Pro vaccinatie politici ... een misdaad?

eu stemming
Dus jij gaat stemmen op pro vaccinatie politici in mei?

De alternatieve media staan de laatste tien jaar werkelijk bol van de artikelen die waarschuwen voor ernstige bijwerkingen en dodelijke gevolgen van vaccinaties en hun voor het lichaam giftige ‚hulpstoffen'. Toch hoor ik geen enkele minister of politici kritische vragen stellen die en resoluut einde gaan maken aan deze criminele activiteiten. Crimineel want mensen, kinderen, oude van dagen, (jij) in de spuiten met bewezen giftige stoffen is een misdaad.
verkiezingen

Dus jij gaat stemmen op pro vaccinatie politici bij de EU verkiezingen i mei ?

5 Februari waren we nog aanwezig bij de rechtsuitspraak in België tegen Peter Vereecke die zich terecht blijft verzetten tegen overheid — "dienaren" — die in de zak zitten van de farmaceutische industrie en vaak via draaideur constructies het beleid van deze kwaadaardige bedrijven erdoor drukken ondanks de gevolgen voor de mensen die zij behoren te ‚vertegenwoordigen'.

Als ware het een ondoordringbare vesting zo worden de wetenschappelijke rapporten die Peter Vereecke en anderen naar overheidsinstanties sturen in de gehele wereld blijft het een gesloten front die hun eigen agenda ten uitvoer brengen.

HEEL duidelijk moet zijn dat wanneer jij — voor wat voor reden dan ook — een stem gaat uitbrengen, JIJ mede verantwoordelijk bent dit verdorven systeem in stand te houden.

Voor wie de feiten nog niet kent over de vele tienduizenden, honderdduizenden en meer doden die — elke keer weer — te betreuren waren bij het invoeren van alweer een nieuw vaccin zou ik willen uitnodigen om deze documentaire te bekijken of indien je de Engelse taal niet machtig bent alle pro en cons betreffende vaccinatie te gaan onderzoeken op internet en in boeken. En je zal ontdekken dat er geen enkele onafhankelijk dubbelblind onderzoek te vinden zal zijn waarbij vaccinaties veilig en effectief uit de bus komen. Geen enkel! Ruim 2,5 uur duurt deze film maar ik heb hem al drie keer bekeken …..

Dus jij gaat stemmen op pro vaccinatie politici bij de EU verkiezingen in mei?Lethal (dodelijke) Injection:
The Story Of Vaccination Documentary


WAAROM GA IK NIET STEMMEN?
Ik wil totaal geen mede ‚verantwoordelijkheid' dragen voor de zaken waarmee de EU bezig is zoals:

Pro chemtrails politici,
Pro GMO politici,
Pro junk voeding politici,
Pro vaccinatie politici,
Pro piramide geldsysteem politici,
Pro gemanipuleerde economie politici,
Pro chemotherapie en medicijnen beleid politici,
Pro pensioenroof politici,
Pro global warming politici,
Pro spionage politicy,


Kennis geeft macht -- Leer mij niet wat ik moet denken, maar hoe .......

vote by referendum


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?