Food First Network

voeding
Hoeveel procent van Nederland weet nog hoe ze moeten koken, weten nog hoe ze zelf een verse maaltijd moeten bereiden, zonder die gemakkelijke pakjes en blikjes maar helemaal zelf samengesteld of naar voorbeeld van een van de kook programma's? 65 % naar verluid doen met koken haast niets of totaal niets. Gek he, dat mensen zo weinig geluk hebben met hun gezondheid?


Een revolutie op voorlichting naar gezondheid preventie


Gelukkig vinden meer mensen dat er eindelijk eens iets moet gebeuren, mensen die invloed hebben om er ook werkelijk verandering in te brengen. En het aloude spreekwoord zegt immers:

Goed voorbeeld doet volgen

Stel voor: je hebt een bedrijf dat een product zo goedkoop mogelijk wil produceren, een bedrijf wat niet kijkt of de gebruikte grondstoffen en de kwaliteit het beste zijn maar naar de prijs en houdbaarheid. Dus hoe minder bederfelijke ingrediënten des te beter. Heeft de smaak daaronder te lijden dan worden de vitaminen en mineralen simpel vervangen door chemische "hulpstoffen" of nano technologie. Boeren worden uitgeperst om zo goedkoop mogelijk te leveren en om de productie nog verder te verhogen wordt gebruik gemaakt van Genetische manipulatie. De mogelijke voordelen van het product worden in grote letters afgebeeld op de verpakking en de werkelijke ingrediënten bij wet verzwegen of anders super klein achter op de verpakking vermeld in zoveel mogelijk verschillende nietszeggende niet standaard benamingen. De wetenschap wordt omgekocht en de voorlichtingsinstanties zijn vestzak, broekzak instellingen. Het eindproduct wordt verder aangeprezen met verleidelijke reclamecampagnes. Zie hier het business model van de voedingsindustrie.

Er zijn mensen die vinden
dat dit moet gaan veranderen.

Vanochtend 01-12-2017 zat ik te luisteren naar BNR, normaal gesproken mijn kromme tenen radio programma's maar vandaag, een warm bad met het interview van 24 Kitchen initiatiefnemer Jan Dekker. Zijn doelstelling Nederland gezonder maken met op maat voorlichting, op maat recepten, en op maat motivatie.

Op de website lees je: "We zijn ambitieus. We willen jou vitaler maken. Of je nu af wilt vallen, gewoon gezonder wilt leven, diabetes, hoge bloeddruk of een allergie hebt; wij zijn er voor jou. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Bij ons leer je thuis, onderweg en op je werk gezonde en betere keuzes maken".

Stap voor Stap op weg naar een gezonder leven. Ik wens Jan Dekker van harte bijzonder veel succes met het Food First Network

— Henk Mutsaers


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio