Q this is big

Dr Sebi: Eat to Live [updade 08-2016]

Dr Sebi
Maak kennis met Dr Sebi, een patholoog, biochemicus en drogist. Hij kwam naar de VS uit Honduras en is op een missie om de mensheid te genezen. Genezen van een aantal van de meest dodelijke ziekten op deze planeet. Aids, kanker, diabetes, lupus en epilepsie zijn slechts enkele van de kwalen die hij volledig heeft omgekeerd. Sterker nog, hij is zo toegewijd aan zijn werk dat hij een proces aanspande tegen de procureur-generaal van New York in een Hooggerechtshof proef - en won.
Dr Sebi

Dr. Sebi: Why People Get Sick ?
Dr Sebi: Why People Get Sick ?Dr Sebi: Electric FoodDr Sebi: Eat to Live full lenght

In the wake of more than 50 holistic doctors dying in questionable circumstances over the last year, Dr. Sebi ? known as the man who developed an all-natural cure for AIDS, cancer, diabetes and other diseases ? has died while imprisoned in Honduras. He was 82 years old. read on

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]