Amerikaanse Verkiezing - The Road to Nowhere

stemvee amerikaanse verkiezingen
Zo'n slordige 265 miljoen inwoners telt Amerika en met Hillary Clinton en Donald Trump denken ze de beste twee gevonden te hebben om "het volk" te vertegenwoordigen. Hoe is het mogelijk dat ook maar iemand gaat stemmen tijdens deze circus vertoning. Het spreekwoord; "De leugen regeert", is al van toepassing voordat de kandidaten gekozen zijn.
amerikaanse verkiezingen stemvee

Is het Amerikaanse "stemvee" hersendood?


"Stemvee" betekenis: "Mensen die zich door gewetenloze politici in hun stemgedrag laten beïnvloeden. Letterlijk: "Mensen die men eens in de zoveel jaar nodig heeft om de schijn van democratie hoog te houden".

"Hersendood" betekenis: "Een toestand van het lichaam waarin de hersenen onomkeerbaar opgehouden hebben te functioneren". In deze betekenis ten aanzien van de verkiezingen kan bij het woord "onomkeerbaar" nog wel een vraagteken geplaatst worden, een sprankje hoop, maar …

Hoe lang, en in welke mate kan je mensen bedriegen, voorliegen en langzaam om zeep helpen voordat het doordringt tot de laatste nog niet afgestorven hersencellen dat stemmen totaal nutteloos is geworden en eerder bijdraagt tot de instandhouding van de leugens en het bedrog?

Mensen cq "het stemvee", worden zwaar vergiftigt via het milieu, de Chemtrails, rechtstreeks via de voeding en door de aangeboden medicijnen die men zelfs "geneesmiddelen" noemt. Alsof dit niet genoeg is worden de reeds aangetaste hersenen nog verhongert door het aanbod van absoluut ontoereikende voeding waardoor een gemiddelde mens rammelt van het vitamine en mineralen gebrek en de onbalans tussen andere essentiële voedingsstoffen. Hersenen kunnen daarom ook nooit goed functioneren laat staan optimaal functioneren. Met het oplossen van deze zaken zouden we de eerder vernoemde "onomkeerbaarheid" ten aanzien van afgestorven hersencellen tenminste nog wat goeds kunnen verrichten.

Daarbij komt nog de indoctrinatie van de "vrije" pers, het afstompende onderwijssysteem en het aangeleerde politieke correcte gedrag wat zijn invloed heeft op het stemvee.

De oplossing is echter super simpel en vereis slechts het veranderen van een enkele letter. Deze letter vindt je al in deze Engelse statement; "the road to Nowhere" - "de weg die naar Niets leidt". In deze beide zinnen vindt je de letter N als hoofdletter prominent aanwezig. Deze letter is eenvoudig te gebruiken om het StemVee te veranderen in Stem Nee. Oftewel; "Ga Niet meer stemmen op mensen die je besodemieteren vergiftigen en bestelen.

Ontelbare argumenten zou ik kunnen aandragen om deze Nee te onderbouwen vermist deze signalen nog kunnen worden opgevangen door de hersencellen, ... als signalen naar een ruimtesonde ergens ver weg in ons ruimtestelsel, wellicht voorgoed onbereikbaar, onomkeerbaar.

Maar we blijven wel signalen uitzenden, kort, kort, kort, — lang, lang, lang — kort, kort, kort. De morsetekens voor S.O.S. Save Our Souls. Want daar begint het langzaam maar zeker wel op te lijken.

Het maakt in deze totaal niet uit of het gaat over de Amerikaanse verkiezingen of een landelijke verkiezing in Nederland. Wij staan immers al lang onder supervisie van de EU democratuur. (een dictatuur vermomt als democratie). Na het recente CETA debacle voor de EU zullen ze wel twee keer nadenken om een volgend verdrag voor te leggen aan de lidstaten. S.O.S ... piep, piep, piep, .... -- Henk Mutsaers

SOS save our souls

Als je gaat stemmen, stem je dan ook niet VOOR dit ... ?De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio