podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

18-03-2018 In aflevering 96 What is the Dawn Phenomenon? - Als internet giganten inkomsten afnemen van alternatieve media dan hun inkomsten afnemen met adblockers - 93% van onderzochte waterflesjes bevat plastic deeltjes - De erfenis van Mark Rutte - belangenbehartiger van multinationals - European authorities violated own rules to conclude glyphosate is not carcinogenic - Heat not burn smokeless tobacco product may not be as harm free as claimed  - Babies fed soy-based formula have changes in reproductive system tissues - New Study Links Glyphosate to Shortened Pregnancy Lengths in American Women - Verzadigd vet in kaas verlaagt kans op #diabetes 2 - Dentists keep dying of this lung disease. The CDC can't figure out why. - Diabetes GENE discovery sparks hope for 'personalised treatment' - Hoe een laag cholesterol tot zelfmoord kan leiden - Vitamin C may induce Tumor Dormancy - Welke medicatie zorgt ieder jaar voor miljoenen ziekenhuisopnames ? — bijdrage luisteraars — Q anon Trump en de STORM ….... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

What is the Dawn Phenomenon?

Als internet giganten inkomsten afnemen van alternatieve media dan hun inkomsten afnemen met adblockers | meer info |

93% van onderzochte waterflesjes bevat plastic deeltjes

De erfenis van Mark Rutte - belangenbehartiger van multinationals

- Wanbeleid Oostvaardersplassen
- Het doordrammen van een sleepwet met DDR trekjes
- Verlenging vergunning ziekmakende pesticide Monsanto
- Kapot bezuinigen van zorg waardoor er nu tekort aan personeel is
- Verhogen btw per 1 jan 2019 op levensbehoefte voeding
- In gevaar brengen van uitgezonden Defensie personeel
- In zee gaan met een corrupt Oekraine en negeren referendum
- Steeds meer Brussel zaken laten bepalen en burger laten opdraaien
- Zwijgen in de laatste EU rel rondom aanstelling Selmayr
- De bevolking een referendum optie ontnemen
- Het verder willen verzieken bevolking met nog meer vliegverkeer 
- Toelaten 5G zendmasten zonder te kijken naar de gevolgen gezondheid
- Multinationals lagere belasting laten betalen dan kleine ondernemers
- Grote beleggers belonen door afschaffen dividend belasting
- Vermogensbelasting nog altijd baseren op fictief rendement
- Huiseigenaren straffen die hun hypotheek na lang sparen hebben afgelost

Reken dus volgende week af met partijen die dit wanbeleid hebben gesteund
Volg stemmingen via dotcomnieuws.com

European authorities violated own rules to conclude glyphosate is not carcinogenic 

Heat not burn smokeless tobacco product may not be as harm free as claimed 

Babies fed soy-based formula have changes in reproductive system tissues 

New Study Links Glyphosate to Shortened Pregnancy Lengths in American Women

Verzadigd vet in kaas verlaagt kans op #diabetes 2

Dentists keep dying of this lung disease. The CDC can't figure out why.

Diabetes GENE discovery sparks hope for 'personalised treatment'

Hoe een laag cholesterol tot zelfmoord kan leiden

Vitamin C may induce Tumor Dormancy

Welke medicatie zorgt ieder jaar voor miljoenen ziekenhuisopnames ? | meer info |dotcom nieuws

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Tina] Wil je in de volgende dotcom uitzending aub aandacht besteden aan de lezing over orgaandonatie die Annet Wood op 28 maart in Onderdijk geeft? Belangrijker dan ooit nu de wet is goedgekeurd in de Eerste Kamer! Wat iedereen moet weten wat er echt gebeurt bij uitname van organen.

[Barbara] Vraag aan Mike: Meer Democratie heeft de Staat officieel gedagvaard wegens de afschaffing van het referendum, zonder dat daar nog een referendum over gehouden kan worden. Aan de dagvaarding hebben we in bijlage de namen toegevoegd van de ruim 2.600 burgers die zich de afgelopen anderhalve week bij ons als medestander hebben gemeld.
In de hieronder volgende landelijke 'kwaliteits'kranten (printversie) is zowel maandag als dinsdag helemaal niets gepubliceerd over het grootschalige seksueelmisbruikschandaal in het Britse Telford, nieuws dat afgelopen zondag werd gebroken in Britse media. Er is letterlijk geen letter aan besteed, nog geeneens een kortje, nog geeneens een verwijzing in een bijzin. Helemaal niets. Alsof het gewoon nooit is gebeurd. Alsof 1000 kinderen nooit slachtoffer zijn geworden, wéér slachtoffer zijn geworden


