Kans op kanker gestegen maar beter behandelbaar??

nep nieuws
Wat moet je met zo'n NEP hoopgevend nieuws bericht als je al kanker hebt? Dit bericht zegt letterlijk: We kunnen je NIET helpen maar kunnen je wel langer in een staat van ziek zijn houden en je behoeden om snel te overlijden. Wat een NEP nieuws denk ik dan, de vraag zou moeten zijn: "Wat kun je doen om GEEN kanker te krijgen?". lees verder
nep nieuws kans op kanker groter maar meer kans op overleven

Deze alles omvattende vraag wordt NOOIT gesteld [in de media].

Waarom niet?

Omdat dit antwoord zou geven op de vraag hoe kanker ontstaat. En dat weten ze maar al te goed bij de farmaceutische bedrijven.

Een zuurstof tekort of het totaal ontbreken van zuurstof op celniveau.
PUNT!

Maar dan valt het GEHELE verdien model van Big Farma weg. Alles wat deze bedrijven te bieden hebben zijn NEP medicijnen die de tekortkomingen in de voeding, de milieu-gifstoffen en andere belastingen voor het lichaam onderdrukken. Kunstmatig corrigeren waar mogelijk. Kunstmatig ingrijpen staat niet gelijk aan genezen. Dus hebben de farma bedrijven nep-geneeskunde. In 2012 schreef ik op mijn website:

Overlevingskans bij Chemotherapie.
In 1990 heeft de hoogst gerespecteerde Duitse epidemioloog Dr. Ulrich Abel verbonden aan de Universiteit van Heidelberg het grootste mega onderzoek gedaan naar alle gepubliceerde klinische studies over chemotherapie. Abel nam contact op met 350 medische centra met de vraag of hem alles toe te zenden wat ze ooit gepubliceerd hadden over de toepassing van chemotherapie. Hij analyseerde bovendien opnieuw duizenden studies en artikelen die gepubliceerd werden in de meest toonaangevende medische vakbladen. Het koste Abel verschillende jaren om deze informatie te verzamelen en te analyseren. Volgens zijn uitgebreide bevindingen is er geen enkel wetenschappelijk bewijs te vinden in de studies dat chemotherapie het leven merkbaar verlengt bij de behandeling van de meeste organische kankers.
http://www.uitdaging.net/gezond/chemotherapie.html

In 2016 heb ik via de Universiteit waar Dr. Ulrich Abel werkzaam was contact gelegd voor het programma dotcom.radio. Hij was inmiddels met pensioen. Men wilde wel iemand naar voren schuiven die mijn vragen kon beantwoorden maar, zo stelde men mij, de inzichten van Dr. Ulrich Abel worden door de Universiteit niet onderschreven.

Sinds in 1970 President Nixon de strijd tegen kanker begon is de kans om kanker met 350% gestegen, dat waren de cijfers zo'n tien jaar geleden.

Een klein beetje burger journalistiek werk bracht bij mij het volgende aan het licht: Goede statistieken waren niet te vinden met 20 jaar kanker overlevenden. Nu weet ik waarom. Bij de 5 jaar statistieken is de data beter te kneden, beter te manipuleren. De afgelopen ZESTIG jaar is de genezing van kanker HOOGUIT met 10 procent verbetert. Het is echter ook heel goed mogelijk dat er TOTAAL geen vooruitgang geboekt is. Hoe worden de data gekneed? Bij ziekenhuizen wordt gerommeld met de doodsoorzaak. Een longontsteking nadat het hele immuunsysteem lam gelegd werd door chemotherapie, dan wordt de doodsoorzaak longontsteking en niet kanker of bijwerking chemotherapie. Zo zijn dus de basis gegevens onbetrouwbaar om tot de waarheid te kunnen komen. Zie de video:


Hier komt het ECHTE nieuws.

CONFIRMED: Cancer is entirely a man-made disease

Bevestigd: Kanker is helemaal een door de mens veroorzaakte ziekte

Dit hadden de journalisten dus ook kunnen vinden en kunnen rapporteren naar de lezers / kijkers. Nep journalistiek dus. De belangen verdedigen van hun grote adverteerders, … maar hoe lang nog? Ik lees de krant tenminste al 10 jaar niet meer, een goede beslissing.

"Het is moeilijk te geloven, maar uit een recente studie blijkt dat kanker een 100 procent kunstmatige ziekte is, en dat het wordt veroorzaakt door moderne verschijnselen zoals vervuiling en voedselopname".

En dat vertellen natuurgeneeskundige wetenschappers al decennia lang heren journalisten. Kleeft er geen bloed aan jullie vingers, door deze gegevens aan het grote publiek te onthouden?

Bij de studie uit 2010 ging men zo ver terug in de tijd, naar de Egyptische mummies waar men slechts een enkel geval van kanker ontdekte. Slechts na de industrieel revolutie explodeerde de toename van kanker.


de wwrheid over kanker

23-09-2016 Als het aan de traditionele media ligt blijft het genezen van kanker een van de best bewaarde geheimen in de wereld. Mensen kunnen het niet bevatten hoe simpel het is en waarom de dokter dat niet toepast "als dat zo zou zijn"? Dit laatste moet hoognodig gaan veranderen. Big farma en al die dokters die braaf de protocollen blijven volgen moet in hun hemd gezet worden. Ze moeten gedwongen worden te veranderen … [update 26-10-2016 ] [ update 06-11-2016] [ update 13-01-2017 ] lees verder


Er zijn dus artsen over de gehele wereld die kanker wel weten te genezen en vele malen succesvoller dan die farmaceutische dokters … eh… medicijnmannen.

Hoe lang wens jij nog voor de gek gehouden te worden door de journalistiek?

Cijfers KNL: Overleving betreft het percentage patiënten dat na een bepaald aantal jaren na diagnose nog in leven is.
Cijfers mensen overleden aan kanker in 1990 36.172 in 2014 43.214 bron

kanker sterfgevallen tussen 1990 en 2014 per jaar voor alle kankers

De Grote Vraag Is: Wat Ga Jij Doen 15 Maart ?
Ik zelf zou graag bindende referenda zien ...

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio