Forum voor Democratie:
gaat de Thierry Baudet illusie als een kaars uit ?

FvD illusie
Voor de verkiezingen hebben we op deze site en via dotcom.radio enthousiast campagne gevoerd voor Thierry Baudet (FvD) alleen al het idee van stemmen per Referendum sprak ons enorm aan. Ook zijn optredens in de tweede kamer, wellicht, wat onwennig, deden onze harten spreken. Nu we echter zijn ware actiepunten bekijken zakt ons de moet in de schoenen, vervaagt onze hoop weer net als bij al die andere partijen.
wie stemt wat

FvD een illusie armer?

Dit kregen we deze week te zien bij het stemgedrag van FvD, en een stem telt meer als mooie woorden!

stemmen tweede kamer over hitteprotocol

"All problems are illusions of the mind." - Eckhart Tolle

Nu het tijd wordt voor Thierry Baudet om zijn hart te laten spreken wordt hij beneveld door het karteldenken wat hij zo verfoeit in zijn betogen en stemt hij in met de denkbeelden van de grote jongens.

Bij dotcom.radio houden we elke week de vinger aan de pols en komen de positieve bijdragen elke week weer binnen via de luisteraars. Razende Ronnie is echter de man van de feiten en hij kwam recentelijk met deze twee kartel stemgedrag uitslagen.

stemmen teflon
stemmen glysofaat

"One day everything will be well, that is our hope. Everything's fine today, that is our illusion" - Voltaire

Klaarblijkelijk is gif lozen en toepassen in de landbouw niet zo'n probleem voor Thierry, maar voor anderen een halszaak. De roundup boys hebben al lang genoeg hun gang mogen gaan een totaal verbod heeft al lang genoeg op zich laten wachten, maar niet volgens de stem van het Forum voor Democratie, daar mogen de grote jongens doorgaan met ons te vergiftigen.

"Some people are magic, and others are just the illusion of it." - Beau Taplin

Dat gifverhaal gaat echter nog veel verder nu het Geoengineering ook wel Chemtrails genoemd verhaal met een steeds hogere frequentie worden toegepast is de maat al lang vol. Frankenstein goochel trucs uithalen met het weer zonder de uitkomst te kunnen voorspellen en daarmee de natuur en de volksgezondheid tot een ware farce te maken. Nog geen enkele keer heb ik het FvD kunnen betrappen op een krachtig standpunt tegen deze misdaad tegen de mensheid. En Thierry, "WIE ZWIJGT STEMT IN!"

"Don't believe everything you think. Thoughts are just that - thoughts." - Allan Lokos,

Mocht je nog bij de grote groep zitten die geen weet hebben van deze Chemtrails misdaad,
lees de verloren generatie.

We hebben de moeite genomen via de FvD website contact op te nemen om te reageren Thierry, helaas was er niemand thuis. Met ruim een half miljoen bezoekers op gedachtenvoer, 50.000 op de dotcom.radio podcast en meer als een miljoen per jaar op leefbewust, maar mogelijk zelfs het dubbele aantal nu mensen bewust de cookies uitzetten hebben wij echter ook een stem waarmee we anderen bewust kunnen maken van de FvD stemmen die het grote nieuws niet halen. We houden je scherp in de gaten Thierry en zullen elke misstap van je aan de grote klok hangen.

Italie en Frankrijk zijn de eerste landen die het eigenaarschap van onze lichamen gaat opeisen met een verplichte vaccinatie in 2018 en op BNR had met het vandaag (06-07-2017) over het gevaarlijkste dier ter wereld, "de mug". Sommigen zien de bui al hangen als met hier ook overal gif gaat sproeien tegen de Zika Hoax | het Zika Nep virus. Hoe ga jij daar mee om Thierry, of kunnen wij je al binnenkort compleet afserveren naar het land der illusies ??

— Henk Mutsaers

"In the beginning there was faith - which is childish; trust - which is vain; and illusion - which is dangerous."
- Elie Wiesel, Night

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio