podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

03-12-2017 In aflevering 81 Climate skeptics under fire for new paper - Researchers find link between excessive screen time and suicide risk  - MTHFR-genmutatie, autisme - Childhood trauma can be inherited by future generations - new study - Why the flu shot this year may not protect you - Monsanto's Roundup Causes Antibiotic Resistance - Aluminium in vaccines may cause autism - Smartphone addiction creates imbalance in brain - Scientists uncover why we cough at this time of the year  - Pesticide neonicotinoids linkied to songbird decline  - Male-pattern baldness and premature graying associated with risk of early heart disease  - Is underground transit worse for your health? - Hoe vitamine D de bloedhersenbarriere beschermt bij MS - Wageningen geeft onafhankelijkheid weg aan industrie - Doomsday' solar storm could devastate Earth at any moment  - Low vitamin D levels at birth linked to higher autism risk  - Hip steroid injections associated with bone changes  - Using birth control pills could triple your risk of suicide, study says - Tinnitus is triggered by the glutamate receptors - Ashford woman 'cures' acne with colloidal silver - Type 2 diabetes, it all starts in the liver  - Glyfosaat mag in winkelrekken blijven liggen en meer .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Climate skeptics under fire for new paper 

Researchers find link between excessive screen time and suicide risk 

MTHFR-genmutatie, autisme

Childhood trauma can be inherited by future generations - new study

Why the flu shot this year may not protect you

Monsanto's Roundup Causes Antibiotic Resistance

Aluminium in vaccines may cause autism 

Smartphone addiction creates imbalance in brain 

Scientists uncover why we cough at this time of the year 

Pesticide neonicotinoids linkied to songbird decline 

Male-pattern baldness and premature graying associated with risk of early heart disease 

Is underground transit worse for your health? 

Hoe vitamine D de bloedhersenbarriere beschermt bij MS

Wageningen geeft onafhankelijkheid weg aan industrie

Doomsday' solar storm could devastate Earth at any moment 

Low vitamin D levels at birth linked to higher autism risk 

Hip steroid injections associated with bone changes 

Using birth control pills could triple your risk of suicide, study says

Tinnitus is triggered by the glutamate receptors

Ashford woman 'cures' acne with colloidal silver 

Type 2 diabetes, it all starts in the liver 

Glyfosaat mag in winkelrekken blijven liggen


Politieke links, wel plaatsen maar bespreek ik niet:

The Israel Lobby Is Slowly Being Dragged Into the Light

Juncker: “Europe heeft immigratie nodig, is verloren zonder legale routes”

Er wordt teveel geld aan EU propaganda besteed

De oorlog tegen contant geld en waarom we ertegen moeten vechten

Bezwaar Anja Hazekamp tegen de vijfjarige verlenging van glyfosaat in de EU

De man die politiepaarden stress bezorgt

voltooide hypetheken

lucht water bodemvervuiling

propaganda suiker

alles gaat sneller een voorspoedig 2018

dotcom nieuws

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[alle bijdragen Geert]
Melania Trump: “Wantrouw Big Pharma”

First Lady Melania Trump heeft een lans gebroken voor de helende en verzorgende eigenschappen van de natuur, die haar goede gezondheid versterken. Ze heeft in een toespraak in enkele zinnen de Amerikaanse burgers opgeroepen om niet zo sterk te leunen op de farmaceutische industrie (‘Big Pharma’), voor hun ‘magische brouwsels’ om hun ziekten te bestrijden. Toen ze een bezoek bracht aan een kinderziekenhuis in Washington D.C. vertelde Melania Trump, dat ze de burgers van haar land ‘eraan wil herinneren, dat de natuur een ‘geschenk’ is en hoe dezelfde natuur en de buitenlucht, zo overvloedig aanwezig in ons prachtige land, kan bijdragen aan helingsprocessen’.

Donald Trump is uitgesproken over vaccins..!

Tijdens een interview met het programma Sirius XM, waarschuwde de Amerikaanse president onlangs nog, dat de griepprik de grootste oplichtingpraktijk is uit de medische geschiedenis. Door veel lobbywerk gecreëerd door Big Pharma, om veel, heel veel geld te verdienen aan kwetsbare mensen. En hen feitelijk ziek of nóg zieker te maken..! En vanuit zijn commerciële visie is Trump helemaal keihard, door te stellen dat een genezen en gezond mens een ‘verloren klant’ is voor de farmaceutische industrie.

Nieuwe crisis aanstaande: ECB wil garantie bankrekeningen burgers opheffen

‘Er komt een gigantische onteigeningsgolf aan’ – ‘Ook kleine spaarders zullen worden geruïneerd, verlies kan oplopen tot 85%’ - Helft van Nederlanders verwacht binnen nu en 5 jaar nieuwe instorting beurzen

 

 

 Nederlander tussen de Separatisten

Nederlander sinds 2012 in Donbass kraakt Nederlandse Journalistiek Ronald van Amerongen woont sinds 2012 in de Donbass. Er is dus geen Nederlander te vinden die meer bekend is met het gebied en de oorlog die daar plaats vindt. Wat blijkt? De Nederlandse journalistiek spiegelt ons een heel ander beeld voor dan de werkelijkheid waar van Ameriongen dagelijks mee te maken heeft. De Russen zouden Oekraïne zijn binnengevallen? Onzin, aldus van Amerongen. De mensen in Donbass zijn in opstand gekomen tegen een Westerse coupe in Kiev die plaatsvond omdat de mensen in de Donbass toen gewoon aan het werk waren.

Video:

Soros wil Merkel aan de macht houden

Nu de vorming van een nieuwe Merkelregering – althans voorlopig – niet doorgaat, ziet de nazi-collaborateur en miljardair George Soros zijn plan om te komen tot een “gekleurd” Europa in duigen vallen. Daarom wil hij hoe dan ook dat Merkel tòch een nieuwe Soros-regering kan vormen.

NAVO: de grootste bedreiging voor de wereldvrede

Het anti-Rusland sentiment in de westerse wereld – we kunnen gerust spreken van hysterie – valt terug te voeren op het streven van het Westen naar een militaire confrontatie met dat land. Een sleutelrol in dit geheel speelt de NAVO, terwijl in de lidstaten van dat “defensieve” bondgenootschap marionettenpolitici van Washington met oogkleppen op meewerken aan de ultieme militaire confrontatie: de Derde Wereldoorlog.

Extreem-links maakt de weg vrij voor extreem-rechts

Op universiteiten en in de media worden Nederlanders continu bestookt met termen als ‘white privilege’, ‘white guilt’ en andere cultuurmarxistische onzin, aangevoerd door extreem-linkse opiniemakers zoals Sylvana Simons, Anousha Nzume en Gloria Wekker. Blanke Nederlanders zouden – zonder het zelf te weten – racistisch zijn en daardoor de verantwoordelijkheid dragen voor de falende integratie van bepaalde minderheden. Zaken als ‘Zwarte Piet’ en de grenzen niet al te ver openzetten zijn discriminerend, en Nederlanders van nu zijn nog steeds verantwoordelijk voor de slavernij van 200 jaar geleden.

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Referendumpartij D66 draait het referendum definitief de nek om. Het is officieel: D66-heks Lajsa Ollongren heeft definitief een streep gezet door het kroonjuweel van D66, het referendum. De jongerenorganisatie van D66, de Jonge Democraten, laat weten 'enorm teleurgesteld' te zijn in dit besluit. Het is duidelijk: D66 is een establishment-partij geworden, waarbij de D nu staat voor 'demofobie', angst voor het volk. 

Antifa vermoordt politiepaard in Nijmegen. In mijn eigen stad vond er vorige week zondag een demonstratie plaats van 30 Pegida-aanhangers tegen het asielzoekerscentrum vlakbij het Centraal Station. 150 extreem linkse 'antifa' kwamen om te protesteren. Pegida had keurig een vergunning aangevraagd, antifa natuurlijk niet. Op beelden van de linkse actievoerders vlakbij het Kronenburgerpark is duidelijk te zien dat een van hen een wit apparaatje om zijn nek heeft hangen dat een hard geluid maakt dat door merg en been gaat, vergelijkbaar met een cirkelzaag. Je ziet twee politiepaarden extreem onrustig worden van dit aanhoudende geluid en een van de Pegida-demonstranten zegt dit ook tegen de politie. Waarom de politie niets onderneemt tegen het linkse tuig, alleen al vanwege het veiligheidsrisico voor de berijders van de paarden, is mij een raadsel. Sterker nog, deze activist heeft de hele protestroute meegelopen met dat kastje om zijn nek! Dit moest een keer fout gaan en dat gebeurde ook op een talud tegenover het asielzoekerscentrum: een van de paarden glijdt uit en komt dodelijk ten val. De politieagent die het paard bereed heeft gelukkig alleen maar wat verwondingen. Het paard, dat Undercover heette, was 17 en de politie kwam op dezelfde dag nog met de politiek correcte verklaring dat het zou zijn overleden aan 'hartfalen' en dat het suikerziekte zou hebben. Islamitische terroristen die tijdens ramadan bewust op menigtes inrijden hebben volgens de politie ook al problemen met hun bloedsuiker, dus dat lijkt wel het standaardexcuus te zijn geworden in 2017 als je de schuld niet wil neerleggen waar die hoort: bij moslims en extreem-links gespuis. Allereerst, hoe weten ze zo zeker det het dier een hartaanval heeft gehad zonder dat er autopsie is verricht? Bovendien was er nog een paard dat uitgleed, maar gelukkig niet dood neerviel, had dat paard ook een schommelende bloedsuikerspiegel? En nu blijkt een dierenarts te hebben verklaard dat het paard Undercover volkomen gezond was! Als trotse Friezen de A7 blokkeren om te voorkomen dat een groep randstedelijke kwetsiehuilies een sinterklaasintocht in Dokkum verstoren, dan wordt er inbreuk gemaakt op het demonstratierecht en worden deze Friese helden zelfs vervolgd door het OM, maar als Pegida op LEGALE wijze gebruik maken van hun recht om te demonstreren en er valt zelfs een politiepaard bij te betreuren, dan maakt de politie nog excuses voor dit gajes ook! Overigens is de paardenmoordenaar inmiddels geidentificeerd: de van oorsprong Amerikaanse alternatieve fopjournalist Kevin P. Roberson, die ook in die bus zat onderweg naar Dokkum.

Speaking of Dokkum, de Pietenhaters zijn nog niet klaar met Dokkum. Ook al is de intocht van de Sint al voorbij, toch willen ze vandaag opnieuw demonstreren in Dokkum. De ME wordt ingezet en er zijn takelwagens, uiteraard allemaal op kosten van de belastingbetaler en met instemming van de vrouwelijke linkse burgemeester. Hopelijk wordt het geen veldslag. Ik houd de ontwikkelingen in de gaten en bericht er morgen over op Dotcom Radio!      

Glysofaat en Merkels coalitie. Een mooi voorbeeld van hoe Rons bijdrages en de mijne samen kunnen komen en een lange neus naar diegenen die al jarenlang beweren dat ik me moet beperken tot voeding en gezondheid, omdat dit niet samengaat met politiek. Na het mislukken van de 'Jamaica'-coalitie wil Merkel met haar oude coalitiepartner, de SDP, om de tafel en ze is bereid hieroor verregaande concessies te doen. De uitslag van de Duitse verkiezingen heeft ervoor gezorgd dat geen van de mogelijke coalitiepartners gezichtsverlies wil lijden voor de kiezers, wat ook de reden is geweest voor de liberale FDP om de stekker uit de 'Jamaica'-coalitie te trekken. De oude partner van Merkels CDU, de CSU, ziet de bui nu ook al hangen, want hun alleenheerschappij in Beieren is niet meer zo vanzelfsprekend nu ze de hete adem van AfD in hun nek voelen. En zo kan het dus dat de huidige CSU Minister van Landbouw, Christian Schmidt, normaal een nietzeggende, gezichtsloze politicus, ineens gezien wordt als een spelbreker door de SPD omdat hij voor de toelating van 5 jaar door de EU van glysofaat heeft gestemd. De SPD wil zo veel mogelijk overwinningen proberen binnen te halen, want zij voelen weer de hete adem van hun eigen jongerenbeweging in hun nek, die helemaal niet willen dat de partij opnieuw gaat deelnemen aan de derde termijn van Merkel. En dus wordt Schmidt nu de Zwarte Piet toebedeeld omdat hij de besprekingen zou saboteren nog voor ze goed en wel zijn begonnen. Geweldig om deze wanhopige pogingen te zien voor het behoud van geloofwaardigeid naar een achterban die meer verdeeld is dan ooit!  

Bitcoin-bubble. De waarde van de digitale crypto-munteenheid Bitcoin zit al een tijdje in een snelstijgende lijn en deze week werd een nieuw record bereikt: 1 Bitcoin is nu maar liefst 10.000 dollar waard! Inmiddels spreekt de ene na de andere econoom van een bubble die elk moment op ontploffen staat. Verstokte Bitcoin-aanhangers zullen dit uiteggen als het establishment dat wanhopig de onstuitbare opmars van een gedecentraliseerde munt de kop probeert  in te drukken, maar ik geef deze economen gelijk: deze bubble gaat barsten, het is niet een kwestie van of maar wanneer. Mogelijk nog voor het eind van het jaar. Je kunt nu eenmaal niet lucht vullen met alsmaar meer lucht.

Prince Harry's aankomende huwelijksramp 

Nu nog geen Trump-nieuws, maar over MIchael Flynn's bereidheid om te getuigen naar de FBI volgende week meer! 


Bijdrage Henk Mutsaers
Wat hebben 432 herts en het pH nieveau met elkaar te maken? [WakeUpWorld]de openbaring van Uranium One De kopstukken gaan vallen


Arrest George Soros! Nigel Farage ORDERS the EU ParliamentWie heeft er allemaal al geld ontvangen van de organisatie Open Society

Food First Network
Vanochtend 01-12-2017 zat ik te luisteren naar BNR, normaal gesproken mijn kromme tenen radio programma's maar vandaag, een warm bad met het interview van 24 Kitchen initiatiefnemer Jan Dekker. Zijn doelstelling Nederland gezonder maken met op maat voorlichting, op maat recepten, en op maat motivatie.


download de podcast

gedachten veranderen


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]