Q this is big

George Soros aanzet tot een nieuwe Burgeroorlog?

George Sorros
Zaken konden in de Verenigde Staten niet verder tot het randje gaan dan het gevecht van de oude garde statisten met de nieuwe garde 'populisten' om de controle over de federale overheid. Leider van de aanval tegen het Volk is niemand minder dan miljardair-schurk George Soros van wie deskundigen die de situatie nauwlettend bestuderen zeggen dat hij probeert om een volgende Amerikaans Burgeroorlog in te zetten als onderdeel van een 'orde-uit-chaos'-scenario dat momenteel in de maak is.
Enemies within

orde-uit-chaos

13 Maart 2017
Door: Ethan Huff
Vertaling: Frank Bleeker
Bron artikel News Target

DISCLAIMER:
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.


book enemies within

Sommigen noemen het een Amerikaanse Lente - een laatste wanhopige poging van de globalisten om controle te houden over het Amerikaanse volk om hun streven naar een Nieuwe Wereld Orde door te zetten. De recente verkiezing van Donald Trump als president heeft blijkbaar een stok in de spaken van hun plannen gestoken en nu zijn zij, bij wijze van vergelding, bezig de situatie te laten escaleren.

In zijn boek Enemies within (Vijanden binnenin) onthult auteur Trevor Louden hoe een gecreëerde burgeroorlog voor de globalisten de voorwaarden zou scheppen om de Verenigde Staten af te breken en een wereldwijde regering te implementeren waar zij al decennialang naartoe werken.

Voor soevereine naties, zoals de Verenigde Staten is geen plaats in deze mondiale orde en moeten dus worden uitgeroeid!

Dit is echt hun enige optie zo blijkt, want president Trump gebruikt – in recordtempo – krachtige middelen om zijn doelen te bereiken; bovendien noemt hij de namen van lieden die ontheven worden van hun gedefinieerde taken, om zich zo snel als mogelijk de ontdoen van de pogingen van de globalisten om het volk tot slaven te maken en zichzelf te installeren als 'koningen' van deze planeet.

Het Volk vecht eindelijk terug, met president Trump aan het roer en dat maakt de globalisten compleet gek.

"Voor de verkiezing van Trump bevonden de globalisten zich in de eindfase van hun pogingen om zoveel mogelijk materiële rijkdom aan de burgers van de Verenigde Staten te onttrekken voordat het systeem in elkaar zou storten," schrijft Dave Hodges van The Common Sense Show. Nu moeten de globalisten ervoor vechten om terug te krijgen wat zij als gevolg van de verkiezing van Trump hebben verloren.

Globalisme is een tweeledige inspanning van zowel Democraten als Republikeinen

Gedurende de campagne voor de presidentsverkiezingen was George Soros achter de schermen druk aan het werk om de verkiezingen te dwarsbomen. Er werd aangenomen dat Hillary Clinton de verkiezingen zou winnen, 'een fluitje van een cent' zeiden ze. Toen dit niet gebeurde was het tijd voor plan B: alles frustreren wat Trump probeert te doen: infiltreren in zijn kabinet, de woede van de bevolking opwekken, de basis leggen voor burgerlijke onrust. En dit is een tweeledige inspanning door de manier waarop: het zijn niet alleen de Democraten die de president tegenwerken. Zogenaamde 'RINO' (Republican In Name Only – alleen Republikein in naam), Republikeinen als John McCain, Lindsey Graham, Paul Ryan en anderen zetten zich in voor de uitvoering van hun eigen componenten van het globalisme, die het volgende omvatten:

• Nep 'vrije handelsverdragen' die controle over de handel overdragen aan multinationale bedrijven ten koste van Amerikaanse arbeiders en hun banen.
• Massa-immigratie in de Verenigde Staten en andere westerse landen die de inheemse cultuur destabiliseert en voorwaarden schept voor een fascistische overname.
• Aanwakkeren van racisme door een verdeel en heerstactiek onder de bevolking, een klassieke tactiek van verloedering die door de geschiedenis heen werd gebruikt om naties te vernietigen om vervolgens de controle daarvan over te nemen.

We hebben het hier over de binnenlandse terroristen binnen onze regering die nauw samenwerken met buitenlandse terroristen zoals George Soros om ons land compleet te vernietigen, ter meerdere eer en glorie van de sinistere agenda van een handjevol schatrijke technocraten dat al het menselijke leven, behalve dat van zichzelf, haat en dat probeert om controle over de planeet te krijgen, enkel en alleen voor eigen gewin.

"George Soros volgt een script dat hem maar al te bekend is," schrijft Hodges, opmerkend dat Soros' tactiek rechtstreeks afkomstig is uit het draaiboek van Saul Alinsky in zijn manifest Regels voor Radicalen.

"Soros implementeert de strategieën van de Arabische Lente letterlijk op dezelfde manier zoals hij dit ruim vijf jaar geleden in het Midden-Oosten deed."

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

TheCommonSenseShow.com
TheNewAmerican.com

* Concentratie van economische controles en planning in de handen van een sterk gecentraliseerde overheid, vaak uit te breiden tot de overheidseigendom van de industrie.

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]