Q this is big

Televisie: Het Ultieme Fake Nieuws Kanaal

tv fake news kanaal
Elke keer als ik naar de televisie kijk, of het nu een "onschuldige" serie is of een nieuwsuitzending, denk ik, wat is hiervan waar en wat niet? Elke keer ben ik er mij van bewust dat ik op elk willekeurig moment een poging gedaan kan worden om mijn mening te beinvloeden. Zit jij ook zo naar de televisie te kijken? Bewust van dit fenomeen?
wereld nieuws

Fake News, Fake Reporters, Staged News, Blatant Omissions, Political Spins, War Propaganda and More!

10 - 0:53 - The Parking Lot Report
9 - 1:26 - The FEMA Script
8 - 2:19 - Gulf War - Charles Jaco
7 - 5:06 - Gulf War - Incubator Babies
6 - 7:34 - Iraq War Script Exposed
5 - 9:57 - Iraq Script Goes Global
4 - 11:15 - Ignore Ron Paul Script
3 - 16:06 - Building 7 Script
2 - 17:36 - The Bin Laden Script
1 - 23:25 - The Bahrain Script


Gaat de openbaring beginnen met Kerst 2017 door de uitvoerende Executive order van Trump?
Dat schreef ik op de avond voorafgaande aan de eerste Kerstdag. De media, de media zwegen over de Executiveorder van Donald J. Trump, de media, zoals altijd medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid. Waar gaat het over? Over de video hieronder vertoond, mensen op hoge posities die in situaties gebracht worden zodat men ze kan intimideren, saboteren, afpersen om precies te doen wat men van hem of haar verwacht. Zo wordt onze moderne wereld bestuurd, geregeerd, gemanipuleerd. Wees daarvan bewust als je TV kijkt, als je ergens iets leest in de media, als je gaat stemmen op onze volksvertegenwoordigers. De onderstaande video heeft alles te meken met de recente Executive order van Trump Wat betekent het dus dat de media nu zwijgen .... trek je conclussie! - HM

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]