Stemmen op global warming politici ?

eu stem uitbrengen
Klimaat wetenschappers zeggen solide bewijzen te hebben dat de aarde aan het opwarmen is. Even-zo-vele wetenschappers zeggen evenwel dat de aarde aan het afkoelen is. Wat zeggen je eigen optische waarnemingen dit jaar? Ik zie een koude golf en sneeuw en ander winter ongemak op plaatsen waar dit nooit een issue was. Global warming is echter big business in de EU en andere delen van de wereld. De gevoerde politiek kost ‚ons' echter veel geld.
europese verkiezingen

Dus jij gaat stemmen op pro global warming politici bij de EU verkiezingen in mei?

Duidelijk moet worden als je verschillende documentaires hebt gezien dat er met cijfers en waarnemingen gegoocheld kan worden om tot de gewenste resultaten te komen voor de politieke agenda.

En wat kost ons dit global warming sprookje … bijna 1 miljard …. per dag!
$359 miljard dollar in 2012 volgens het World Economic Forum. Een bedrag waar ook andere nuttige zaken geregeld kunnen worden. Het spelletje van hersenspoelen wordt slim gespeeld. Global Warming wordt tegenwoordig Climate Change (klimaat verandering) genoemd. Nu worden de wetenschappers en politici niet elke keer in de hoek gedrukt als het weer eens ergens extreem koud is!

We kunnen hier een heel verhaal schrijven over global warming maar laten het woord in het EU parlement aan Nigel Paul Farage, hij is een Britse politicus en leider van de United Kingdom Independence Party (UKIP). Hij is ook lid van het Europees Parlement. Hij is een politicus die weet hoe hij zijn mondje moet roeren en met duidelijke standpunten naar voren komt. Zie video:


Nigel Farage confronts Barroso
on global warming scamThe great global warming swindle

WAAROM GA IK NIET STEMMEN?
Ik wil totaal geen mede ‚verantwoordelijkheid' dragen voor de zaken waarmee de EU bezig is zoals:

Pro chemtrails politici,
Pro GMO politici,
Pro junk voeding politici,
Pro vaccinatie politici,
Pro piramide geldsysteem politici,
Pro gemanipuleerde economie politici,
Pro chemotherapie en medicijnen beleid politici,
Pro pensioenroof politici,
Pro global warming politici,
Pro spionage politicy,

Kennis geeft macht -- Leer mij niet wat ik moet denken, maar hoe .......

vote by referendum

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?