De GMO label wetgeving via de DARK act, een overwinning voor Monsanto, of toch niet ?

slechte voeding
In de VS is er momenteel veel te doen over de zogenaamde DARK Act. Denying Americans' Right-to-Know. Al de gevechten die er in de media uitgevochten worden en werden heeft het begrip GMO, Genetic Modified Organismen wel op het netvlies gebracht van elke Amerikaan. Iemand die nog nooit van GMO gehoord heeft moet wel onder een giga steen geleefd hebben.
gmo dark act


Ik ga hier niet eens meer verklaren waarom GMO geen goede keuze is, daar is al genoeg over geschreven. Duidelijk moet zijn dat GMO en het verhoogde pesticiden gebruik, en de regel dat ook hier in de EU onder de 9% dit ook niet op het label vermeld hoeft te worden, voor mij de motivatie was om een volkstuin te beginnen.

Beste regering,
Beste boeren
Beste Unilever
Beste supermarkt

Ik hoef jullie rotzooi niet meer
Ik pas!

 

Het is nu nog wachten op restaurants die op hun menukaart "GMO vrij" gaan vermelden en meer mensen die met hun portemonNEE gaan stemmen. Door het maken van verstandige keuzes de regering voor aap zetten, de boeren, Unilever, supermarkten en restaurants voor het blok te zetten. Je levert de kwalitatieve spullen die wij willen hebben of je levert niets meer.

Kijk eens even waarom er zoveel superfoods bij de Albert Heijn in de schappen liggen. Gewoon omdat de klant dit wil, omdat de klant dit EIST!

— Henk Mutsaers


Glyfosaat

“Waarschijnlijk kankerverwekkend”? Geen hernieuwde toelating glyfosaat totdat veiligheid is vastgesteld!

Teken de Foodwatch actie


Lees ook:

IK ben een echte gezondheid doe-het-zelver.

De beste levensverzekering dat ben jij

Zin en Onzin over etenDe laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio