Q this is big

Waarom de Egyptenaren de Aloë Vera de Plant van Onsterfelijkheid noemden

Aloe Vera plant
Aloë Vera is lange tijd een populaire huisplant geweest. Hij werd vaak de 'wonderplant' of de 'natuurlijke heler' genoemd. De Aloë Vera verrast je op vele fronten. Hij gedijt in een warme en droge omgeving en hij lijkt voor veel mensen op een cactus met vleesachtige, met stekels bezette bladeren. lees verder
aloe vera gezondheid


10- Maart-2017
Door: Phyllis Bentley
Vertaling: Frank Bleeker
Bron artikel: Natural News

DISCLAIMER :
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

Aloë Vera was bij de oude Egyptenaren bekend als de plant van onsterfelijkheid. Meer dan 6000 jaar lang werd de Aloë Vera op grote schaal gebuikt bij de behandeling van vele gezondheidsproblemen en kwaaltjes.

Volgens een onderzoek bevat de Aloë Vera antibacteriële, antivirale en antischimmel eigenschappen die het immuunsysteem helpen bij het reinigen van het lichaam van toxinen en binnendringende ziekteverwekkers.

Aloë Vera bevat mineralen, vitaminen en aminozuren

Aloë Vera bestaat voor ongeveer 99% uit water. De resterende 1% is zeer krachtig omdat deze bestaat uit bijna honderd ingrediënten die uitermate goed samenwerken. Aloë Vera bevat vele mineralen die van vitaal belang zijn voor het groeiproces en voor het gezond functioneren van alle systemen in het lichaam. Het zit bomvol calcium, magnesium, zink, selenium, natrium, ijzer, kalium, koper en mangaan. Deze mineralen werken samen om de spijsvertering te bevorderen. De enzymen zoals amylase en lipase helpen bij de spijsvertering om vet- en suikermoleculen af te breken. Het bevat ook salicylzuur, dat ontstekingen en schadelijke bacteriën bestrijdt.
Aloë Vera een van de weinige bekende plantaardige bronnen van vitamine B12, hoewel deze slechts in kleine hoeveelheden aanwezig is. De vitamine C helpt de spanning in de bloedvaten te handhaven, bevordert een goede bloedcirculatie en is van essentieel belang voor de gezondheid van de bijnieren die ons lichaam in tijden van stress ondersteunen.

Ander gebruik van Aloë Vera:

• Behandelt brandwonden als gevolg van kleine ongelukjes
• Kalmeert en geneest zonnebrand op een manier die wel goed aanvoelt
• Vermindert weefselschade
• Middel tegen allergische huidreacties
• Voorkomt puistjes en behandelt acne
• Maakt tekenen van veroudering van de huid en rimpels ongedaan.
• Aloë Vera-sap verlicht gastro-intestinale stoornissen
• Aloë Vera verlaagt de bloedsuikerspiegel in het bijzonder voor diabetici
• Verlicht congestie (verstopping), maagzweren, colitis (ontsteking van de dikke darm), aambeien, infecties van de urinewegen

Bronnen:
1) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3729540/

2) http://livingtraditionally.com/what-happens-to-your-body-when-you-consume-raw-aloe-vera-juice-1/

3) http://health.howstuffworks.com/wellness/natural-medicine/herbal-remedies/amazing-aloe-vera.htm

4) http://www.herbwisdom.com/herb-aloe-vera.html

Lees ook:
How To Make Dandelion Tea?
It Fights Diabetes, Kills Cancer Cells & Serves as Great Diuretic

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]