Over mij: Henk Mutsaers

Sommigen zouden mij een activist noemen. Maar alles wat ik wil is in een betere, gezondere, schone. rechtvaardige en vredige wereld leven. Zou dan in feite niet iedereen activist moeten zijn in de huidige wereld? 

logo gedachtenvoerAl sinds 1999 ben ik actief op internet met o.a. www.uitdaging.net een website die meer als 4,4 miljoen bezoekers trok in de periode 2004 tot 2016. Sinds de invoering van de Codex Alimentarius mag ik echter geen links meer maken naar andere voeding gerelateerde websites vanwege de inhoud op die websites. Op deze website probeer ik niet in het vaarwater te komen van de Codex Alimantarius.

We zijn dus begonnen ……

…. om een nieuwe website ernaast te bouwen in 2012 met een breder spectrum aan nieuws. Net als met de Codex kijken we goed naar de ontwikkelingen die er gaande zijn. Zo zijn ook de traditionele oude media in moeilijkheden. Minder lezers en toenemende kosten. Ierse kranten zijn begonnen met facturen te sturen naar websites (2012) die naar artikels op hun site linken. Zelfs wanneer enkel de link wordt vermeld, zonder dat er sprake is van overname van welke tekst dan ook, kan de website in kwestie zich voortaan een factuur van 300 oplopend tot 1350 euro verwachten. De oude media voeren letterlijk een doodsstrijd nu hun inkomen [en geloofwaardigheid] teruglopen. Meerdere landen willen het initiatief van Ierland volgen. Worden de kranten nu ‘eigenaar’ van het internet nadat ze zich er jarenlang van gedistantieerd hadden? De hyperlink brengt een website bezoekers die voor de kranten ook de mogelijkheid geven zich te profileren met advertenties of … zijn het voornamelijk links naar artikelen die de oude media verder in diskrediet brengen? Sinds eind 2016 is daar de Fake News – Nep Nieuws campagne bijgekomen, recentelijk tijdens de Trump speech is dit echter als een boemerang afgevuurd op CNN.


Eind Mei 2018 is bekend geworden dat de EU nu serieus overweegt de link tax in te voeren. Al mijn artikelen zijn dan ook met ingang van juni 2018 op voorhand niet meer voorzien van een link naar een bron artikel als het de Main Stream Media betreft. IK meld alleen nog waar ik iets eventueel gelezen heb zodat je het zelf kunt opzoeken als je dat graag zou willen.


Reacties plaatsen bij de artikelen kan nu niet rechtstreeks meer maar heb je een waardevolle bijdrage op een artikel dan is deze natuurlijk altijd welkom via de contact pagina.


Copyright: Al mijn artikelen zijn vrij te gebruiken, gaarne met bronvermelding en een link naar het originele artikel.


Deze website is opgebouwd via Open-source intelligence (OSINT), [zie voorbeeld] openbaar te verwerven informatie via publiekelijke bronnen zoals radio / tv / websites / wetenschappelijke publicaties / boeken / magazines / YouTube etc.

Het is belangrijk bij het vergaren van informatie ten alle tijden bronnen te raadplegen en je eigen mening te vormen. Ga nooit op iemand zijn of haar mening af (inclusief die van mij) en let bij de bron ook op wie de belanghebbers zijn. Met andere woorden, bij wie staat de persoon op de loonlijst? (Uit wie zijn naam wordt er gesproken)

Een beslissing neem je ALTIJD zelf en is voor je EIGEN verantwoordelijkheid

Of het nu om een behandeling gaat bij je eigen dokter of specialist of zaken die je leest op deze of andere websites. Elke mening of advies dient ter informatie, tot uitbreiding van je eigen kennis zodat je gebaseerd hierop een afgewogen beslissing kan nemen. Vraag dus nooit; “Wat moet ik doen”, maar, “Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te kunnen nemen”. Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten & cijfers wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Neem ook nooit advies aan van iemand die er niet gezond uitziet!

NOOT: Enkele keren per jaar ontvang ik een mail van iemand die een -storende- spelfout heeft gevonden in een artikel / vertaling. Sinds 2014 neem ik niet meer de moeite om mijn artikelen / vertalingen te laten controleren op spelfouten vanwege tijdgebrek / urgentie en … omdat bijbehorende video’s soms al binnen 24 uur of een week gecensureerd worden. Ze zijn dan eenvoudigweg geblokkeerd.

Veel -storender- vindt ik het dat na zovele jaren van voorlichting door deze en andere websites er nog steeds dagelijks mensen dood gaan en ernstige ziektes en gebreken hebben door zulke eenvoudige zaken als gifstapeling (inclusief medicijnen) ondervoeding door ernstige vitamine en mineralen gebrek en onbalans (pH waarden / Omega 3 / 6). Zou het niet eens tijd worden dat deze taalpuristen zich zinvol bezig gaan houden aan voorlichting en kijken of ze het zelf nu wel zo goed doen met hun gezondheid. Ik heb ondank al mijn inspanningen ook nog nooit een perfecte energetische test kunnen tonen.

Heb je een vraag dan ben je altijd welkom, vergeet echter niet om eerst even mijn beide websites te doorzoeken via de interne zoekmachines. (uitdaging.net) en de zoekmachine voor deze site.

Een veel gestelde vraag: Wat eet jij en gebruik je voor verzorgingsproducten?


Noot 2: Sinds eind 2017 staat dotcom.radio en vele artikelen op deze site in het kader van de politiek en het Q anon fenomeen. Politiek en gezondheid zijn immers onafscheidelijk met elkaar verbonden. Die politiek is veelal ronduit misdadig te noemen en hebben weinig of niets gemeen met iets wat men democratie pleegt te noemen. Lees daarom vooral wat ik over Q heb geleerd de afgelopen maanden, je vindt het in het categorie overzicht, bij elkaar opgeteld zijn dit tevens de meest gelezen artikelen op gedachtenvoer.


Some would call me an activist. But all I want to is living in a better, healthier, clean and above all a peaceful world. In fact, shouldn’t everyone be an activist in the current world?


— Henk Mutsaers |

Ik, gekend als Hendrik Leonardus, van de familie Mutsaers, roepnaam Henk, geboren op 1952-05-13 en levende als vrij en soeverein mens van vlees en bloed op het vaste land bij de gratie Gods, crediteur handelend in volwaardige capaciteit als agent en auteur van de copyright naam, claim mijn naam en handtekening:

© HENDRIK LEONARDUS MUTSAERS
en/of elke afgeleide daarvan, waarbij alle rechten voorbehouden worden.

2008; River Zydeco Band
feat Henk Mutsaers: Here’s to your health

It’s a protest song about the Codex Alimentarius (food rules)
witch is the biggest treat of natural health all over the world.
Download the song here / gratis download

2011; River Zydeco Band feat Henk Mutsaers: Hope Comes In The Dark

A new protest song about the economic siuation in the world and, the NWO, HAARP, Chemtrails, GMO foods and much more. Information at:
http://www.hope-comes-in-the-dark.com | Free download the songe here

Gerelateerde onderwerpen