podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

14-01-2018 In aflevering 86: Stomach fat is linked to a stressful lifestyle  - The Damaging Effects of High Blood Sugars on Your Nerves - How tidal energy could help Japan with its nuclear power problem - Giftigheid glyfosaat pesticide komt met name door de zware metalen in de formule - Zonlicht laat vetcellen leeglopen in de zomer - Longkanker vaccin Cuba - Kokosolie, verzadigd vet - Big Food is playing the same game as Big Pharma by sponsoring scientists & public health authorities - Your Diet May Not Be Clogging Your Arteries. Instead, This Might Be the Culprit - Black pepper can reduce obesity, study finds - Gamblers could curb addiction in minutes with nasal spray - Lyme Disease and Anesthesia - Suikerspiegelwaardes hoger in de ochtend? - Alcohol can cause irreversible genetic damage to stem cells, says study - Bijdrage luisteraars - Mike en Henk .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Stomach fat is linked to a stressful lifestyle 

The Damaging Effects of High Blood Sugars on Your Nerves

How tidal energy could help Japan with its nuclear power problem 

Giftigheid glyfosaat pesticide komt met name door de zware metalen in de formule

Zonlicht laat vetcellen leeglopen in de zomer

Longkanker vaccin Cuba

Kokosolie, verzadigd vet

Big Food is playing the same game as Big Pharma by sponsoring scientists & public health authorities


Your Diet May Not Be Clogging Your Arteries. Instead, This Might Be the Culprit

Black pepper can reduce obesity, study finds 

Gamblers could curb addiction in minutes with nasal spray 

Lyme Disease and Anesthesia

Suikerspiegelwaardes hoger in de ochtend?

Alcohol can cause irreversible genetic damage to stem cells, says study

dotcom nieuws


nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Geert] Ben jij veilig op internet? Deze nieuwe documentaire onthult de gevaren[Geert] De zelfverrijking van de Clinton stichting in Haïti
Haïti 2015: altijd opnieuw kwam er protest vóór de bureaus van de Clinton Stichting. Die had zich uitgegeven als weldoener voor de slachtoffers van de aardbeving van 2010. De accountant Charles Ortel bracht gekonkel aan het licht van de geldschieters en de toenmalige minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton; zij roken duidelijk geld.

[Geert] De echte reden waarom al die holistische artsen werden vermoord in Florida

Als 7 staatshoofden plotseling stierven en 5 meer werden vermist en dat allemaal binnen een paar weken, zouden mensen een wenkbrauw optrekken. Waarom is dat anders als we het hebben over een andere roeping/demografie (holistische artsen)? Het wordt nog specifieker, al deze holistische artsen studeerden hetzelfde, een enorme doorbraak in de gezondheidszorg die alles zou veranderen zoals wij het kennen. Er was een ongelooflijke ontdekking met een enzym genaamd Nagalase en het effect ervan op een eiwit genaamd GcMAF.

GcMAF is een bijzonder speciaal eiwit dat ons lichaam aanmaakt omdat het verantwoordelijk is voor het vernietigen van verschillende ziekten, waaronder kanker.


[Geert] Open brief moeder aan dochter: ‘Het spijt me jouw vrijheden weer te moeten afpakken’

Een open brief van een Duitse moeder aan haar dochter op Facebook heeft een enorm aantal reacties ontlokt van medeburgers, die zich verbijsterd afvragen hoe het kan dat het Duitse volk zich de laatste jaren zo makkelijk en willoos alle bestaande vrijheden laat afpakken door de regering in Berlijn. ‘Deze brief heeft ons erg geraakt, en laat in alle duidelijkheid zien wat er mis gaat in dit land, wat voorgoed wordt vernietigd, en waar wij in de toekomst onze borst nog nat voor zullen moeten maken,’ aldus de inleiding op Journalistenwatch.


fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
FactsForum: Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

De Trump Troll
Weet je nog dat Trump een eind maakte aan de Dreamers Act (DACA), een wet van Obama die het mogelijk maakte voor kinderen van ILLEGALE migranten om in het kader van de 'gezinshereniging' naar Amerika te komen? Trump gaf toen aan een half jaar geen actie te ondernemen en zo het Congres de kans te geven om hierover een politiek compromis tussen Republikeinen en Democraten te smeden.

Nu is dat moment aangebroken. Na de publicatie van het boek 'Fire and Fury' van die vreselijke Michael Wolff en het verraad van Steve Bannon liet Trump afgelopen dinsdag (9 januari 2018) een televisieploeg toe in zijn vergaderruimte die filmde hoe hij aan het onderhandelen was met congresleden over deze wet. Dit is algemeen uitgelegd als een PR-stunt waarmee Trump kon laten zien een intelligente en stabiele president te zijn die kennis van zaken heeft en dus niet de incompetente megalomaan waarvoor hij door diezelfde media voortdurend wordt uitgemaakt.

Ongetwijfeld is dit een van de redenen, zo niet de hoofdreden, geweest voor deze publiciteitsstunt. Maar er was nog meer aan de hand: tijdens dit optreden zei hij tegen de camera's dat hij en iedereen daar voor DACA was! Meteen daarna klommen zo'n beetje alle conservatieve commentatoren op de kast en stonden klaar om dit scherp te veroordelen en als verraad te bestempelen, wat Trump nog duur zal komen te staan in de mid-term verkiezingen van 2018 en de presidentiële verkiezingen van 2020.

Lezing: 2018: het jaar van het populisme door Mike Donkers op 21-1-2018

Maar waarom zou Trump dit zo gespeeld hebben? Volgens mij wordt nu zo onderhand duidelijk dat Trump niet voor niets over een IQ van 155 beschikt. Hij is namelijk een meester in het 'trollen' van zowel linkse als rechtse politici en media. Dat doet hij natuurlijk al van het begin af aan op Twitter, een prima afleiding van wat er werkelijk achter de schermen allemaal gebeurt. Maar nu geeft hij ook een (georchestreerd) kijkje achter de schermen en deinst er niet voor terug om zijn eigen 'base' op de kast te jagen. De meest voor de hand liggende reden waarom Trump dit doet is om een beslissing te forceren over wat de Amerikanen 'chain migration' (gezinshereniging) noemen. Het is namelijk duidelijk dat er de afgelopen 6 maanden veel te weinig is beslist op dat gebied in het Congres. Ze live op TV onder druk zetten om nu eindelijk eens knopen door te hakken is natuurlijk ook een vorm van 'trollen'.

In dat kader zou de uitspraak (die niet is gefilmd) van 'shithole countries', als Trump deze ook echt heeft gedaan, gezien kunnen worden als een nog scherpere manier van 'trollen'. En één van die 'shithole countries' is…Haïti, het land dat door The Clinton Foundation volledig is leeggeplunderd. En 1 van die 'shithole countries' is…Haiti, het land dat door The Clinton Foundation volledig is leeggeplunderd. Een interessante manier om dat onder de aandacht te brengen!

Het liefst wil Trump alles: een eind aan DACA, een eind aan de 'diversity lottery' en de bouw van de grensmuur met Mexico. Maar mogelijk moet hij DACA opgeven aan de Democraten en amnestie verlenen aan de nu in Amerika verblijvende 'dreamers' om de andere twee punten verwezenlijkt te krijgen. Ook dat zal hem niet in dank worden afgenomen door zijn 'base'. Door nu de boel te provoceren kan hij versneld een parlementair compromis forceren, waarbij hij er mogelijk meer uit weet te slepen dan als hij alles netjes volgens de regels doet – zeker gezien het feit dat hij ook met 'RINO's' (Republicans In Name Only) te maken heeft en dus niet alleen vijanden heeft in de Democratische Partij.

We zullen zien hoe dit uit gaat pakken. Ik ben overigens niet de enige die dit ziet als 'trolling' door de hoogst intelligente Donald Trump, zie dit filmje van Owen Shroyer van Infowars: video's


Bijdrage Henk Mutsaers

Hoe vindt je wat je zoekt op internet?

Met de regelmaat van de klok krijg we bij het dotcom.radio team de vraag: Waar vindt ik op internet informatie over " ……. ?" Zoeken op internet is eigenlijk super simpel in de meeste gevallen. Je type de woorden die je denkt en veelal vindt je wat je zoekt, Echter, vergeet niet dat niet iedereen denkt zoals jij denkt. De titel van een pagina heeft niet altijd het onderwerp wat jij zoekt en dan zul je even op die pagina moeten kijken.

Zijn de zoekresultaten te groot dan kun je specifiek zoeken met het plus teken woord1+woord2 of specifiek met "woord1 woord2" dan zoek je op woorden in deze volgorde. Een hele zin kan ook. Weet je de website nog waar je iets al eens gelezen hebt of je wilt bijvoorbeeld de mening weten van een bepaalde schrijver dan zoek je op; "Glucose Ron Fonteine" of Vortex Energie Besparen Gedachtenvoer". Kleine letters of hoofdletters hebben geen invloed op de zoekresultaten.

Wil je alles van een bepaalde website blijven volgen abonneer je dan op een RSS feed en je krijgt een eMail met een korte omschrijving. Er zijn ook programma's die net als je eMail programma gespecialiseerd zijn in RSS feeds. Zoek dan op "rss feed programma" of in het Engels op RSS reader met als toevoeging OSX of Windows of Android.

Welke zoekmachine je gebruikt is ook belangrijk als je tenminste niet wilt dat er partijen zijn die je gedachten kunnen lezen zoals de #GoogleGestapo. Ik gebruik altijd startpage.com en als browser sinds enkele maanden brave.com.


Dr Rath Health Foundation

The Mind Controls The Body, And YOU Control The Mind: Stress And Its Biological Consequences

It is no secret that stress has a direct impact on our health. Experiencing stress for short periods of time is normal, of course, and the body is designed to deal with it. Thousands of years ago when our ancestors went out hunting wild animals, their levels of cortisol (a stress hormone that speeds up our reactions and makes us more alert) were only high for short periods of time and soon returned to normal. But in today’s high-stress world, things are very different. When cortisol levels remain too high for too long, they can be extremely harmful to our health.
>> Emotie beheersen en positief denken <<

TACO BELL Bellimunati commercial
If you buy something from Taco Bell’s dollar menu, then you’re part of the Belluminati, a “not-so-secret secret society,” according to CMO Marisa Thalberg. Two new 30-second spots from Deutsch nod to the Illuminati—a secret famed secret society with a storied history that we won’t get into here—with Taco Bell’s spin on it to elevate value messaging.
Waarom is iedereen zo stil op twitter?
Golden State California
Reports indicate that LGBT-inclusive textbooks are now being mandated for use at public elementary schools throughout the Golden State, where children as young and four or five will now be subjected to propaganda that promotes homosexuality, transgenderism, and whatever other sexual perversions (bestiality? pedophilia?) that liberalism might suddenly decide is normal for humans.

California charges Facebook user with serious crime for posting "Islam is dangerous"... no charges ever filed against users saying "Trump is dangerous"
SEX CRIMES
We are seeing some exposure of sexual predators. But there are very large cases already out in the open. And the press carries out its prime directive: cover the issue BUT don’t follow up, don’t reveal the stunning implications. - Voorbeeld: CBS News, May 5, 2014: “The Vatican revealed Tuesday that over the past decade, it has defrocked 848 priests who raped or molested children and sanctioned another 2,572 with lesser penalties, providing the first ever breakdown of how it handled the more than 3,400 cases of abuse reported to the Holy See since 2004.” - Jon Rapporport

New Tests Put Perspective To 100x Reporting Limit Aluminum In Sacramento Rain: Geoengineering Evidence
Wapengekletter voor het podium

Ik denk dat dit allemaal wapengekletter is voor het podium. Er zijn zeer sterke aanwijzingen dat alle wapens, gevechtsvliegtuigen, oorlogsschepen, tanks, en raketten inmiddels zwaar verouderd zijn. EMF wapens (Energy Directed Weapons ) superieur hieraan zijn en die kunnen deze oude oorlogsindustrie totaal naar de schroothoop verwijzen.

Hoever deze wapens al zijn ontwikkeld dat gaan we natuurlijk pas over vele jaren precies te weten komen. H.A.A.R.P is echter ook zo'n wapen en daar wordt al veel over gespeculeerd over waar en wanneer het toegepast was / werd en nog gaat worden.


download de podcast

wereld zichtbaar


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]