Bilderberg conferentie in horrorstad Dresden

Bilderberg
Zou het toeval zijn dat Bilderberg 2016 in het letterlijk platgebombardeerde Dresden wordt gehouden dit jaar? Een stad die met de grond gelijk gemaakt werd en vele malen meer slachtoffers opeiste dan de twee atoombommen samen. Een oorlogsmisdaad van de Westerse mogendheden. Welke zaken zouden er nu besproken worden achter gesloten deuren, in het geheim?
Bilderberg Dresden 2016

BILDERBERG CONFERENTIE 2016


Met het pinksterweekend was ik voor een optreden met de band in Dresden. Het bezoek aan de oude binnenstad duurde niet lang, het was guur koud weer en het begon te regenen. Voor aanvang van de trip had ik onderstaande video Hellstorm gezien om de geschiedenis nog even op te halen. Het weer paste wel bij het beeld dat de video bij mij opriep. Toch was de stad weer voor een groot deel in de oude glorie hersteld.

Bilderberg conferentie in Dresden Duitsland

Dresden alt stadt
Ik vroeg aan vele mensen of ze wisten dat Dresden het toneel zou zijn voor de Bilderbergconferentie een paar weken later. Wellicht had ik nog een kiekje kunnen maken van het hotel? Maar nee, vrijwel niemand had gehoord van het event. Bilderberg? Slechts een enkeling vroeg wat die conferentie inhield. Mijn antwoord daarop was; "Daar krijgt Angela Merkel instructies hoe ze de koers van Duitsland het komende jaar moet uitstippelen". Deze opmerking van mij leverde geen enkele vraag of opmerking uit.

Onze soundengineer wist er echter wel meer van, als enige, hij wist te vertellen dat in Dresden de Pegida-Bewegung zijn oorsprong had. Duizenden mensen demonstreerden daar begin dit jaar nog tegen het vreemdelingenbeleid van Duitsland. Die Pegida beweging kende ik niet vertelde ik hem maar wel de montagmorgen demonstrationen. Dat is een grote protest beweging vertelde hij mij. (meer info)

Iedereen leeft zijn leven, dat is ook goed. Maar verlies daarbij de wereld nooit uit het oog zoals die is. Niet de wereld die de media proberen te schilderen. In die wereld worden mensen steeds armer, beroofd van hun geld en toekomst door economische huurmoordenaars. Daar wordt de mensenlijk gezondheid beroofd door inferieure onvolwaardige voeding en chemische geneesmiddelen. Vertrouw je daar volledig op dan ben je reddeloos verloren.

Maar, als dat zo was ... dan zou dat toch op TV komen. Jarenlang was dit niet het geval maarde VPRO met tegenlicht en RTL-Z tonen nu regelmatig van die belangrijke zaken. Ook le point van TV5 Monde (Nederlands ondertiteld) geven je veel inzicht. De beste bron zijn echter de met gezond verstand en achterdocht geselecteerde bronnen op internet waar je alles jaren eerder te weet kan komen om gepaste maatregelen voor jezelf te kunnen nemen.

Bedenk, hou je deze info uitsluitend voor jezelf, .... dan ben je net zo medeplichtig als de uitvoerders van het kwaad.
Zie de video over de geschiedenis van Bilderberg op Infowars (ruim 2 uur)De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio