TPP - EXIT

ttp exit door Trump
Donald Trump heeft de marketing slogan van Obama; "Yes we Can" ter harte genomen en er "Yes I Can" van gemaakt en er vandaag in zijn derde dag al werk van gemaakt. In de ondertekening van 200 Executive Orders kwam er klaarblijkelijk ook al een streep onder het omstreden en geheime "democratische" TPP verdrag. Het aanvalsplan lag klaarblijkelijk al klaar op zijn bureau, ...
Donald Trump

Executive Orders worden vaak gebruikt om in geval van chaos en sociaal oproer minder democratische zaakjes af te handelen. TPP was ook zo'n "minder democratisch" uitgevaardigde wetgeving. Maak de rijken rijker en de armen armer. Terecht dat hier een dikke streep onder gezet werd. Als er internationale trade deals gemaakt worden dan graag in alle openheid en zeker geen grensoverschrijdende wetten. TPP exit! -- HM [bron] Noot: vele politieke bobo's [de loop jongens van de NWO] zullen deze week hun ongenoegen kenbaar maken in de media. Deze zullen daar uiteraart zoals we van hen gewend zijn geen kritische noot bij plaatsen. Onderzoek journalisme is immers taboe. Lang leve het nep nieuws. Be Aware!

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio