podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

07-01-2018 In aflevering 85: Glucose sensor - Boek personlized diet - How Sleep Deprivation Is Linked to a Loss of Antioxidants  - Painkillers during pregnancy could damage baby's fertility  - The BMJ reveals hundreds of drug company deals that commissioning groups fail to declare - Wereldwijde verspreiding van darmbacterie gelinkt aan zoetstof - Arabische gom en diabetes - London pensioner used turmeric to fight off blood cancer  - Book reveals secret conspiracy to make products obsolete  - How food preservatives may disrupt human hormones and promote obesity - Medication to prevent osteoporotic fractures may hinder the repair of damaged tissue  - Selenium Protects a Specific Type of Interneurons in the Brain - Plummeting temperatures could cause 'mini ice age' in 2030 - Long-term RF exposure on behavior and cerebral glucose metabolism in 5xFAD mice - Hoe een krachtige lobby ervoor zorgt dat er nog steeds sluipsuikers in ons eten zitten - In Asia's Fattest Country, Nutritionists Take Money From Food Giants - Bijdrage luisteraars - Mike & Trump .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Glucose sensor

Boek personlized diet

How Sleep Deprivation Is Linked to a Loss of Antioxidants 

Painkillers during pregnancy could damage baby's fertility 

The BMJ reveals hundreds of drug company deals that commissioning groups fail to declare 

Wereldwijde verspreiding van darmbacterie gelinkt aan zoetstof

Arabische gom en diabetes

London pensioner used turmeric to fight off blood cancer 

Book reveals secret conspiracy to make products obsolete 

How food preservatives may disrupt human hormones and promote obesity

Medication to prevent osteoporotic fractures may hinder the repair of damaged tissue 

 


Selenium Protects a Specific Type of Interneurons in the Brain 

Plummeting temperatures could cause 'mini ice age' in 2030 

Long-term RF exposure on behavior and cerebral glucose metabolism in 5xFAD mice

Hoe een krachtige lobby ervoor zorgt dat er nog steeds sluipsuikers in ons eten zitten

In Asia’s Fattest Country, Nutritionists Take Money From Food Giants

dotcom nieuws


nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Gea]This seminar, entitled Street-Wise Spirituality - What Does It Truly Mean To Be "Awake"? was presented by Mark Passio in St. Louis, MO on May 31, 2014. In it, Mark presents 20 factors which define REAL Spiritual Awakening, as opposed to the "New" Age view of what "awakened" Consciousness means.

[Geert]

Niet normaal wat Big Pharma nu weer heeft gedaan.

Zo worden patiënten keihard in de maling genomen Een Amerikaanse farmaceut heeft drastische prijsverhogingen doorgevoerd. Voor een potje voorgeschreven vitamines vraagt het bedrijf Avondale Pharmaceuticals nu 295 dollar, waar eerder nog 32 dollar betaald moest worden.
 

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
FactsForum: Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Making America Great Again!

Op 21 december 2017 tekende Donald Trump een ‘executive order’ (presidentieel decreet) waarin hij zichzelf INTERNATIONALE zogeheten RICO-bevoegdheden (Racketeer Influence and Corrupt Organizations Act) verschaft op verdenking van ‘ernstige mensenrechtenschendingen’ en ‘corruptie’.

Waar dit op neerkomt is dat Trump beslag mag laten leggen op de tegoeden en bezittingen van Amerikaanse personen en organisaties die internationaal actief zijn, zoals…The Clinton Foundation en de organisaties van…George Soros, om er maar enkele te noemen.

Dit geeft Trump de exclusieve autoriteit om de geldkraan dicht te kunnen draaien van organisaties die zich bezighouden met landverraad, ondermijning van het Amerikaanse landsbelang en nationale en internationale mensenhandel.

Bovendien maakt Trump gebruik van bestaande anti-terreurwetten die na 9/11 zijn ingevoerd, die hem de mogelijkheid geven om deze personen voor onbepaalde tijd gevangen te zetten zonder proces.

Het lijkt alsof Trump zichzelf dictatoriale machten toedicht en op deze manier elke politieke tegenstander vleugellam kan maken buiten de rechtsstaat om, maar dit is niet waar. De aanleiding moet een VERDENKING zijn die uiteindelijk ook leidt tot een AANKLACHT in een GERECHTSHOF.

Momenteel wordt er door zijn procureur-generaal Jeff Sessions hard gewerkt aan diverse aanklachten tegen diverse personen, waaronder Hillary Clinton en Barack Obama. Daarnaast zijn er verdacht veel vluchten naar Guantanamo Bay sinds 21 december en zijn er maar liefst 1400 reservesoldaten ingezet op Guantamo Bay.

Op de dag dat Trump deze executive order tekende trad ook Eric Schmidt, de grote baas van Google, plotseling af. Schmidt is een vertrouweling van Obama en Clinton en heeft hen openlijk gesteund in de loop der jaren. Vermoed wordt dat in ruil daarvoor Schmidt zich ongestoord te buiten kon gaan aan zieke pedopraktijken, dus waarschijnlijk ziet hij de bui al hangen. Te verwachten valt dat er meer steenrijke progressieve ondernemers plotseling zullen aftreden, het land ontvluchten of zelfmoord plegen.

