podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

25-02-2018 In aflevering 93 Turmeric effectively eases sports injuries  - E-cigarette users at risk of brain and heart damage - John Naish disagrees with study says antidepressants work - Cutting out MSG significantly eases pain, study finds - Hoe emulgatoren in creme je huidbarriere verzwakken - De Griekse beerput van het Novartis-schandaal - Zorginstituut is 'chantage' door farmabedrijven zat - Is depression a physical illness? - Poor gut health could affect memory - Wie zijn de farmaceuten die miljoenen families verwoest hebben met pijnmedicatie? - School Shooters Under The Influence Of Psychiatric Drugs - Waarom is tarwe zo uniek slecht voor een mens? - Bescherming tegen electromagnetische velden vermindert auto immuunziektes - Schoonmakers lopen chronische schade aan longen op  - Teflon pannen kunnen je dikker maken door hormoonverstoorder PFAS - Een kritische weerman die het wel snapt - Welke medicatie maakt je dikker? - De artsen bleven vragen om organen, het leek wel koehandel - bijdrage luisteraars - Mike en Henk .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Turmeric effectively eases sports injuries 

E-cigarette users at risk of brain and heart damage 

John Naish disagrees with study says antidepressants work 

Cutting out MSG significantly eases pain, study finds 

Hoe emulgatoren in creme je huidbarriere verzwakken

De Griekse beerput van het Novartis-schandaal

Zorginstituut is 'chantage' door farmabedrijven zat

Is depression a physical illness?

Poor gut health could affect memory 

Wie zijn de farmaceuten die miljoenen families verwoest hebben met pijnmedicatie?

School Shooters Under The Influence Of Psychiatric Drugs

Waarom is tarwe zo uniek slecht voor een mens?

Bescherming tegen electromagnetische velden vermindert autoimmuunziektes

Schoonmakers lopen chronische schade aan longen op 


Teflon pannen kunnen je dikker maken door hormoonverstoorder PFAS

Een kritische weerman die het wel snapt

Welke medicatie maakt je dikker?
1. Cortisone (for inflammation and pain)
2. Thiazide (diuretic) (for high blood pressure
3. Beta blockers (high blood pressure)
4. SSRI (for mood disorder)
5. Statins (for cholesterol)

De artsen bleven vragen om organen, het leek wel koehandel


dotcom nieuws

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Geert] Merkel walks out of parliament as AfD leader slams her migration policies

[Geert] Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam
Dr. Majid Rafizadeh, een gelauwerde Iraans-Amerikaanse ‘Harvard’ politicoloog, auteur en veelgevraagd TV-analist, tevens president van de International American Council on the Middle East, waarschuwt het Westen en met name de Europese landen dat hun samenlevingen stapsgewijs worden ondermijnd door de islam, en de totale overname heel plotseling, gruwelijk, en binnen zeer korte tijd kan plaatsvinden.

Het politieke verbond tussen links en islam in Rotterdam is een angstwekkende voorbode van het naderende einde van onze vrijheid.

[Geert] Column Ewald Engelen: Brief aan Barroso
Deze week werd bekend dat Goldman Sachs eind 2017 bij monde van José Manuel Barroso, voormalig voorzitter van de Europese Commissie, een privaat onderhoud heeft gehad met de huidige vice-voorzitter van diezelfde Europese Commissie. In het geniep, en in strijd met zijn eerdere beloften.

Reden voor Ewald Engelen om de sociaaldemocraat eens goed de les te lezen.

 

 

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
FactsForum: Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |


Trump en de Reset
Een artikel van Peter B Meyer geeft inzicht en hoopLinks tegen Rechts bestaat niet: Het is hen tegen ons

Hartelijk dank voor je berichtje over het referendum. Graag licht ik toe waarom D66 voor het afschaffen is van het raadgevend referendum. Het referendum is een middel dat gebruikt kan worden om kiezers meer te betrekken bij de politiek. Dit raadgevend referendum is echter slechts een advies aan het parlement (raadgevend). Het advies hoeft niet te worden overgenomen, terwijl dat onder andere door de kiesdrempel wel wordt gesuggereerd. Dat zorgt voor een hoop onduidelijkheid en teleurgestelde kiezers. Sterker nog, het lijkt zelfs de kloof tussen de mensen de politiek te vergroten. Dat willen wij niet. D66 is er daarom voor om dit middel niet langer in te zetten.

Het huidige referendum werkt niet. In het regeerakkoord is afgesproken dat het bestaande referendum wordt afgeschaft. Het is daarom logisch dat het kabinet nu begint met de uitwerking van het regeerakkoord en hier een meerderheid voor heeft in de Tweede Kamer. Het zou een poppenkast worden om een niet bindend, raadgevend referendum te houden over het afschaffen van een niet goed werkende referendumwet. Dat zou immers wederom voor een hoop onduidelijkheid en teleurgestelde kiezers zorgen.

Tegelijkertijd was en is D66 voorstander van een bindend referendum (correctief) met duidelijke spelregels over onder andere de opkomstdrempels. Dan zeggen de kiezers "ja" of "nee", en dan moet het parlement met de uitkomst aan de slag. Het bindend referendum kan worden gebruikt als 'noodrem' waarmee de kiezer een beslissing van het parlement kan terugdraaien. De leden van D66 hebben bij het vaststellen van het verkiezingsprogramma 2017 uitgesproken dat zij niet willen dat internationale verdragen referendabel zijn.

Op dit moment bestaat er geen 2/3e meerderheid in beide Kamers voor bindende referenda en dat is voorlopig ook niet te voorzien.Bijdrage Henk Mutsaers huis te koop
Q Anon Hoop Porno een artikel van Niburu

De alternatieve Media exploderen momenteel met Q Anon nieuws. Wat weet jij er al van?

Vaccineren: Ongelofelijk Pandemie Bedrog door het Ministerie van Waarheid Voorheen waren er al in korte tijd vele doden gevallen voordat een ziekte uitbraak het stempel kreeg van "Pandemie". Nu heeft de WHO dat gewoon aangepast en kan al beginnen met angst te zaaien voordat er ook maar een enkele dode te betreuren valt.

Antony Sutton: Twee kanten van de oorlog leren begrijpen. De strijd gaat niet tussen goed of slecht, links of rechts maar tussen de "Deep State" en het individu. Herschrijf de Geschiedenisboeken !!

Foodwatch: We hebben je hulp heel hard nodig! Want op dit moment onderhandelt de Europese Commissie – achter stevig vergrendelde deuren – over een handelsverdrag met Zuid-Amerikaanse landen – Mercosur genaamd. Er is niets geleerd van het TTIP-debacle. Deze mega-handelsdeal dreigt, net als TTIP en CETA, TEKEN DE PETITIE

Zwitserland houdt referendum over geldcreatieDe groene revolutie in China vindt nu reeds plaats, ...

Dotcomnieuws
Onderzoeksgegevens van giftig ultrafijnstof in beslag genomen door politie

Justin Trudeau <> Fidel Castro (?)

download de podcast

chemtrails in the sky


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]