Terugkijkend: #Brussel is voor mij hoopgevend.

brussel hoop gevend
Dat klinkt wellicht vreemd, maar als je op een gemiddelde dag tussen de 400 en 700 bezoekers op je website krijgt en dan ineens meer als 5.000 op een enkele dag dan gebeurd er wat. Het mooie is dat de meeste bezoekers niet kwamen voor de update van die bewuste dag 22-03-2016 in Brussel maar voor de oudere artikelen, ….
#Brussel was vooral hoop gevend

Juist Dit Geeft Mij Hoop


Als mensen massaal doorklikken via andere sites, de sociale media en de zoekmachines naar artikelen als:

15 factoren om een vals vlag aanslag te herkennen

54 gedocumenteerde valse vlag aanslagen

en op de woensdag / donderdag op

Stress en Angst na alweer een aanslag #Brussel. (angst is een slechte raadgever)

De keuze van juist deze artikelen betekend dat er steeds meer mensen aan het wakker worden zijn …. eindelijk. Het meest hoop gevend was dat ze dit ook durven te delen via de sociale media. Durven uitkomen hiervoor betekend dat mensen bewust hun mening ventileren naar hun netwerk. Men is de fase van onzekerheid gepasseerd. Chapeau!

Op 22-03 kwam 33% van de bezoekers via een verwijzende website zoals -nieuwe-media-nieuws - hoe-zit-het-nu-echt en een nieuw portaal 12db eveneens 33% kwam via de sociale media, voornamelijk Facebook (normaal zo'n 4 tot 10%), 19% via de zoekmachines de resterende bezoekers komen via een bookmark op hun eigen computer.

statcounter #Brussel
— Henk Mutsaers

Download deze protest song gratis [ hier ]


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio