podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

17-12-2017 In aflevering 83 Wi-fi increases pregnant women's risk of a miscarriage  - Children who eat healthier food are happier - Kaiser Permanente study links health risks to electromagnetic field exposure - Lactic Acid Bacteria Can Protect Against Influenza A Virus - Group to Study Effect of Aluminum in Vaccines - Hydraulic fracturing negatively impacts infant health - ADHD medication could cause birth defects  - Pollution may tamper with brains making teens behave badly - FlowOx vibrating boot that unblocks arteries in your legs - Silver diamine fluoride a low-cost way to halt (but not fix) tooth decay - Pur schuim - Dentures linked to higher risk of weak joints and muscles - Meerderheid kiloknallervarkens heeft maagproblemen - Solar Activity Has A Direct Impact On Earth's Cloud Cover - Hebben we met sociale media een monster geschapen? - Tying the Brain and Body Together in Fibromyalgia? - Adverse events of proton pump inhibitors - Vaccinatie, polysorbaat 80 | Bijdragen luisteraars | .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Wi-fi increases pregnant women's risk of a miscarriage 

Children who eat healthier food are happier, study finds 
While many may try to avoid eating their greens, a study has found children who eat healthily also appear to get on better with friends and avoid being bullied. 

Kaiser Permanente study links health risks to electromagnetic field exposure 

Lactic Acid Bacteria Can Protect Against Influenza A Virus

Group to Study Effect of Aluminum in Vaccines

Hydraulic fracturing negatively impacts infant health 

ADHD medication could cause birth defects 

Pollution may tamper with brains making teens behave badly 

FlowOx vibrating boot that unblocks arteries in your legs 

Silver diamine fluoride a low-cost way to halt (but not fix) tooth decayPur schuim | Video 2 | Video 3 | Video 3 |

Dentures linked to higher risk of weak joints and muscles 

Meerderheid kiloknallervarkens heeft maagproblemen

Solar Activity Has A Direct Impact On Earth’s Cloud Cover

Hebben we met sociale media een monster geschapen?

Tying the Brain and Body Together in Fibromyalgia?

Adverse events of proton pump inhibitors

vaccinatie, polysorbaat 80


dotcom nieuws

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Maaike] Hallo Henk, Dank voor de storingsvrije uitzending 😉Even iets anders, zou je Mike willen attenderen op zijn link die naar hele andere onderwerpen gaat dan conspiracy - discovery
[Geert] Heeft u altijd al willen weten hoe de NOS het nieuws manipuleert? Dit is uw kans (exclusief interview) Bron: Nign For News

[Geert] Getuigen sterven vanwege Clinton .. het stopt niet
De vroegere regeringsvertegenwoordiger van Haïti, Klaus Eberwein, zou zelfmoord hebben gepleegd op 11 juli dit jaar in een hotel in Miami. Dat gebeurde één week voordat Eberwein zou getuigen voor een onderzoekcommissie van de regering van Haïti. De 50-jarige was kerngezond en had zich er reeds lang op verheugd om eindelijk te kunnen getuigen tegen de Clinton-stichting.

[Geert] Trump had gelijk: EU-hoofdstad Brussel verandert in migranten ‘hellekrocht’
In januari 2016 reageerden tal van Belgische en Europese politici verontwaardigd toen presidentskandidaat Donald Trump zei dat Brussel dankzij migranten in een ‘hellekrocht’ aan het veranderen is. Bijna 2 jaar later blijkt Trump dubbel en dwars gelijk te hebben gehad. Steeds grotere delen van met name het Franstalige deel van Brussel zinken dankzij het snel toenemende geweld van Marokkaanse en andere islamitische migranten weg in chaos en anarchie. Het is de toekomst van iedere stad en ieder land waar links en islam één gezamenlijk front tegen de bestaande samenleving vormen – kortom, bijna overal in Europa.

[Geert] EU – Brussel berichten uit een open inrichting
Kort samengevat, er komen steeds meer illegale vluchtelingen de EU binnen – EU bekendmaking we moeten de interne grens controles , een van de summiere laatste zeven om illegalen tegen te houden,  opheffen!
[Maaike] De DJ en de Anarchist Hier een nieuw initiatief van Irma Schiffers en haar broer Hans. Zeer de moeite waard om naar te luisteren.

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Facts Forum |
'Jongeren' en 'verwarde mannen'. Het belooft een cultureel verrijkende decembermaand te worden. Terwijl we nu in de winkel 'eindejaarsfiguren', 'feestverlichting', '; decoratieballen' en 'feeststollen' kunnen kopen voor ons 'winterfeest', om toch maar vooral de islamitische medelanders niet te kwetsen, trekken zij zich natuurlijk helemaal niets van ons aan. Zo hadden we in 1 week tijd lichtgetinte 'jongeren' die iemand neerstaken in Sneek, een dodelijke steekpartij tussen Syriers in Maastricht, een dodelijke steekpartij in Almere en een 'verwarde' messenzwaaier op Schiphol. Op TV vroegen ze zich bij de zogenaamd 'rechtse' omroep WNL nog af hoe het toch kan dat steeds jongere daders zich schuldig maken aan steeds zwaardere delicten. Geen woord over de IDENTITEIT van de daders en de onvermijdelijke conclusie dat dit is wat je krijgt als je een 7de eeuwse barbaarse krijgerscultuur importeert, waarin een mensenleven geen knip voor de neus waard is. En kerst en oud en nieuw moeten nog komen. In Keulen en in andere grote steden maken ze zich al op voor de aankomende culturele verrijking, met natuurlijk de Merkel-lego bij de kerstmarkten (sorry: eindejaarsmarkten of decembermarkten) overal als voorbode. Vrolijk lichtfeest allemaal!

Bitcoin-koers stevent af op 20.000 dollar. Inmiddels is bekend geworden dat de blockchain-programmeringstaal afkomstig is van de Amerikaanse NSA. Worden we voor de gek gehouden en is dit een listige truc van het establishment om eerst een bubble te creeren en deze daarna te laten barsten? Wat is dan het einddoel? Allereerst natuurlijk om ons massaal warm te maken voor een digitale munteenheid en daarmee het eind van concreet en contant geld. Verder om ons de illusie te geven dat materiele weelde niet langer meer het gevolg is van noeste arbeid en concrete productie. Zowel het geld als de manier waarop het gegenereerd wordt is daarmee virtueel geworden. Bitcoin is de ideale bubble voor de millennial-generatie, een volkomen virtuele generatie die zich totaal niet met concrete dingen bezighoudt. Ze bezitten geen concrete vaardigheden die nuttig zijn voor de opbouw en het onderhoud van ondernemingen en van de samenleving, ze creeren virtuele beeldvorming over zichzelf op Instagram en Snapchat en ze doen virtuele beschuldigingen met virale hashtags zonder concreet bewijs. Millennials denken dat alles uit eentjes en nullen bestaat, dus waarom geld ook niet? Ze hebben geen enkel besef van hoe economie wordt gedreven door elkaar opvolgende cycli van overvloed en schaarste, omdat ze alleen maar overvloed en nooit schaarte hebben gekend. Deze me-me-me-generatie wil meteen directeur worden en niet beginnen als loopjongen, want hun hele droomwereld bestaat uit onmiddellijke bevrediging van hun behoefets. Bitcoin belooft hun de luchtkastelen waar ze in geloven, eindeloze overvloed waarin je zomaar miljonair kunt worden. En wie weet gaat de koers nog wel 100.000 dollar behalen, de zeepbel wordt alsmaar groter. Als-ie straks uit elkaar spat zullen ze van een koude kermis thuiskomen. Maar niet getreurd, de centrale banken zullen met een nieuwe digitale munt komen, die nog veiliger en nog stabieler is. En iedereen leefde nog lang en gelukkig.

Het verraad van Theresa May. Wekenlang verkeerden de onderhandelingen tussen Engeland en de EU in een impasse. Totdat Theresa May zich ermee begon te bemoeien en een doorbraak forceerde. Een vrouw met daadkracht? Welnee, gewoon een ordinaire kartelpoliticus die het op een akkoordje heeft gegooid met de Brusselse machthebbers. De komende 8 jaar onderwerpt Engeland zich nog gewoon aan de EU-regelgeving, Engeland gaat 45 miljard betalen aan de EU en dat bedrag wordt mogelijk nog veel hoger en er is geen enkele concrete afspraak gemaakt over immigratie en een eind aan het open grenzenbeleid. Nigel Farage is woest over deze waardeloze 'soft Brexit'-deal en heeft al aangegeven dat een harde Brexit opnieuw bevochten moet gaan worden. Ik hoop dat Farage terugkeert in de politiek, want het alternatief ziet er niet best uit. Theresa May's positie binnen haar Tory-partij wordt na het verkiezingsdebakel van 2017 met de dag zwakker en met een beetje pech valt haar regering en komen er nieuwe verkiezingen. De vrees is dat de marxistische Jeremy Corbyn met zijn Labour-partij dan gaat winnen en Brexit helemaal terug gaat draaien. En wie gaan die Corbyn dan in het pluche stemmen? Juist ja, die wereldvreemde millennials, die in 2016 nog te lamlendig waren om hun bed uit te komen om te stemmen voor of tegen Brexit, maar daarna wel massaal de straat op gingen om te protestesteren tegen een democratische beslissing en 'oude mensen' de schuld gaven. Ik houd mijn hart vast!
En zo zien we een voortdurende strijd tussen populisten en globalisten. Na de vernietigende referendumuitslag in Catalonie sloegen de Spaanse autoriteiten ook hard toe. Heb jij gezien dat de Catalaanse leider Puigdemont 45.000 Catalanen heeft toegesproken in Brussel? Natuurlijk niet, want de media houdt dit mooi stil. 21 december zijn er nieuwe verkiezingen, het zou mooi zijn als Puigdemont dan alsnog een glansrijke overwinning haalt. 2017 was het jaar waarin het populisme telkens net niet de totale overwinning behaalde. De PVV werd de tweede partij in Nederland en Front Nationale de tweede partij in Frankrijk, AfD werd de derde partij in Duitsland, maar er is nu een rechts-populistische coalitie in Oostenrijk en Tsjechie en Oost-Europese landen als Hongarije en Polen weigeren nog steeds vluchtelingen op te nemen, waardoor zelfs Donald Tusk is gaan pleiten om verplichte vluchtelingenquota op te heffen. Er is dus wel iets aan de hand en het belooft veel voor het nieuwe jaar. Vooral de Italiaanse verkieingen zullen spannend worden!

Over Italie gesproken, zij hebben stiekem alvast een voorschot genomen op wat er gaat komen door uit de eurozone te stappen. Niet officieel natuurlijk, maar door middel van een parallelle munteenheid, iets wat 'fiscale kredietbewijzen' wordt genoemd. De plannen zijn al goedgekeurd door de ECB. Heb jij er iets over gehoord op het NOS-journaal? Dit zou echter wel eens een groot verhaal kunnen gaan worden in 2018, waar de reguliere media uiteindelijk wel aandacht aan zal MOETEN besteden!


MeToo. Inmiddels wordt duidelijk waarom #MeToo eigenlijk in het leven is geroepen. Deze hashtag was een testcase om te zien of succesvolle blanke mannen van hun voetstuk konden worden geworpen op basis van internethype, zonder dat er ook maar 1 vorm van sluitend bewijs was. De hashtag is afkomstig van politiek links en het maakt ze niet uit dat de meeste slachtoffers zelf progressievelingen zijn. Het doel heiligt de middelen en ze gaan nu af op hun ware doel: Donald Trump. In Alabama hebben ze de conservatieve Roy Moore al de verkiezingsoverwinning kunnen ontnemen op basis van onbewezen aantijgingen (en trouwens ook verkiezingsfraude - hoe kan het dat een traditioneel oerconservatieve staat als Alabama ineens een Democraat kiest en hoe kan het dat 600.000 Republikeinse kiezers ineens thuis zouden zijn gebleven, terwijl de Democraten wel in de gebruikelijke aantallen op komen dagen?). Opnieuw hebben zich 3 vrouwen gemeld in de media over vermeend misbruik door Donald Trump. Verwacht tientallen, misschien zelfs wel honderden, meer vrouwen begin 2018, ze gaan deze keer voor de overtreffende MeToo-trap. Volgens Alex Jones zijn er echter al beelden gemaakt met een verborgen camera, waarop te zien valt dat deze vrouwen worden omgekocht om deze beschuldigingen te doen. De Democraten hebben heel 2017 geprobeerd om The Donald ten val te brengen op basis van fictieve 'Russische inmenging' van hem en zijn campagneteam. Dit is faliekant mislukt en nu proberen ze het op deze manier. Als dit ook mislukt hebben ze al hun troeven uitgespeeld en kunnen we een glansrijke Republikeinse overwinning verwachten tijdens de 'mid-term'-verkiezingen in november 2018 en een tweede termijn voor Trump in 2020. Het zou mooi zijn als 2018 ook het jaar wordt waarin Hillary Clinton en heel veel andere hooggeplaatste Democraten de cel in gaan wegens landverraad.

Weet je trouwens hoeveel geld de Russen besteed zouden hebben aan Facebook-campagnes? 3 Facebook-advertenties van 1 dollar! En westerse politici en media willen ons wijsmaken dat de Russen de Brexit-stemming en de Amerikaanse verkiezingen hiermee hebben beinvloed? Wie verspreidt er hier nou 'fake news'?


Bijdrage Henk Mutsaers
Als iemand een bank berooft gaat 'ie de gevangenis in, als een bankier een burger berooft krijgt 'ie een bonus. En wie heeft deze regels geintroduceerd, de overheid. Deze man kan dit in 2 minuten uitleggen.(On)Gezondheid: Wat doe jij jezelf toch aan?
"Ziekte heeft een omgekeerde relatie met voeding: eet meer fruit en groenten om het risico op bijna alle ziekten te verminderen, blijkt uit onderzoek." Bron Narural News

In Belgie hebben ze nu als experiment de preventieve apotheek. Neem alvast je dagelijkse portie chemicalien voordat je naar de dokter gaat.
In 17 lander draait nu de organisatie MyTommorows.org waar je toegang kunt krijgen naar nog niet goedgekeurde / toegelaten medicijnen. Men zoekt doodzieke super proefkonijnen


#BeerputNederland
Carine Crutzen (Post Online) vraagt zich terecht af in haar artikel met hashtag #BeerputNederland waarom de Nederlanders niet in actie komen nu onomstotelijk aan het licht is gekomen dat de regeringen van de afgelopen decennia een loopje hebben genomen met de gezondheid van de bevolking. 

#Nepnieuws - #Vertrouwen - #Stekeblind
De pers heeft ooit gefunctioneerd als de oren en ogen van de wereld. Wij kochten hun kranten en magazines om onszelf te informeren. Maar met de komst van het internet konden we zelf onze informatiebronnen gaan kiezen en selecteren. 
DE CDC is / was toch een onafhankelijke instantie? CDC is a vaccine company, owns 56 vaccines – a grave conflict of interest

Big Pharma’s Control Over The News
Over the last 11 months, pharmaceutical companies have spent a stunning $3.2 billion on TV ads for drugs.

En jij denkt echt dat diezelfde media nog over iets negatiefs berichten? Zelfs dodelijke gevaren. Vergeet het maar.
Vragen uurtje kinderen tweede kamer een poging om het opgevoerde toneelstuk op een democratie te laten lijken?

Sataliet die luchtvervuiling kan meten ... Ron?

Gezondheidverzekering via het solidiar principe


download de podcast

gedachte realiteit


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]