Een andere belangrijke ontwikkeling die voor de kerst plaatsvond was het opheffen van Obama’s ‘Net Neutrality’-wet op 14 december 2017. Deze socialistische wet is in 2015 aangenomen en had als doel om het internet te reguleren via de federale overheid en niet via concurrerende vrijemarktwerking, ogenschijnlijk om te voorkomen dat er door internetproviders misbruik wordt gemaakt van hun macht, waardoor de neutraliteit en de vrijheid van toegang tot het volledige internet van hun klanten kan worden beperkt of aangetast door bijvoorbeeld bepaalde sites te ‘knijpen’ (deze laden dan uiterst traag) of juist niet, de zogeheten ‘slow lanes’ en ‘fast lanes’.

Grote tech-bedrijven als Google, Facebook, Twitter e.a. worden echter uitgezonderd van deze overheidsregels. Sinds 2015 zien we dan ook juist via deze platforms alsmaar meer censuur en dus minder neutraliteit!

Hier is sinds half december ook effectief een eind aan gemaakt en het vrijemarkprincipe is hersteld, waarbij juist kleinere bedrijven die veel beter kunnen inspelen op de wensen van klanten weer de kans krijgen om zonder overheidsbemoeienis en de daarbij behorende kostbare bureaucratie zich op de markt kunnen begeven.

Hetzelfde beoogt Trump ook met het opheffen van ‘Obamacare’, de collectieve zorgverzekeringswet van Obama, die officieel ‘Affordable Care Act’ heet maar in werkelijkheid allesbehalve ‘affordable’ is voor de doorsnee Amerikaan.

Helaas is het Trump, door sabotage vanuit zijn eigen partij (John McCain!), nog niet gelukt om Obamacare op te heffen en te vervangen door ‘single payer healthcare’ (kleinere bedrijven in een vrije markt zonder staatsmonopolie en overregulering) maar dat zal dit jaar wel goed gaan komen.

Wat Trump wel voor elkaar wist te boksen nog voor de kerst was belastinghervorming, en wel op 16 december 2017. Dit levert vanaf 1 januari 2018 een flinke belastingvrije voet op voor huishoudens van 1 of meer personen en aanzienlijk belastingvoordeel voor opnieuw kleine bedrijven. De resultaten waren meteen merkbaar: voor het eerst sinds jaren flinke kerstbonussen voor Amerikaanse werknemers en de Dow Jones die opnieuw een record brak – boven de 25.000 op 5 januari 2018!

Trump wil in 2018 het peperdure uitkeringsstelsel gaan herzien. Eerst creëert hij economische voorspoed, waardoor er talloze banen beschikbaar zijn. Daarna snijdt hij in de uitkeringen, waardoor mensen gedwongen zullen worden om werk te gaan vinden – wat er dan ook is.
Dit is goed nieuws, niet alleen omdat een verhoogde productiviteit meer welvaart oplevert maar vooral omdat hiermee eindelijk een eind wordt gemaakt aan de aanzuigende werking die het uitkeringenstelsel heeft voor illegale migranten, aan luie en gemakzuchtige linkse jongens en mannen en…aan alleenstaande moeders die zo nodig moesten scheiden van hun mannen (minimaal 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door vrouwen, die vervolgens gaan leven van een uitkering die door minimaal 70% van de werkende mannen wordt opgebracht).

Dit is wat je krijgt als je een zakenman aan het roer hebt die het land bestuurt als een onderneming. Alles wat meer geld kost dan het opbrengt wordt weggesneden. Trump draait de geldkraan dicht van alle collectieve, staatsondermijnende initiatieven: feminisme, linkse terreur, illegale migratie, satanische en pedofiele handel in kinderen, ‘klimaatverandering’, kortom: alles wat Obama en Clinton hadden opgebouwd en wat onder Hillary zou worden geperfectioneerd.

Het eerste regeringsjaar van Trump was gericht op ‘salvage’ (redden van de Amerikaanse Republiek), 2018 wordt het jaar van ‘destroy’ (Drain the Swamp). Het moeras wordt daadwerkelijk drooggelegd en ze doen het in hun broek van angst! Hun grenzeloze arrogantie zorgde er namelijk voor dat ze hun sporen niet goed genoeg hebben uitgewist, zo zeker dachten ze te zijn van de verkiezingsoverwinning. Nu zullen deze sporen tot veroordelingen gaan leiden. LOCK HER UP!

Let op de media. Deze zullen steeds meer gaan berichten dat Trump een levensgevaarlijke en knettergekke dictator is, die zichzelf oneigenlijke macht toeëigent. Het Rusland-verhaal is dood en nu zijn zelfs congresleden aan het onderzoeken of de FBI niet buiten hun boekje zijn gegaan. De voormalige campagneleider van Trump, Paul Manafort, wacht daar niet op en klaagt alvast speciale aanklager Mueller en zijn team aan voor ‘overreach’ (misbruik van bevoegdheden).