[Maaike] ik heb een beetje moeite met doorsturen van berichten en wel om het volgende. Ik geloof niet in Trump. Bovendien twijfel ik ook aan Q en het witte konijn (otw Q-Anon en follow the white rabbit), denk dat ze idd controled opposition zijn. Ik ben altijd argwanend als dit soort mensen en clubjes uit het niets ineens booming zijn. Ik vermoed dat ze in het leven zijn geroepen om ons het gevoel te geven dat ze the deepstate aan het ontmantelen zijn en ons af te leiden van de agenda die achter gesloten deuren verder uitgerold wordt. Misschien zit ik er naast, we gaan het zien. In ieder geval ken je mn standpunt.

Antwoord: Twee vragen: Is Trump echt zo'n stuurloos projectiel?  - en - Is Q echt?

[Geert] Partijkartel geschokt: AfD-bezoek aan Syrië vernietigt sprookje over vluchtelingen Het recente bezoek van een groep AfD-parlementariërs van zowel de nationale regering als de regeringen van de deelstaten aan Syrië heeft geleid tot het verdwijnen van het sprookje van een land dat verscheurd is door een burgeroorlog waarvan men zou moeten vluchten.

Zoals blijkt uit de inspecties ter plaatse van de Duitse politici is Aleppo geen verwoeste stad, noch bestaat Homs uit een onbewoonbaar ruïneus skelet en heeft Syrië als geheel, in tegenstelling tot onze mediavoorstellingen, blijkbaar een intacte infrastructuur en een goed aanbod. Zijn we allemaal betrokken geweest bij grootschalige staatspropaganda?

Vanuit buurlanden keren Syriërs dan ook al ruim een jaar massaal terug, maar daar kregen ze geen huis, uitkering en flatscreen.

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
FactsForum: Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Lijst van personen die af zijn getreden wereldwijd:

>> Hier de verontrustende video van John Podesta die een meisje martelt in Comet Pizza ('Pizzagate') <<


35% van al het nieuws in de VS over Trump in 2017
En 90% daavan was negatief nieuws. Yes, President Obama’s coverage was only 20% negative and and more than 40% positive. If you just went by the media coverage, you might think that President Trump’s first year in office was a complete disaster for our nation… but the exact opposite is true. 2017 may well have been America’s best year in the new millennium.

Q Anon message bords


Hier wordt in geheimtaal berichten geplaatst om het publiek op de hoogte te houden omdat de media dat verzaken. Waarom geheimtaal? Dat werd mij van de week duidelijk. Er worden ons puzzelstukjes aangereikt die we met z'n allen als collectief mogen gaan oplossen en we krijgen later weer aanwijzingen als we op het goede spoor zitten. Waarom dan geheimtaal? Het zijn puzzelstukjes naar "classified" documenten. Als binnenkort de verdachten voor een militair tribunaal berecht worden kunnen de beschuldigden zich niet meer beroepen op de geclassificeerde documenten, ze zijn dan immers al bekend in het publieke domein. 


Het dient nog een ander doel:

De 'white hats' weten dat evolutie d.m.v. zogeheten 'quantum leaps' plaatsvindt. Sommige mensen beweren dat als reeds 4% van de bevolking op dezelfde bewustzijnsfrequentie komt te zitten er al een verschuiving plaatsvindt, een evolutionaire sprong die vervolgens de gehele soort treft, dus ook de slapenden onder ons. Anderen beweren dat dit omslagpunt bij 10% van de bevolking ligt.

Wat het percentage ook is om dit 'honderdste-aap-fenomeen' te bewerkstelligen, feit is dat we met z'n alleen een energiekrachtveld vormen. De 'black hats' weten dit ook en proberen d.m.v. satanische omkeringen ons al van jongs af aan via onderwijs en media medeplichtig te maken aan hun pathologie door ons het krachtveld te laten vormen voor hun negatieve energie. De omkeringen zijn welbekend en worden idd nog massaal aangehangen: verzadigd vet en cholesterol zijn dodelijk, zout is slecht voor je, vaccins beschermen tegen ziekte, chemo geneest kanker, de overheid waakt over ons, populisten zijn racisten en fascisten, vrouwen worden onderdrukt, etc.

Wat de 'white hats' met het Q-fenomeen beogen is ons massaal op dezelfde golflengte te krijgen d.m.v. raadsels ('crumbs'). Onze collectieve 'hive mind' (dit woord wordt letterlijk door Q gebruikt) wordt aangewend om de puzzels op te lossen en de 'map' compleet te maken. De 'onderstroom' die hierdoor op het internet ontstaat zal uiteindelijk te groot worden om te negeren door de mainstream media en zal de ondergang van de MSM inluiden ('break the MSM'). Niet voor niets heet het eindstadium van wat Q voor ogen heeft 'the great awakening'.

We hebben hier dus te maken met een evolutionaire sprong! Daarvoor zullen we echter diep, heel diep in het konijnenhol moeten duiken. En het zal ons niet bevallen wat we daar zien ('these people are sick', 'truth will shock the world') - volgens Q is 99% rijp voor het (psychiatrische) ziekenhuis als alles ineens bekend zou worden gemaakt!

De verwijzingen naar de HRC-video en de afkomst van Merkel zijn hier slechts voorbodes van en nu al haken Q-onderzoekers af omdat ze de waarheid niet aankunnen of -willen. Dit is dan ook een test van ons de kracht van ons gezamenlijke krachtveld, want we zullen tegen een stootje moeten kunnen ('we went too deep'). Wat Q wil is dat 'We The People' onbevreesd dit gevecht om onze vrijheid van bewustzijn aangaan en dat we de waarheid blijven zoeken WAAR WE OOK OP UITKOMEN, iets wat Henk en ik al jaren proberen duidelijk te maken... -- Mike


Bijdrage Henk Mutsaers huis te koop
Artikel Rudo de Ruijter "Referendum over de Wet Inlichtingen en Veiligheidsdiensten 2017"

NAVO accepteert Oekraïne als aspirant lid, hoe zat dat ook weer met uw belofte mijnheer Rutte ?

De Nederlandse Cultuur onder Vuur

BNN | VARA Goedemorgen, ik zoek contact in verband met voorbereiding documentaire over voedingssupplementen. - Hetty Antwoord: Ik doe helemaal niets meer met voedingssupplementen en ben al jaren geleden tot de conclusie gekomen dat het zelf kweken van biologische groeten het allerbeste aanvalsplan is om gezond oud te worden. De bodemverbetering moet er voor zorgen dat ik alles binnenkrijg. Als aanvulling gebruik ik kruiden maar ook die zou ik het liefst zelf in eigen hand kweken omdat ik de voedingsketen om goede redenen totaal niet meer vertrouw. Reactie: Dat klinkt alsof je heel goed bezig bent.
John Rappoport: Out of the ashes of government tyranny comes a solution.

In the Australian state of Queensland, childcare facilities can refuse to allow unvaccinated children to attend, so…

Parents there have formed their own community, which has already grown to 800 members. As ABC (Australia) reports:

“Sunshine Coast vaccine refuser and leader of the Natural Immunity Community, Allona Lahn, said her anti-vaccine network had grown to 800 members and was becoming stronger since the regulations were introduced.”

"’Out of sheer necessity we've created a community base to support families — we've had no choice other than to start our own social services’.” Childcare, Homeschoolin, alternative medicine, doctors, .

#StemZeWeg de lokale politiek als afstraffing voor het landelijke beleid.

Durf jij de rode pil te nemen? + afkortingen tabel Q Anon en eBoek MATRIX GUERRILLA

Is oorlog het ergste wat je kan overkomen? Nee dus, zoek eens wat dichter bij huis. Een artikel van Jon Rappoport

Maastricht Aachen Airport
Door minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) is het mogelijk gemaakt dat op Maastricht Aken Airport (Beek/Limburg) grote vrachtvliegtuigen mogen gaan vliegen. Probleem de baan is eigenlijk veel te kortwaardoor er grote gevaren kleven aan deze beslissing.

Nederland telt ruim 110 000 km openbaar riool. De vraag is hoeveel riool journalistiek maakt gebruik van dit netwerk?

UK conspiracy of silence - rape gangs exposed - truth teller’s Twitter account shut down in zijn tweet kwam Muslim voor en dat is natuurlijk genoeg om een bericht te verwijderen compleet met het gehele account.

Chemical-dosing experiment to force friendship toward migrants: not science fiction
Xenophobia is defined as: “fear or hatred of foreigners, people from different cultures, or strangers.”

Oxytocin, the chemical used in this study, is described by Medical News Today: “Widely referred to as the love hormone, oxytocin has also been dubbed the hug hormone, cuddle chemical, moral molecule, and the bliss hormone due to its effects on behavior, including its role in love and in female reproductive biological functions in reproduction.” The published study details a successful attempt at chemical mind control.

download de podcast

trump lichtval


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]