Q this is big

Wordt Guantanamo Bay de Deep State Gevangenis?

Guantanamo bay de sex gevangenis
Op Cuba vindt je aan de Guantanamo baai de beruchtste gevangenis van Amerika. Opgericht door voormalig President George W. Bush's in 2002 gedurende de "War on Terror". Het is een beruchte gevangenis waar terroristen zonder vorm van proces werden opgesloten en naar verluid ook werden gemarteld. Iedereen kent nog wel de protesten om deze gevangenis te sluiten, iets waar met name President Obama zich voor wilde inzetten. Net als met zoveel beloften werd ook deze niet ingelost, …. een beslissing die door Obama en zijn vrienden nog wel eens betreurd zal gaan worden.
Guanatanamo Bay de Deep State gevangenis

De Guantanamo Bay (Gitmo) gevangenis: Wie een kuil graaft voor een ander, …

08-01-2018 In January 2002, stelde Secretary of Defense Donald Rumsfeld dat deze gevangenis opgericht was om buitengewoon gevaarlijke mensen op te sluiten. Ook deze woorden gaan "wellicht" in zijn oren echoën.

De geruchtenmachine draait de laatste dagen op hoge toeren na de Executive Order van Donald J. Trump van 21 December. Naar verluid wordt de campus voorbereid voor de ontvangst van VIP gevangenen waaronder gehandicapte gevangenen. Zo'n 1400 extra staf en bewakers zouden de reeds aanwezige staf gaan versterken.

Wie een kuil graaf voor een ander, …. wordt er wellicht nog "eens" zelf in opgesloten.

 

Geruchten gaan dat de stroomuitval op de luchthaven Atlanta op 18 december daar ook mee te maken hadden om te voorkomen dat er mensen op de vlucht konden slaan. Gerapporteerd is er ook dat verschillende vluchten vanuit de VS rechtsom keer moesten maken vanwege de aan boord zijnde "verdachten" die op de vlucht waren geslagen.

Het recente boek over President Trump; Fire and Fury van Michael Wolff maakt dat de internationale media helemaal uit hun dak gaan. Trump is gek en niet geschikt om nog maar een enkele minuut in het Witte huis te zetelen.

Het is echter de laatste doodsstrijd die de Fake Nieuws Media aan het voeren zijn voordat de klokken beginnen te luiden. Als er over de gehele wereld kopstukken van hun voetstukken gaan vallen en hun zware criminele daden aan het licht gaan komen zullen ze alleen maar zwaar beschaamd kunnen zwijgen.

Het internet ontploft zowat de laatste twee weken in de alternatieve media om wat nieuws boven tafel te kunnen krijgen, maar de operatie is nog in volle gang al zijn de arresten van de meelopers wel zichtbaar op de officiële overheidskanalen in de VS. We hebben het dan ook niet over kleine vergrijpen maar de misselijk makende pedofilie netwerken. Nadat er al enkele bekende sterren over de gehele wereld ontmaskerd waren de afgelopen jaren moet je dan ook niet meer vreemd opkijken dat nu de beerput in zijn geheel opengesteld gaat worden. In kringen van de Kerk, het Vaticaan, de filmwereld, de muziek industrie, de politiek, CEO's, industrieel Bobo's en koningshuizen vrezen ze het ergste. In 2018 wordt er geschiedenis geschreven.

— Henk Mutsaers

Bekijk de video's, en denk er van wat je zelf wilt ,... blijf wel allert.


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]