Moslims niet gewelddadiger als een samenleving

Moslims
De feiten vertellen andere zaken over de Moslim "samen"leving als wat de media ons willen doen geloven! D e feiten vertellen een geheel ander verhaal, de Moslim bevolking is veel vreedzamer dan onze Westerse maatschappij.
Moslims niet geweldadiger

Moslims terroristen?

Steeds wanneer het onderwerp Islam terrorisme ter tafel komt komt de Moslim samenleving als een geheel in een kwaad daglicht te staan. Zeker nu er met ISIS zaken op TV komen de barbaars te noemen zijn. (Noot: of dit waar is staat nog maar te bezien want de VS is berucht o zijn valse vlag operaties en de TV is het propaganda kanaal van deze ‚mensen') In de Moslim landen blijken het aantal moorden opmerkelijk minder te zijn dan bij het ‚beschaafde' westen.

In Moslim landen vinden er 2,4 moorden plaats per 100.000 inwoners vergeleken met 7,5 voor niet Moslim landen! De grootte van de Moslim bevolking in een land is een goede graadmeter voor de geweldratio van dat land. Bekijk de video voor meer analyses. [ bron ]


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?