Q this is big

Donald Trump maakt gehakt van fake news CNN !

Donald Trump
Terwijl de zittende Amerikaanse president Barack Obama op kwam voor de democratie in zijn afscheidsrede was Donald Trump al begonnen met het hakken aan de wortels van zijn "illustere" voorganger. De aanwezige reporter van CNN kreeg al gelijk te horen hoe Trump erover dacht: U mag geen vraag stellen, "You are fake News".
Donald Trum Speech 11-01-2017


RTLZ zag na de toespraak al dat de beurzen heftig reageerden op de toespraak van President Elect Donald Trump.

Trump wond er geen doekjes om, de bedrijven die Amerika ontvlucht zijn met de belofte van goedkope arbeidskrachten krijgen de rekening gepresenteerd door hoge invoer belastingen. Sommige bedrijven heb ik daarover al persoonlijk aangesproken en de rest weet het nu wel, de boodschap is duidelijk!

Met alle valse verhalen die de ronde deden de laatste maanden en recentelijk nog deze week werd duidelijk dat Trump niets meer te maken wenste te hebben met Nep Nieuws media. Hij bleef nog netjes door geen namen te noemen. Toen een reporter van CNN een vraag stelde en meende het recht te hebben op een antwoord omdat Trump CNN had aangevallen / beschuldigd en de journalist bleef aandringen was hij meer dan duidelijk: "No: You Are Fake News". CNN wringt zich nu in allerlei bochten en stelt: "We are fully confident in our reporting. It represents the core of what the First Amendment protects, informing the people of the inner workings of their government".


De "illustere" voorganger van Trump die deze week nog opriep de democratie te beschermen is tevens de allereerste president die in zijn 8 jaar regeerperiode geen enkele dag vrede kende en maar liefst 7 nieuwe oorlogen startte. Obama, de man die, … weet je nog, … de Nobel prijs voor de vrede kreeg in oktober 2009 en daarmee deze prijs mede berooft heeft van zijn status.

De naam Obama kreeg nog aandacht in zijn speech toen een van de journalisten de vraag stelde wat Trump ging doen met Obamacare. "Ik dacht dat niemand die vraag zou stellen vandaag reageerde hij. We gaan de democraten een plezier doen omdat in 2017 Obamacare krakend ten onder zal gaan. Een schande!. Zover laten wij het echter niet komen en we gaan dit jaar komen met een plan dat vele malen goedkoper gaat worden".

Een BBC reporter stelde de vraag; "Als een van de beschuldigingen die er recent gedaan zijn ten aanzien van uw persoon en die blijkt waar te zijn: would you consider your position" [gaat u uw positie overwegen?] Het antwoord van Trump was duidelijk, "There won't be any" [Er zal geen beschuldiging plaatsvinden].

Ook de farmaceutische industrie kreeg in zijn geheel een veeg uit de pan. Er gaat duidelijk ook hier verandering plaatsvinden; "They are getting away with murder" [Ze komen nu weg met moord] Deze week werd ook bekend dat Vaccinatie scepticus Robert Kennedy Jr. door Donald Trump gevraagd was om een commissie te leiden naar vaccinatie veiligheid.

Het worden nog spannende tijden voor bedrijven en de media. Krijgen we dan toch weer een stukje democratie terug in dictatuur Amerika en weer wat objectievere verslaggeving in de media? De media die de door hen gelanceerde "Fake News" hype vol in hun gezicht terug kregen.

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]