Ontwaken met Robert David Steele

wakker worden met
Vorige week schreef ik; " Je kan zelfstandig denken, of je kan dat niet.". Daarmee bedoel ik dat als je niet je eigen burger journalistieke werk doet je helemaal niet weet wat er gaande is in de wereld. Rusland is onze vijhand als je onze medie moet geloven en Donald Trump een losgelagen onbetrouwbare gek. Waarom denk ik daar inmiddels 100% anders over dan vele anderen. Bekijk de video met Robert David Steele en vraag jezelf af wat je al wist en wat niet en hoe dat komt?
wakker worden met Robert David Steele

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?