Hoe oud is je biologische / fysieke lichaam?

age reader
MIJN ECHTE LEEFTIJD ...
Als sinds 2001 laat ik elk jaar een preventieve gezondheid check doen om te kijken waar ik nog punten heb om te verbeteren en of ik nog op de goede koers ben. In het eerste jaar was dit een zeer uitgebreid bloedonderzoek. Later leerde ik dat dit niet zoveel informatie opleverd. ….. lees verder
age reader

Bloedonderzoek
Een bloedonderzoek vertelt mij dat de tank goed vol zit en de brandstof de juiste mix bevat, maar wat het lichaam er uiteindelijk mee gaat doen is niet bekend. Daarna liet ik een viertal intracellulaire testen doen in Amerika bij SpectraCell waarbij men wel kan meten bij een geselecteerd aantal essentiële bouwstoffen wat het lichaam er mee gedaan heeft. Deze test geeft dus ook geen totaal beeld. In 2007 leerde ik via Saira Moeniralam de NES scan kennen, een energetische scan die nu mijn favoriete methode is geworden. Elk jaar ga ik langs de praktijk van prevent care in Etten Leur (Rian Bruijne) waar ik uitgebreide uitleg en adviezen krijg.

Deze week had ik weer een afspraak (16-06-2015) voor de inmiddels weer verder uitgebreide NES Health scan en voor het eerst ook de kennismaking met de AGE reader. Ik had over deze laatste test al een artikel geplaatst maar de test nog niet gedaan. Iedereen kent nog wel het TV programma; "Je echte leeftijd" waar men via een uitgebreide vragenlijst een indicatie kreeg over je fysieke leeftijd. Met de AGE reader wordt deze leeftijd fysiek leeftijd van je lichaam ook bepaald. Wederom een goede aanwijzing of je op de goede koers bent!

Bij mijn test die iedereen gewoon kan bekijken zijn de laatste drie jaren gecombineerd met een gemiddelde uitslag. Niemand is perfect dus oranje en rode uitslagen komen bij iedereen voor. Zitten er echter rode uitslagen in de gemiddelde uitslag van de afgelopen drie jaar dan wordt dat wel een urgent aandachtspunt zo werd mij uitgelegd. Bekijk mijn test > hier <. Meer uitleg over mijn resultaten vindt je > hier <.

Regelmatig krijg ik van anderen te horen dat ik er jonger uit zie. Mooi meegenomen maar hoe zou de test mijn echte fysieke / biologische leeftijd weergeven? Dat bleek nog beter als het inschattingsvermogen van mensen. Geen 63 maar 45 jaar.

-- Henk Mutsaers

mijn age test


Meer uitleg over de AGE test vindt je >hier <
Meer uitleg om ook tot dit resultaat te komen vindt je in het eBoek: "Zoektocht naar Gezondheid"


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?