Brexit en de "Britain First" leugen door de MSM

britain first
Het journaal: Hoe wordt jij voor de gek gehouden, nu en altijd. Ik kon het ook niet geloven in eerste instantie hoe de nieuwsmedia je live konden bedotten, voor de gek houden, besodemieteren. Er wordt toch live debat gevoerd voor de camera, eh ja natuurlijk. Maar wist je ook dat die actualiteitenrubriek tevoren was gerepeteerd? Ik kwam er achter bij de locale omroep waar mijn sidekick een technische opleiding volgde en ook moest oefenen bij de grote omroepen als de NOS.
de media leugens

Fake nieuws dus.


Telkens als er live geschakeld wordt in het nieuws naar een reporter ter plaatse moet je maar rekenen dat de onderwerpen en instructies bij de reporter aldaar op zijn oortje zijn medegedeeld.

Maar het gaat ook wel eens mis zoals bij de neuroloog die na het ongeluk met Prins Friso in contact kwam met de behandelende artsen. Terwijl de media al die tijd zorgvuldig het beeld hadden geschetst van hersenschade kwam via de andere bron naar buiten dat dit niet het geval bleek. Goed nieuws dus zou je zeggen, maar dit bleek niet in het beeld te passen dat wij zouden moeten geloven. Er werd live bij Paul en Witteman al de beschuldiging geuit dat de neuroloog in kwestie deze informatie als arts geheim diende te houden. Einde oefening voor de man.

Op deze manier werd de focus verlegd, schade controle, en het onder valse vlag gebeurde ongeval kon verder zijn verloop krijgen. (zie YouTube)

Zo ook de berichtgeving in de media op de moord van Jo Cox. In alle media werd verteld dat de moordenaar riep. "Britain First". De eerste indruk krijg je vervolgend moeilijk uitgewist in het geheugen van de meerderheid.

Op TV zullen ze deze kreet zeker in stand houden, gelukkig hebben we ook nog alternatieve media die hun berichten op YouTube plaatsen. De getuigen ter plaatsen vertellen dat ze met zekerheid kunnen stellen deze kreet; "Britain First" zeker niet gehoord te hebben.

We kunnen dus vaststellen dat de media liegen.


En dat doen ze elke dag, niet alleen door het nieuws te verdraaien maar ook tijdens belangrijke zaken andere onbelangrijke zaken op te blazen zodat je aandacht afgeleid wordt van het echte nieuws zoals bijvoorbeeld, dat Zwarte Piet discriminerend is. (reuze belangrijk natuurlijk)

Men verteld ook vaak halve waarheden of berichten gebaseerd op valse wetenschappelijke rapporten. Zoals wij van WC eend … zo zijn er dus farmaceutische bedrijven die hun eigen producten mogen testen en vervolgens laten keuren door instanties waar mensen aan het roer staan die een jaartje eerder nog op de loonlijst stonden van het bedrijf waarvoor ze nu het product mogen keuren. Deze draaideur constructies komen maar al te vaak voor en geen enkele journalist die daar zijn vingers aan brand, wil hij of zij volgende maand de hypotheek nog kunnen betalen.

Zo probeert men de bevolking die uit de EU willen en voor Brexit willen stemmen in een kwaad daglicht te stellen en daarmee de twijfelaars aan boord te krijgen in het "blijf" kamp.

Zo werken de media, daarom heb ik de krant al 8 jaar geleden opgezegd en kijk ik slechts TV om te zien hoe de leugen verkocht wordt aan de "gelovigen".

-- Henk Mutsaersbetalingen aqan en van de EU
Waarom wij ook moeten nadenken over een Nexit, ik weet het al wel, maar jij?De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio