Februari: Q Anon gaat wereldwijd de veranderingen tonen. Sommigen Zien het gebeuren


Wat denk jij dat 2019 gaat brengen met Trump en de Q Anon beweging?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Op deze pagina worden steeds weer belangrijke video’s en teksten geplaats met een directe of indirecte link naar Q anon. Soms in het Nederlands maar veel in de Engelse taal door ondergetekende of Mike Donkers. Volg het nieuws, … as it happens.


Meer en meer mensen ontdekken de wereld van Q anon, … en stuiten op de Google en YouTube video’s met mis informatie met titels als:

“What Is QAnon: Explaining the Internet Conspiracy Theory That Showed Up at a Trump Rally” – the New York Times

What is the ‘#QAnon’ conspiracy theory? – BBC

QAnon is the one conspiracy theory to rule them all – CNN

What is QAnon? Explaining the bizarre rightwing conspiracy theory. – The Gardian

Dat zijn de zaken die een ieder voor zijn kiezen krijgt als je de Engelse taal machtig bent. Maar, … 58 procent in de VS geloven de media niet meer, … hoe zit dat met jou?

21-02-2019 Veel EU landen zijn NWO en zullen de gevolgen gaan merken van Qanon

Als je nu nog niet gelooft in Q!!! (kon de link niet embetten)

20-02-2019, … het kunnen wel eens spannende dagen worden voor de wereld, …
… en deze tweet is de reden waarom ‘wij’ dat denken.
… geen verrassing want het stond allemaal al lang te gebeuren. Zie de datum !!

Dit heeft er ook allemaal mee te maken. De pers praat nu openlijk over de Deep State en maakt de Q volgers belachelijk onder de nog gehypnotiseerden

The Guardian kopt vandaag: Stop de online samenzwering terroristen ze slopen de democratie.

En, … over de Deep State gesproken, zorg dat jij dit weet en HEEL JE FAMILIE, VRIENDEN EN COLLEGA’S zodat ze nadien niet zeggen;“Waarom heb jij dit nooit verteld terwijl je het wist?”

CHEMTRAILS EXPOSED: de DEEP STATE en het nieuwe MANHATTAN PROJECT, op 20-03 pas net 800 bezoekers, dat moeten er meer als 10.000 worden in een korte tijd, anders, … anders ben je gewoon MEDEPLICHTIG ! De allergrootste misdaad tegen de mensheid in het volle zicht van een ieder !!

Door Mike Donkers

Q has been posting daily since late January, sometimes as many as 20+ posts per day. It’s a veritable information avalanche and we’re receiving one Q proof after another, so many that it’s become mathematically impossible. Some proofs go back a year, sometimes exactly to the day! Anyone who’s now still in denial needs to get their head examined. Either that, or they’re utter shills. The parting of the Red Sea within the MAGA movement is becoming clearer by the day – not only have the fake news media been exposed, but the fake MAGA as well. And it’s a good thing!

The BIPARTISAN Senate Intelligence Committee concluded after 2 years of investigation that there is ZERO collusion between Trump and Russia, but you wouldn’t know it if you watched the BBC or any other mainstream media outlet. Their silence is deafening. The panic among the Deep State and their propaganda shills in the media, both regular and alternative, is very real. Something big is about to drop and they know it. What;’s worse, there’s nothing they can do to stop it (although they will continue trying till the very end). Everybody will now know what it’s like to TRUST THE PLAN. Expect fireworks in the next few weeks!

19-02-2019 … als je Q nog ziet als hope porno … hoe verklaar je dit alles dan ?
18-02-2019 … over de EU, Italie en de censuur
18-02-2019 …. en de EU, …
17-02-2019
16-02-2019
15-02-2019 Op het allerlaatste moment is er een compromis uitgerold tussen de Democraten en Republikeinen over de grensmuur. Het is een halfbakken compromis, omdat het slechts $1,375 miljard betreft voor 55 mijl, tegenover de 235 mijl die Trump wil voor $5,7 miljard. Trump gaat hier toch zijn handtekening onder zetten om een tweede shutdown te voorkomen, maar roept tegelijkertijd een ‘national emergency’ uit om de muur alsnog door het leger te laten bouwen.
14-02-2019 22.00 uur

14-02-2019 Na twee jaar onderzoek wat $75 miljoen dollars koste is ‘men’ eruit, er was geen samenzwering tussen Trump en de Russen in 2016. Nu moet dit ook toegegeven worden door de ‘oude’ media.

12-02-2019
11-02-2019
11-02-2019

Mike Donkers

Ik heb hem vannacht live gezien. Trump’s SOTU was zowel verzoenend als aanvallend. Hij riep op tot meer samenwerking en compromissen tussen beide partijen. Het voorbeeld van het 10-jarige meisje dat kanker heeft was iets waar iedereen achter kon staan en dit gold ook voor de vele voorbeelden van WO2 die hij aanhaalde, waarbij hij diverse veteranen in het zonnetje zette.

Maar hij werd fel toen hij over ‘belachelijke, partijdige onderzoeken’ begon, verwijzend naar Robert Mueller’s onderzoek naar ‘Russische inmenging’ dat nu al 2 jaar voortsleept, plus de vele onderzoeken die momenteel door Democraten in het Huis van Afgevaardigden worden opgezet.

Ook liet hij duidelijk weten dat de absurde abortuswet die recentelijk in New York is aangenomen en die ze in Virginia ook probeerden aan te nemen niet door de beugel kan. Er zal een nieuwe wet komen die een definitief eind maakt aan ‘late term abortion’. Dit rekende hem op enorm veel bijval van congesleden. Over de grensmuur zei Trump: Muren werken, muren redden levens! Met daarbij de verzekering dat die muur er hoe dan ook gaat komen en dat het congres nog slechts 10 dagen heeft om zelf tot een werkbaar compromis te komen.

Trump haalde Venezuela aan als voorbeeld van het zoveelste socialistische land dat vervalt van rijk naar straatarm, met daarbij de opmerking dat Amerika nooit een socialistisch land zal worden. Dit leverde hem wat boe-geroep op van enkele Democratische congresleden. Trump noemde ook specifiek ‘enkele congresleden’ die Amerika socialistisch willen maken. Hij wond er geen doekjes om: dit is tot mislukken gedoemd.

Dat is wat mij is opgevallen vannacht. Verdere analyses volgen in de QAnon-topic. Nog 1 ding: de kersverse vrouwelijke leden van het Huis van Afgevaardigden waren allemaal in het wit gekleed, ik denk dat zij hiermee wilden uitstralen dat zij de nieuwe hoop zijn, of zo. En die oliedomme AOC, het jongste en minst intelligente kamerlid, wist overduidelijk niet wat zij moest doen, hoe zij moest kijken, of zij moest klappen of juist niet, of zij moest gaan staan of juist blijven zitten. Voortdurend keek ze naar haar andere collega’s om te zien wat de bedoeling was onder de ‘sisters’. Maar ja, wat wil je van een omhooggevallen serveerster die Instagram belangrijker vind dan het landsbelang?


https://youtu.be/XwYYLgCqbPE
…. hoezo Trump een bullebak ?
Rep. Babin’s Response to Trump’s State of the Union Address
06-02-2019 AMERICAS RESPONSE TO STACY ABRAMS RESPONSE TO THE STATE OF THE UNION ADDRESS
06-02-2019
05-02-2019 Wat gaat Trump hierover zeggen vannacht bij de State of the Union …
02-02-2019
Q Anon post 01-02-2019
01-02-2019
Welke keuze maak jij ?
01-02-2019
01-02-2019
… informatie voor gevorderden
… nog net op tijd … gelukkig

Gerelateerde onderwerpen