Ze zullen gaan inzetten op plan B: afzetting op grond van ‘mentale ongechiktheid’ via het 25e Amendement van de Amerikaanse grondwet.

Ondertussen doet Wikileaks ook een duit in het zakje met alsmaar meer bewijs dat Obama en Clinton daadwerkelijk achter de creatie van ISIS zaten en er is nu sprake van een gratieverklaring van Trump voor Julian Assange. Ook staat ‘ineens’ het huis van de Clintons in de fik (vernietiging van bewijs!).

Wat een afsluiting van het eerste jaar en wat een begin van het tweede jaar, Make America Great Again!


Bijdrage Henk Mutsaers huis te koop
CEOs are stepping down in MASS! Is it because of Trumps EXECUTIVE ORDER?Politieke Besluiten Nu Wetenschappelijk Onderzocht
Stemmen heeft geen enkele zin als je geen dure lobbygroep kan betalen, dat is nu onderzocht in de Verenigde Staten en wetenschappelijk bewezen. En denk maar niet dat 'wij" het hier in de onze democratuur ook maar een haartje beter doen in kikkerlandje NL en al zeker niet in de totale dictatuur genaamd de EU ook wel eens een Europeese gemeenschap of de Europese "samen"leving genoemd.

Ik schreef al eerder dat het Forum van Democratie met hoog in het vaandel het invoeren van een Referendum wet de laatste reddings mogelijkheid voor het begrip democratie zouden kunnen vormen. Zouden kunnen ... want het huidige FvD stemgedrag vraagt om veel duidelijke antwoorden en verklaringen. Van mij krijgen ze nog slechts een laatste kans. Hier is mijn idee. FvD staat nu in de peilingen op een enorme winst prognose maar met de huidige politieke dictatuur wind zal het na de eerstvolgende verkiezingen weer gewoon onderhandelen worden. In dat laatste heb ik al lang geen enkel vertrouwen meer. 

De oplossing voor het HERSTELLEN van de DEMOCRATIE zal een alles verpletterende overwinning moeten zijn voor het Forum van Democratie. Ik stel dan ook voor dat de volgende verkiezingscampagne zal zijn in de vorm van een Do or Die campagne. Het FvD wordt met een alles overwinnende campagne gesteund met de invoering van het Referendum, ... en maken vooraf bekend dat ze bij het uitblijven van deze massale steun zichzelf gelijk na de verkiezingen zullen OPHEFFEN !! DO or DIE

Polen zet database met zedendelinquenten online

Geschreven op 02 januari 2018. Gepost in Digitale Schandpaal

Het Poolse ministerie van Justitie heeft een register met achthonderd zedendelinquenten online gezet. In het register staan de personen genoemd met naam, geboortedatum, woonplaats, foto's en de misdaden die zij hebben gepleegd. Het register wordt voortdurend bijgewerkt en is voor iedereen vrij in te zien. Het ministerie wil met de database de criminelen beter controleren en nieuwe gevallen van misbruik voorkomen.


Pensioenen, hoe worden jong en oud belazerd?

Volgens eigen informatie had het ABP eind 2014 opgeteld aan waarde van de beleggingenen aan liquide middelen een belegde reserve van € 347 miljard tot zijn beschikking. Als het ABP aan het einde van 2014 zou zijn gestopt en aan alle lopende verplichtingen zou hebben voldaan dan zou er aan het eind van de rit € 133 miljard resteren.


Censuur glijbaan; Duitse wet tegen ongewenste berichten op sociale media van start

Duitsland is begonnen met het handhaven van de zogeheten NetzDG-wet. De wet werd in juni vorig jaar aangenomen. De nieuwe regels gelden niet alleen voor haatberichten, maar bijvoorbeeld ook voor laster en berichten die aanzetten tot geweld. Vanuit de internetbranche kan de nieuwe wet rekenen op veel kritiek. Zo noemen internetactivisten de wetgeving inbreuk op de vrijheid van meningsuiting. 

Sites die "duidelijk wetsovertredende" berichten niet wissen, kunnen een boete van vijf miljoen euro verwachten. Dat bedrag kan oplopen tot 50 miljoen euro. Onder de wet vallen sociale netwerken en mediawebsites met meer dan twee miljoen leden


Robert David Steele: Het omver werpen van de geheime regering (the Deep State) update 31-12

"Wij [Amerika] moeten stoppen met oorlogen over de gehele wereld, we moeten alle militaire bases over de wereld sluiten, al die bases zijn waterlelies voor het ontvoeren van kinderen, het smokkelen van drugs, wapens, goud en geld. Onze militaire bases hebben totaal niets te doen met nationale zekerheid. Ze zijn onderdeel van het CIA smokkel netwerk".

Trump dient een grote verandering door te voeren met zijn Trump Channel, hij moet niet alleen met het publiek kunnen communiceren maar hij dient ze tevens te kunnen horen. Het dient een twee weg kanaal te worden. Trump kan de allereerste president worden die op deze manier een totale directe democratie kan invoeren.

download de podcast

friendship

2018 beste wensen


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]