Geertruidenberg Dag van de Toekomst

gemeente geertruidenberg dag van de toekomst
Op 28 November 2015 organiseerde de Gemeente Geertruidenberg "de Dag van de Toekomst" een mooie dag met een goede opkomst en dé dag om van je te laten horen. Vandaar dat ik dan ook "Ik heb een droom", gedeeld heb met onze gemeente en de verslaglegging daarvan via de locale omroep de SLOG.
Geertruidenberg dag van de toekomst

Op de website van de gemeente Geertruidenberg …


"Deze dag draait om uw ideeën over de toekomst van de gemeente Geertruidenberg. Graag horen wij waar u trots op bent in onze gemeente, wat u anders zou willen zien en hoe onze gemeente er volgens u over tien jaar uit zou moeten zien".

Er werden die middag enkele debatten gehouden waar ik zelf helaas niet bij aanwezig was vanwege mijn werk voor de locale omroep op een andere locatie die zelfde middag. Later kon ik toch mijn ideeën kwijt voor de microfoon.

De enquete die iedereen kon invullen via de website was nog niet verwerkt waardoor verschillende bijdragen waarschijnlijk nog niet opgemerkt zijn, zoals ook mijn reactie.

Op die middag leerde ik dat er van elke gemeente een gezondheid profiel beschikbaar is wat vergeleken kan worden met het regionale en landelijke gemiddelde via deze website: Gemeentelijke gezondheidsprofielen

Waarvan we hier een enkel profiel hebben uitgelicht: Obesitas [zwaar overgewicht]

obestitas Geertruidenberg

Wat is nu mijn droom?

 

Het overdragen van ervaring en kennis want, de meeste mensen hebben er simpelweg geen notie van waardoor wij ziek worden, zwaar overgewicht hebben, chronische beperkende gebreken en vroegtijdig [onnodig] overlijden.

Ruim 300 uur gezondheidsradio maakte ik voor de locale omroep, maar hoe krijg je die informatie bij ALLE inwoners van de gemeente? Daarvoor is hulp nodig om deuren te openen op scholen, bedrijven etc.

Maar we hebben toch de dokter, het voedingscentrum en ...
we horen toch van alles via radio en TV?

Dat dacht ik zelf ook vroeger … maar de resultaten en feiten uit de praktijk laten niet zien dat al deze instanties resultaat scoren. Het zou dus ander moeten en kunnen …

Feit is: Dat alle belangrijke veranderingen in de wereld op elk gebied van onder-af-aan in beweging gezet worden.

Weet jij welke invloed uitgeputte landbouwgronden, pesticiden, GMO, E nummers, chemicaliën, fijnstof, elektrosmog, chemtrails, stress en ... negatieve gedachten op je gezondheid hebben?

Ja maar je moet toch geluk hebben in je leven om oud te worden …

Inderdaad, een piep klein beetje geluk en een hele berg KENNIS !

Het advies van je dokter komt vaak al een paar jaar te laat als de weg terug veel meer inspanning vereist of afgesneden wordt door pure angst. [angst die je vermogen om helder en onafhankelijk te kunnen denken verlamt]

Er zijn echter "geheimen" die je veel meer zekerheid geven gezond oud te worden, er is onder andere een geheim die elke boer (landbouwer) op zijn klompen aanvoelt.

Geheimen die heel goed te meten zijn, die jaren vooruit al signaleren dat je de verkeerde weg in bent geslagen. Dat noem ik nog eens geluk hebben, het geluk dat ik dit te weten ben gekomen, dat ik die kennis heb kunnen verwerven. Dat het mij bovendien de motivatie heeft gegeven die weg ook te verlaten. Ik daag je uit ….

Onthoudt, een betere wereld creëren wij zelf, van onder-af-aan.

De dokter werkt volgens een bindend protocol, het voedingscentrum heeft banden met de industrie, de dagbladen kunnen niets meer schrijven als ze tenminste nog even willen overleven, radio en TV moeten hun adverteerders tevreden houden en met TTIP gaan bedrijven de macht overnemen bij democratisch genomen besluiten.

Hoe ga jij je eigen belangen veilig stellen als de kennis ontbreekt en je het-zelf-niet-doet?

Ik daag je uit …

-- Henk Mutsaers

Interview SLOG radiogemeente geertruidenberg dag van de toekomst
Geertruidenberg de gezondste gemeente van ..
Lees ook: Ik heb een droomDe laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio