Q this is big

Op school leer je: GMO appels zijn gezond !

gmo appels veilig
Vier van 's werelds grootste pesticide bedrijven - Syngenta, Bayer, Dow en Dupont - willen je kinderen onderwijzen over de voordelen van alle chemische en genetische experimenten die worden toegepast op natuurlijke voeding. lees verder
GMO appels veilig en gezond leer je al op school

Indoctrinatie op VS en Canadese scholen:
GMO voeding is veilig en gezond!

Door: Lance D Johnson
Vertaling Henk Mutsaers
Bron: Natural News


Dat is waarom ze gezamenlijk het "Landbouw in de Klas programma" sponsoren, dat is niets meer of minder dan een reclame mogelijkheid om hun door pesticide bedorven, GMO-producten bij de jongste generatie te promoten.

Deze vier bedrijven bezitten 54 procent van de wereldwijde markt van bestrijdingsmiddelen en hebben meer dan 36 procent van de wereldwijde zaad markt in handen.

Alles wat ze in de weg staat voor een succesvolle massale uitrol is een generatie van geïnformeerde mensen die dit monopolie op zaden en de chemische aanval op natuurlijke voedingsmiddelen kunnen afwijzen.

Daarom is de industrie nu aan het streven om schoolkinderen te indoctrineren over de voordelen van GMO's, waarom GMO's de wereld moeten voeden, en waarom pesticiden zo veilig zijn.

Het lesprogramma leert; "hoe belangrijk het is om weloverwogen beslissingen te nemen die zijn gebaseerd op feiten."

Natuurlijk is het de propaganda van de industrie die blind moet worden geaccepteerd als een feit.

De Canadian Biotechnology Action Network spreekt zich uit tegen deze verraderlijke collectieve promotie van slechte producten die nu plaatsvindt in de Canadese scholen.

"Dit webinar is een schaamteloze zakelijke promotie voor de GMO appel. Het is zeker geen neutrale presentatie van de genetische modificatie aan studenten", zei Lucy Sharratt van het Canadian Biotechnology Action Network.

Het webinar programma gepresenteerde op 7 maart 2017, schaamteloos een nieuw ontwikkelde stam van genetisch gemodificeerde appels die niet bruin worden. De natuurlijke enzymen die het bruin worden van de appel veroorzaken zijn gewijzigd. Dit creëert een nieuwe soort appel waarvan bedrijven de intellectuele eigendomsrechten kunnen claimen.

Het nieuwe product wordt het "Arctic Apple" genoemd. Toch zal het niet worden geëtiketteerd als genetisch gemodificeerd, en zal worden gepromoot als natuurlijk.

Hoewel de natuurlijke enzymen zijn veranderd (dat kan veranderen hoe de appel wordt verteerd), zal deze appel worden gepromoot als superieur ten opzichte van appels die bruin worden en verrotten.

Dit soort genetische modificaties staan bedrijven toe om genetisch gemanipuleerde voedingsmiddelen aan het slecht geïnformeerde winkelpubliek te verkopen.

"Dit is een poging van de industrie om een behoefte voor hun producten te creëren door het beïnvloeden van schoolkinderen dat bruin wordende appels niet geschikt zijn om te eten", zegt Sharon Labchuk van het Earth Action PEI.

"The Arctic Apple lijkt voorbestemd voor het verpakt in plakken gesneden presenteren in de supermarkt. Het eten van hele appels is beter voor het milieu en onze gezondheid, maar vers gesneden appels gedoopt in vitamine C om te voorkomen dat ze bruin worden zijn reeds beschikbaar in supermarkten. "

Dit soort propaganda is reeds gebruikt in de Amerikaanse scholen, met name op universitair niveau. Niet iedereen is "slikt" echter deze informatie voor zoete koek.

Canadese boeren wijzen deze GMO appel massaal af.

Voormalige middelbare school beheerder en nu vice-voorzitter van de Chair of the Council of Canadians, Leo Broderick, stelde: "Deze zakelijke inbraak in onze scholen is onaanvaardbaar. We kunnen niet toestaan dat bedrijven onze studenten onderwijzen en we doen een beroep op alle provinciale ministers van Onderwijs om een halt toe te roepen van deze collectieve propaganda en de bescherming van de studenten."

Hij heeft gelijk: 's werelds grootste pesticide bedrijven mogen geen zaken doen door studenten te indoctrineren. De industrie heeft reeds een groot deel van de wereldwijde natuurlijke industrie overgenomen. Het enige wat ze nu nodig hebben zijn de jonge geesten.

Andere bron:
NaturalBlaze.com

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]