdringt isoleren naar de tweede plaats?

De Vortex Energy Saver uit de U.K.

vortex energie besparing schema

Een Vortex is eigenlijk een werveling van energie. Een tornado is dus in zekere zin ook een vortex. Wat de Vortex Energy Saver doet is de zuurstof effectief tot een bijzonder laag niveau terugbrengen waardoor elke systeem dat water verwarmt minder stroom, gas of olie gaat gebruiken. De vortex installatie gaat roestvorming tegen waardoor de levensduur van de gehele verwarmingsinstallatie verbeterd. [zuurstof in het water normaal 2.5% en met de vortex 0,05 ppm]

Luchtbellen en radiators die niet volledig opwarmen zijn een zaak uit het verleden met de vortex geïnstalleerd. Bij een vortex ontstaat een lage druk in het midden wat de lucht uit het water verwijderd [net zoals het oog van de tornado bij iedereen algemeen bekend is]. Het opwarmen van het water in de boiler en radiatoren zal dus effectiever plaatsvinden en kan tot 35% reductie in energiekosten leiden. Zonder bewegende delen is de levensverwachting van het Vortex systeem > groter als 40 jaar. Roestvorming in de installatie kan een 15% achteruitgang van de installatie tot gevolg hebben, de Vortex Enery Saver maakt bovendien elke installatie stiller.

lucht in de radiator

De Coventry Universiteit deden een test met de Vortex unit in hun studentenflat en kwamen gedurende een jaar tot een reductie van 35% in energiekosten!

Meer info in het Engels: [ pdf document]

De Vortex kwam op de markt in de U.K. in 2008. Heel vreemd dat de internationale media hier nog niet de loftrompet over hebben laten klinken?

hoeveel mensen zouden dit ook willen weten


In Nederland is er op dit moment nog geen distributeur waardoor een exacte prijs geven nog niet mogelijk is, een telefoontje richting het bedrijf leerde mij echter wel duidelijk is dat de Vortex Energy Saver voor mij op de allereerste plaats komt te staan! Website: http://www.vortexenergysaver.com/


Vindt jij deze informatie net als ik ook waardevol? Deel dit bericht dan via de sociale media!

— Henk Mutsaers

P.S. Ons huis staat nu te koop, grondig geisoleerd, 20 zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. Het gas is verzegeld en de stroomrekening is 54 euro waarvan 30 euro vastrecht/belasting. Met de Vortex komt het energiegebruik op nul en blijven slechts de vaste kosten over.

koestraat 26 geertruidenberg Huis te koop
Huis te koop

Lokatie: Wie, Wat, Waar
Herken jij een voordeel?
De historie van ons huis


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]