UK National Health Service (NHS) ambtenaren op de loonlijst bij farmaceutische bedrijven.

NHS omkoping
Een onderzoek heeft uitgewezen dat meer als 130 ambtenaren van de gezaghebbende Engelse National Health Service (NHS) gelijktijdig ook gelden ontvingen als consultanten van farmaceutische bedrijven. Het betreft ambtenaren waarvan de meesten een manager functie en senior administratie functie bekleden en invloed hebben op de medicijnen die verstrekt worden aan patiënten. lees verder
national health service officers for sale

Omkoping Schandaal in de UK

Artikel: The Dr. Rath Health Foundation
Vertaling: Henk Mutsaers

De Engelse krant, de Daily Telegraph, suggereert dat er zelfs meer dan 130 ambtenaren zijn dan momenteel gerapporteerd die op de "payroll" staan. De Britse krant die dit aan het licht bracht beschrijft het probleem als - systematisch - binnen de NHS.

Bij het verstrekken van verder bewijs van de mate waarin het Pharma Kartel de Engelse gezondheidszorg in zijn macht heeft toonde het Daily Telegraph's onderzoek dat NHS ambtenaren beslissingen hebben genomen bij medicijnaankopen van dezelfde bedrijven waar zij geld van hebben aangenomen. Veelzeggend is, toen de betreffende ambtenaren voor de eerste keer met dit schandaal werden geconfronteerd door de krant ontkenden verschillende van de NHS afdelingen dat hun personeel geen consultancy werk doen voor de farma industrie. Het was echter later toen ze de specifieke namen te horen kregen dat ze dit schoorvoetend moesten toegeven.

De invloed van de farmaceutische industrie

Een schokkend rapport gepubliceerd in 2005 door een commissie van het British House of Commons bevestigde, dat de grote invloed van de farmaceutische industrie in de UK een open geheim is binnen de overheid gelederen. Het wordt beschreven als; "doordringende en aanhoudende". Het rapport toont het volume, de omvang en de intensiteit van het Farma Kartel het bereik en de effecten, niet alleen op de klinische geneeskunde en onderzoeken, maar ook op patiënten, regelgevers, de media, ambtenaren en politici. Met name de mogelijkheid dat sommige van de promotionele activiteiten van het kartel geheim zijn werd speciaal in het rapport genoemd en beschreven als "bijzonder zorgwekkend."

Met het House of Commons rapport, dat in wezen al begraven was, en er geen afdoende maatregelen genomen werden om de invloed van de farmaceutische industrie in het Verenigd Koninkrijk te beperken, zou het duidelijk naïef zijn om de voortdurende steun van de Britse regering te verwachten om de 'handel in ziekten' op enig moment snel te staken.

Op mondiaal niveau, is de ongemakkelijke realiteit dat-farma-gerelateerde belangenconflicten zoals die ontdekt door de Daily Telegraph niet endemisch zijn in de orthodoxe geneeskunde. In een ander voorbeeld dat werd gemeld, slechts een paar weken geleden, hadden de helft van de onderzoekers die een studie gepromoot hebben voor het gebruik van de "intensieve bloeddrukverlagende medicijnen" connecties met ofwel de medicijn makers, de pro-farmaceutisch onderzoekers, of beide. Niet gemeld door de media in de wereld, het geld dat werd betaald / aangenomen waren subsidies, honoraria, reiskostenvergoeding, persoonlijke kosten en salaris "ondersteuning". Een aantal van hen zaten zelfs in de stuurgroep of adviesraad van een farmaceutisch bedrijf.

De noodzaak van een preventie-georiënteerde gezondheidszorg

Veelbelovend echter, een groeiend aantal artsen beginnen de impasse van de conventionele geneeskunde is begonnen te erkennen en beseffen dat ze het slachtoffer zijn geworden van een medisch opleiding systeem dat de medische beroepsgroep gedegradeerd heeft en dat ze in wezen de verkoop afdeling zijn van de de farma-industrie.

Ontevreden met het falen van de op medicijnen gebaseerde geneeskunde, het veilig en effectief voorkomen van ziekten, en zich bewust van het feit dat de gezondheid van de mens wordt gegijzeld op een wereldwijde schaal, zijn ze steeds meer open alternatieve benaderingen te overwegen.

Uiteindelijk is de keuze waarvoor deze artsen staan, en inderdaad hun patiënten, heel eenvoudig: Of we staan dit toe en alle toekomstige generaties van de mensheid worden / blijven volledig afhankelijk van het Pharma Kartel en worden gecontroleerd door de aandeelhouders, of we nemen de verantwoordelijkheid voor het creëren een nieuw preventie-georiënteerd gezondheidszorg systeem dat wordt uitgevoerd voor het volk en door het volk. In de komende jaren zal blijken of we succesvol zullen zijn in het redden van miljoenen levens en zal worden bepaald door ons allen, collectief, door het maken van de juiste keuze.P.S. Er zijn dokters die de juiste keuzes maken, maar .. 33 van het werden verleden jaar vermoord of gezelfmoord. Onderstaande video krijgt deze waarschuwing mee op YouTube dus ik neem aan dat hij snel verdwenen zal zijn.

youtube waarschuwing
De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio