Q this is big

Vermijd Google & Gmail ...
... als je niet DOM gehouden wil worden, …

google houd je dom
Google gaat nu echt bepalen wat jij wel en niet mag lezen. CENSUUR dus en dat schrijf ik bewust met hoofdletters. De komende maanden gaat Google maar liefst met 10.000 redacteurs werken die gaan bepalen welke websites en artikelen jij nog mag gaan lezen. De rest, zoals DIT artikel zal daarna permanent weggestopt worden achter geautomatiseerde filters. Bedenk dus dat Google je niet WIJZER gaat maken als dat ZIJ denken wat GOED is voor JOU!
google censuur

Google maakt je niet wijzer, ...

Na het Facebook filter dat nu al mislukt is vanwege de klachten van de reguliere media is Google van start gegaan met maar liefst 10.000 redacteuren die artikelen handmatig gaan beoordelen. Wat gaat er gebeuren als vele artikelen van een bepaalde site worden aangemerkt als Fake Nep Nieuws? Logisch toch, dan krijgt de site in zijn geheel een lagere ranking, … probleem opgelost. Wetende dat de meeste mensen zoeken in de top 10 artikelen en velen zelden verder zoeken als de eerste 30 artikelen is dat dus waarschijnlijk de grens waaronder alternatief nieuws terecht gaat komen. Ze worden niet verbannen maar onzichtbaar gemaakt voor de massa.

Censuur is het gebruiken van de macht van de staat, een andere controlerende macht Google in dit geval in opdracht van …, om informatie achter te houden of de expressie aan banden te leggen.

google maakt je niet wijzer

De gebruikers van diensten als Hotmail en Gmail etc kunnen dit zelf testen door berichten naar zichzelf te sturen met verboden Keywoorden en zien dat hun bericht gegarandeerd niet meer aankomt. Dezen mensen worden dus nu al dom gehouden vooral als je geabonneerd bent op verschillende nieuwsbrieven!

Hoe zit dit nu met de Nederlandse Startpage zoekmachine die gebruik maakt van de Google zoekresultaten? Startpage zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd is maar krijg je daar alles wel te zien? Gaan ze op startpage gebruik maken van de ruwe database of de gecensureerde versie? Deze vraag hebben we dus gesteld aan Startpage. Ogenschijnlijk een moeilijke vraag want het antwoord laat al enkele dagen op zich wachten .... !!

....................... geen antwoord zo ver sinds 29-04-2017
............... de vraag opnieuw gesteld op 05-05-2017
......... opnieuw geen antwoord
.... blijft over IXquick ... maar voor hoelang nog ?

google fake news filter

"Ixquick heeft ook een dochtersite; StartPage. Deze site werkt hetzelfde als Ixquick en ziet er hetzelfde uit, maar geeft alleen anonieme resultaten van Google weer. Daarentegen gebruikt Ixquick juist geen resultaten van Google. StartPage geeft veel betere zoekresultaten dan Ixquick en het zoeken binnen bepaalde periodes werkt zoals we verwachten. Kan het misschien zo zijn dat Ixquick wordt verwaarloosd ten voordele van StartPage?" lees verder

We houden je op de hoogte .... Henk Mutsaers
Lees ook:

Bye Google.. Hello ‘Ixquick’ en ‘Duck Duck Go’..!
google nazi dictatorship

Did Google just surpass Monsanto as the world's most EVIL corporation?

 

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]