podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

28-01-2018 In aflevering 88 Latest Alzheimer's Flop Raises Doubts About 'Amyloid Hypothesis' - Why Lots of Vegetables Are Crucial in Lowering Insulin & Blood Sugars in Diabetes - Could water containing good bacteria combat obesitas - Koolhydraten en cortisol - MIND diet slows cognitive decline in stroke survivors - Adding prebiotics to baby formulas boosts their memories  - Chinese boy has his tics cured by a poo transplant  - Smart contact lenses monitor glucose levels in tears  - Just one cigarette a day carries greater risk of heart disease and stroke than expected, warn expert  - Harvard researchers found evidence that oxytocin plays crucial role in helping brain process social signals - Just one hour of social media ruins your sleep  - Vaping does encourage kids to try tobacco, report finds  - Premature births linked to changes in mother's bacteria  - Curcumin improves memory and mood, new UCLA study says  - Air pollution may shorten telomeres in newborns -- a sign of increased health risks - Bijdrage luisteraar(s) - Mike en Henk .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Latest Alzheimer's Flop Raises Doubts About 'Amyloid Hypothesis'

Why Lots of Vegetables Are Crucial in Lowering Insulin & Blood Sugars in Diabetes

Could water containing good bacteria combat obesitas

Koolhydraten en cortisol

MIND diet slows cognitive decline in stroke survivors 

Adding prebiotics to baby formulas boosts their memories 

Chinese boy has his tics cured by a poo transplant 

Smart contact lenses monitor glucose levels in tears 

Just one cigarette a day carries greater risk of heart disease and stroke than expected, warn expert 

Harvard researchers found evidence that oxytocin plays crucial role in helping brain process social signals


Just one hour of social media ruins your sleep 

Vaping does encourage kids to try tobacco, report finds 

Premature births linked to changes in mother's bacteria 

Curcumin improves memory and mood, new UCLA study says 

Air pollution may shorten telomeres in newborns -- a sign of increased health risks dotcom nieuws

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Geert] ‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’ Behalve het censureren en blokkeren van Facebook en YouTube berichten en video’s, worden er nu ook complete kanalen en accounts opgeheven. Is Oost Duitsland bij West Duitsland gekomen of hebben ze de macht over genomen? Staatscensuur DDR 2.0, ook in Europa en Nederland De Europese Unie heeft inmiddels besloten om zijn eigen ‘gedachtenpolitie’ afdeling op te zetten, die in de loop van dit jaar met ‘aanbevelingen’ zal komen om het zogenaamde ‘nepnieuws’ hard aan te gaan pakken.
[Geert] Doodsbange elite escaleert oorlog tegen de waarheid Er is natuurlijk een reden dat men zich in Den Haag en Brussel steeds drukker maakt over de verspreiding van berichten die hun officiële verhalen onderuit halen.

Gaan de Fake Nieuws Filters de Alternatieve Media bezoekers kosten? Ik denk het niet.


[Geert] Duitse onderzoekers hebben onlangs ontdekt dat sommige migranten uit Afrika een variant van tuberculose met zich meenemen, die resistent is tegen alle vormen van antibiotica. Deze levensgevaarlijke vorm van TBC is inmiddels in zeven Europese landen geconstateerd, in Duitsland zelf minimaal 14 keer. Ook hepatitis, HIV, malaria en mazelen nemen sterk toe.

[Geert] Waarom worden taboeonderwerpen breed maatschappelijk geboycot en welke mechanismen spelen daarbij een rol?

Daarover praten lucht- en ruimtevaartingenieur Coen Vermeeren en hiphopartiest Lange Frans met elkaar.


[Geert] Oekraïne en de stilte voor de storm

In Oekraïne is onlangs een wet aangenomen, de Donbas reintegration law, die zegt dat Oekraïne de Donbass moet heroveren op de Russen. In het oosten van Oekraïne spreekt men als vanouds Russisch, maar sinds de coup van 2014 is die taal langzaam maar zeker verboden!

Deze documentaire heeft de neiging om op YouTube te verschijnen en te verdwijnen. Hij is echter op dit moment hoogst actueel, omdat de oorlog in Oekraïne elk moment weer kan uitbarsten. Daarom raad ik iedereen aan om hem te bekijken voor hij weer verdwijnt.

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
FactsForum: Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Mike: Uitstekend overzichtsartikel in het Nederlands, hoef ik dat alvast niet te schrijven: --->>


De gebeurtenissen in de Verenigde Staten zijn hallucinant. Een drama waar Shakespeare zijn vingers bij afgelikt zou hebben. Het hele verhaal van Russische beïnvloeding van de verkiezingen, tot aan de absurde beschuldiging dat Trump samen zou spannen met Poetin, is als een boemerang teruggevlogen naar de Clintons en de Democratische Partij (met een Obama, die op zijn nagels bijt, op de achtergrond). Maar deze boemerang heeft opeens een nucleaire lading gekregen nu het meervoudige schandaal rond de Clintons (top geheime documenten op haar persoonlijke, onbeveiligde telefoon/computers opslaan, de malversaties van de Clinton Foundation, de verdachte giften van buitenlandse mogendheden en het smeergeld dat ze kregen voor de verkoop van 20% van de Amerikaanse uraniumvoorraad aan de Russen) die op het punt staat om te ontploffen binnen de FBI en het Department of Justice (DoJ – Ministerie van Justitie).


Bijdrage Henk Mutsaers huis te koop
Nu.nl IMF vreest voor valuta oorlog. Prima als het om crypto gaat hoef ik daar tenminste niet verplicht aan mee te doen!
BNR nieuwsradio 25-01-2018 over cryptocurrency in het programma van Hemmen: Pas op want in China doen ze aan crypto mining, illegale geldschepping. Illegale geld creatie? Perdon, sinds wanneer is cryptocurrency een betaalmiddel (Wat kan ik er waar mee betalen?) En, .... is dat mining niet exact het zelfde als wat banken legaal doen met QE quantitative easing - kwantitatieve versoepeling of wellicht ook wel geautomatiseerde diefstal van de armen? -- HM
Op maandag 22-01- eveneens op BNR bij Hemmen was William Cortvriendt te gast schrijver van het boek hoe wordt ik 100. Juglen Zwaan berichte hier al in 2015 over. Het onderwerp was overal waar de vetten vervangen werden door koolhydraten kon je na verloop van tijd het aantal ziekten zien toenemen, in elk land zonder uitzondering. Hemmen; "Dat klinkt haast als een complot ha ha ha". Ja meneer Hemmen dat IS een complot!

Staan wij aan de vooravond van een nieuwe Amerikaanse (wereldwijde) (R)evolutie ?

Hou je mond, consumeer en ga dood. Dat is de wereld waarin wij vandaag leven in een enkele zin. De mensen achter alternatieve media vragen zich vertwijfeld af of 82% inderdaad nog steeds in samengevat. Een diepe coma toestand leven. Onbewust van wat er zich voltrekt in de grote boze onzichtbare Deep State wereld? Maar is dat wel zo, hebben deze mensen niet geleerd aan massa om hun gevoelens voor zich te houden?Met de gif uitstoot van het bedrijf Sterisgenics waar kankerverwekkend ethyleenoxide in het milieu tercht kwam is nu ook de gemeente aansprakelijk gesteld. Men kan zich als persoon voortaan niet meer verschuilen achter de gemeentelijke instantie.

Inflate 1,8% gemiddeld de laatste 40 jaar of .... ?
Had jij ook wel eens het gevoel dat de inflatie veel hoger is dan men ons laat doen geloven met wat de overheid ons verteld?

Amerikaanse financieel adviseur Ed Butowsky. Hij heeft iets ontwikkeld dat de Chapwood Index heet en wat deze index doet is de ware inflatie berekenen.


Ecamm: Take Your Skype Interviews Live on Facebook
Een nieuwe dienst? Nee dank je ik blijf liever wat onder de geautomatiseerde spoionage radar.Keep Quit, Consume and Die - There is only one enemy left in the world for the Deep State; You and Me !!
download de podcast

ieder volk krijgt de media die zij verdienen


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]