Historisch Huis kopen

huis te koop Koestraat 26 Geertruidenberg
Geen enkele historische woning is het zelfde, ze ademen een unieke sfeer uit en ze zijn maar al te vaak te vinden in het centrum van de stad. In dit geval een kleine plaats met 7.000 inwoners en 800 jaar stadsrechten Geertruidenberg. Tezamen met Raamsdonk en Raamsdonksveer nu een gemeente met in totaal 21.672 inwoners (cijfers 2016).
huis te koop Koestraat Geertruidenberg

Waarom kiezen sommige mensen graag een historische woning?


Op de nabij gelegen historische markt zijn verschillende restaurants te vinden, gezellige terrassen, winkels, een wekelijkse markt op vrijdagmiddag en door het jaar heen diverse evenementen.

huis kopen

Het voorhuis is van omstreeks 1650 en is nu in twee afzonderlijke woonhuizen verdeeld die beiden uitgebouwd zijn naar achteren. Wonen doe ik hier al van mijn zesde jaar in 1958. Toen werd het huis aangekocht door mijn moeder die het winkelpand van schoenwinkel naar baby en kleuter kleding winkel verbouwde en deze winkel uitgebaat heeft tot medio 1975. Na een zeer grondige verbouwing, een gedeeltelijk nieuwe zijgevel, verhogen van de borstwering aan de andere zijde, nieuwe achtergevel en een nieuw verhoogd dak op het achterhuis hebben wij het huis betrokken in 1977.

historische woning

De afgelopen zes jaren werd het huis pensioen klaar gemaakt met een nieuwe schoorsteen voor de houtkachel. In 2012 buiten muurisolatie en nieuw stukwerk. 15 HIT Panasonic zonnepanelen in 2014 en nog eens 5 zonnepanelen in 2016 (25 jaar garantie). Ook werd er twee jaar geleden een warmtepomp (lucht/water) geplaatst waardoor de gasmeter verzegeld werd en er geen dubbele vastrecht tarieven gas + stroom meer betaald hoeven te worden. De energiekosten waren in 2016 € 54,- euro per maand. De laatste maanden heb ik met het speuren op internet echter nog verdere besparingsmogelijkheden gevonden met de Vortex Energy Saver. Gek eigenlijk dat de media dat idee nooit opgepikt hebben in Nederland?

Het huis staat echter nu toch te koop? (230.000 euro)


Al jaren wilde ik graag verhuizen naar Frankrijk maar dat feest ging niet door. Wel gingen we daar elk jaar naar enkele cajun en zydeco festivals en hadden daar inmiddels vrienden waar we ook bij hen thuis logeerden. We genoten van het Franse leven en gingen steeds meer de voordelen inzien. Al jaren werden de etalages bekeken van de plaatselijke makelaars en in juli kreeg ik ineens groen licht van het management team. Dus staat ons huis eigenlijk toch nog onverwachts te koop voor ons nieuwe avontuur.

Geertruidenberg is gelegen aan het verkeersknooppunt Hooipolder waar de A27 en de A59 elkaar kruisen. De basisschool is dichtbij op loopafstand. Voor bezoekers is het bezichtigen van de vestigingswerken en oude markt zeker de moeite waard.

Meer info Foto's | Video | 360 video | bekijk op: | Funda |


huis te koop koestraat 26 geertruidenberg
Woning te koop Geertruidenberg Noord Brabant

Energie neutraal: Nul op de meter
Vortex energie bespaar tip: Energieneutraal een stap dichterbij
Herken jij ook een voordeel als je er een ziet?
De historie van ons huis

 

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio