podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

19-11-2017 In aflevering 79: How Zinc May Lower Your Risk of Alzheimer's Disease - Licorice Extract Could Treat Parkinson's Disease - Girls glued to phones 'more likely to suffer depression' - Healthy gut found to reduce effects of trauma - Fresh concerns raised about dangers of e-cigarettes - Breastfeeding cuts risk of eczema by 54%, reveals study - More Bad News About Smartphones – When Will We Heed the Warnings? - Passengers in planes filled with toxic fumes to be sent to specialist NHS clinic - Laura Batstra's strijd tegen de medicalisering van adhd - Over het pesticide Roundup, kanker, Monsanto en corruptie - Tweederde van klimaatopwarming sinds 1750 komt door de zon - Hormoonschandaal 2002 – Dhr Futselaar (SP) - Vermoeidheid blijkt te leiden tot vertraging hersencellen - Blootstelling aan chemische stoffen tijdens de zwangerschap kan gezondheidsproblemen voor het nageslacht veroorzaken - Toxic air in the cockpit – onderzoek Zembla - Antartica smelt door hitte diep uit de aarde en meer.... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine
How Zinc May Lower Your Risk of Alzheimer's Disease

Licorice Extract Could Treat Parkinson's Disease

Girls glued to phones 'more likely to suffer depression'

Healthy gut found to reduce effects of trauma

Fresh concerns raised about dangers of e-cigarettes

Breastfeeding cuts risk of eczema by 54%, reveals study

More Bad News About Smartphones – When Will We Heed the Warnings?

Passengers in planes filled with toxic fumes to be sent to specialist NHS clinic

Laura Batstra's strijd tegen de medicalisering van adhd

Over het pesticide Roundup, kanker, Monsanto en corruptie

Tweederde van klimaatopwarming sinds 1750 komt door de zon

Hormoonschandaal 2002 – Dhr Futselaar (SP) | meer info |

Vermoeidheid blijkt te leiden tot vertraging hersencellen


Blootstelling aan chemische stoffen tijdens de zwangerschap kan gezondheidsproblemen voor het nageslacht veroorzaken

Toxic air in the cockpit – onderzoek Zembla

Antartica smelt door hitte diep uit de aarde

dotcom nieuws

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Geert] BBC: Amerika redde duizenden ISIS strijders die nu naar Europa gaan

Turkse politieke wetenschapper: Met het evacueren van ISIS uit Syrië heeft de VS het terrorisme over de hele wereld geëxporteerd, en bijzonder naar Europa, dat nieuwe golf islamitische terreuraanslagen kan verwachten.

Volgens de normen van de reguliere Nederlandse media viel onze berichtgeving over Syrië de afgelopen jaren onder ‘nepnieuws’. Wij zijn benieuwd hoe er wordt gereageerd op een uitgebreide reportage van een BBC team in Raqqa en omgeving, waar alle achtergebleven inwoners ons ‘nepnieuws’ als de waarheid bevestigen: de Verenigde Staten en Turkije beschermen al jarenlang de islamitische terreurbeweging ISIS, en hebben na de val van Raqqa zelfs zo’n 4000 ISIS zwaar bewapende terroristen en hun gezinnen met bussen en vrachtwagens gered. Velen van hen hebben een veilig heenkomen gevonden in Turkije, met het doel om -vermomd als ‘vluchtelingen- verder te reizen naar Europa en ons hier te trakteren op ‘de dag van vergelding’.

[Geert] Amerika al 60 jaar verspreider van.. NEPNIEUWS..!!

Hoe is het mogelijk..? We zijn als Europa kennelijk zó in de ban van onze bevrijders in de jaren 1950 en ’60, dat de verborgen strategie, om Europa de buffer te maken tégen de SovietUnie, voor velen onbelicht bleef.

De goedgelovigheid vierde hoogtij en álles wat Amerikaans was, werd gevreten als popcorn..! Vooral de Amerikaanse dollar, die hoogtij vierde, was hét symbool van die wereldmacht. Die toch maar mooi in staat was geweest Hitler en trawanten te verslaan en ons te bevrijden van het nazisme.

Dat ene Prescott Bush, de vader van de 2 latere presidenten Bush, degene was, die Hitler aan de macht had gebracht, was toen nog onbekend.


 

 

 

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

De kwestie Omzigt:

Toen het CDA nog in de oppositie zat mocht Pieter Omzigt, de enige politicus die werkelijk de onderste steen boven wil krijgen over de MH17-ramp, nog een luis in de pels zijn van Rutte en consorten. Nu het CDA echter zelf deelneemt aan een kabinet o.l.v. Rutte is die Omzigt maar een hinderlijke lastpost. En dus wordt er hoog spel gespeeld: d.m.v. nepnieuws, verspreid door het NRC, wordt Omzigt in een kwaad daglicht gezet, waardoor hij nu gedwongen is zich voorlopig als CDA-woordvoerder van het MH17-dossier terug te trekken. Kennelijk was men bereid het risico te lopen dat Omzigt zou opstappen als kamerlid en daarmee het kabinet ten val had gebracht. Die onderste steen mag dus absoluut niet boven komen!

Ik vermoed dat ze een nepgetuige op hem af hebben gestuurd om hem in de val te lokken. Omzigt was gretig en onzorgvuldig en trapte in de zorgvuldig opgezette valkuil. Vervolgens werd zijn misstap gelekt naar het NRC, misschien wel door mensen uit het CDA zelf, en het net spande zich samen rondom Pieter, die nu 'onschadelijk' is gemaakt. Tenzij hij ons allemaal nog verrast en alsnog uit deze slangenkuil stapt!

En dan hebben we nog die dichtgeplamuurde Hennis-lookalike Kajsa Ollongren. Eerst weigerde ze de NOS te woord te staan en liep ze gewoon weg en nu waarschuwt ze voor Russisch 'nepnieuws'. Uiteraard is bewijs niet nodig, dat kennen we ook van de #MeToo-affaire. Vrouwen doen niet aan bewijs, alleen aan beschuldigingen. Als haar hetzelfde lot te wachten staat als Hennis, dan hebben we op afzienbare termijn nieuwe verkiezingen en kunnen we de vergissing die Rutte 3 heet alsnog ongedaan maken. Martin Bosma van de PVV neemt alvast een voorschot hierop en vindt dat Ollongren 30 jaar achter de tralies moet. Lock her up!  

Zwarte Piet in Dokkum, Friesland:

De vrouwelijke PvdA-burgemeester van Dokkum, Marga Waanders, had de Dokkumers al verraden door uitsluitend een anti-Pietdemonstratie van de actiegroep 'Kick Out Zwarte Piet' toe te staan en een pro-Pietdemo te verbieden. Maar daar dachten de Friezen zelf heel anders over: al op de A7 blokkeerden ze de bussen van de anti-Pieters en nu is op last van de loco-burgemeester d.m.v. een noodverordening ook de demo van Kick Out Zwarte Piet verboden. Hulde aan de Friezen dat ze zo zijn opgekomen voor hun eigen cultuur, nu kunnen gezinnen met kideren ongestoord genieten van hun sinterklaasintocht. En mevr. Waanders? Die houdt zich denk ik ergens schuil in een kelder, bang dat ze is om met pek en veren Dokkum uit gedragen te worden!

In Rotterdam worden er inmiddels op kleine schaal lokale intochten van Sint en Piet georganiseerd, uit protest tegen de offficiele intocht met 'roetveegpieten'. Nederland komt in opstand tegen linkse diversiteitsdrammers en verdedigt zijn eigen cultuurgoed!

(Momenteel zijn er in Rotterdam wel protesten gaande van Kick Out Zwarte Piet, evt. nieuwe ontwikkelingen neem ik mee in de uitzending)


Trump: Trump heeft zijn 12-daagse reis door Azie volbracht. Deze reis had twee doelen: het aanhalen en versterken van de trans-pacifische handelsbanden tussen Amerika en Azie en het diplomatiek en psychologisch isoleren van Noord-Korea. Trump is in beide opzichten geslaagd: de wederzijdse handelsbetrekkingen met Aziatische landen als Japan, China, Vietnam, Zuid-Korea en de Filippijnen zijn nu sterker dan ooit en Noord-Korea staat in alle opzichten helemaal alleen. Trump mocht als ENIGE westerse regeringsleider dineren met de Chinese leider in de Verboden Stad (Obama is deze eer nooit toegekend) en het ene na het andere Aziatische land heeft toegezegd om de handelsbetrekkingen met Noord-Korea te verbreken of sancties te voeren tegen Noord-Korea. 

Psychologisch is dit een grote overwinning voor Trump en voor Amerika. Hoe moet Kim Jung-un zich nu niet voelen nu ALLE Aziatische landen van betekenis Trump met veel eerbetoon en plechtigheden hebben ontvangen en hun onvoorwaardelijke steun aan Amerika hebben verklaard en niet aan Noord-Korea, incl. China? Dit is een gigantische psychologische, economische en politieke nederlaag voor Noord-Korea, je kunt gerust zeggen dat Trump hen te kakken heeft gezet.

Heb jij dit vernomen in de media? Het enige wat ze uit zijn persconferentie haalden was het moment dat hij al sprekende op zoek was naar een fles water en deze niet kon vinden, omdat hij deze links van hem zocht i.p.v. rechts. Geen woord over de inhoud van zijn verhaal, de INDRUKWEKKENDE resultaten van slechts 12 DAGEN tijd - nee, gewoon Trump weer belachelijk maken en neerzetten als een onhandige kluns. 

Er was nog meer nepnieuws over Trump: 
 

Jamaica-coalitie. Gaat de 'Jamaica-coalitie' er in Duitsland nu wel of niet komen? Het is een soortgelijk parket als waar Rutte aanvankelijk voor stond toen GL nog mee-onderhandelde: je probeert een marginaal meerderheidskabinet te creeren omdat je per se de 'populistische' PVV wil omzeilen, 's lands tweede partij.

De Duitse formatie: Een 'verslaggever' vertelde op het NOS-journaal hoe moeilijk het wel niet was om een coalitie te formeren rondom Merkels CDU, de Beierse CSU, de 'liberale' FDP en de 'watermeloen' (groen van buiten, rood van binnen) die de Groenen heet. De 'verslaggever' stond doodleuk te vertellen dat dit de ENIGE mogelijkheid is voor Merkel om een regering te vormen. WAT?! Ze kan toch makkelijk een coalitie vormen met de DERDE partij in Duitsland, AfD? O ja, was ik even vergeten, dat zijn de 'populisten' en dan ineens geldt democratie niet meer.

De 'verslaggever' vermeldde AfD nog wel even terloops, maar alleen in de context van als de coalitiebesprekingen mislukken deze partij NOG groter wordt. Oh horror, dat moeten we niet hebben! Dat is het niveau van de 'hoernalistiek' vandaag de dag. En maar doorzagen over 'nepnieuws'… Eind dit weekend weten we meer, want dan moet de knoop doorgehakt zijn. Volgende week dus op Dotcom!


Bijdrage Henk Mutsaers
Gedachtenvoer Vast en Flex: Als je een vast telefoon abonnement hebt ben je goedkoper uit als met een direct opzegbaar / prepaid. Als je een langdurig contract hebt voor je gas en licht ben je goedkoper uit als met een direct opzegbaar. Bij een auto is de lease ook duurder dan zelf aankopen. Dit telt in feite voor alles behalve voor je baan. Een flexwerker is goedkoper als iemand in vaste dienst. Hoe is dit ooit zo ver kunnen komen? Hebben de vakbonden zitten slapen. Het 'ondernemersrisico" is nu verplaatst naar de flexwerkers. Wat is het nut van de vakbond kun je je afvragen?

Ik vertrek: Het verschil tussen de meeste emigranten en ik: Gezondheid. Schone lucht, schaarse electrosmog en eigen voedingsproductie.

Mijn automonteur kan al horen als de auto niet goed loopt. "Ben je dan al eigenlijk niet te laat?" Is het niet handiger als je een moderne automonteur hebt die de auto aansluit op de monitor en ziet wat er fout aan het gaan is voordat het hoorbaar wordt? Heb jij ook nog zo'n ouderwetse monteur of .... dokter? Meten is weten, ... Ron (Biomeridiaan test)
A planned simulation of a chemical and biological attack has people questioning the impact of the drill on human and environmental health.

The Department of Homeland Security plans to conduct chemical and biological testing near the border between Kansas and Oklahoma in January and February, and again in June and July, to determine how much protection people would receive from being inside a house or an apartment in the event of a biological terrorist attack, according to a statement on the Homeland Security website.

Noot: Hoezo test, die worden toch al wekelijks uitgevoerd over de gehele wereld sinds de tweede wereldoorlog in de vorm van Chemtrails?, ook wel geoengenering, cloud seeding, cloud modification, SSLI programs, atmosferic spraying, man made global cooling, using the sky as a laboratorium, Aerotoxic syndrom (giftige dampen in de cockpit) high altitude ultra low frequency weapons, electronic psychotronis weapon systems, plasma, electromagnetic or information weapons, strategic, theater, sonis, ultrasonic, tactical, extgra terrestrial, chemical, biological, envirolmetal, climat ore tectonic weapons. Om een paar namen te noemen. En het gaat over een en het zelfde wapen. Chemtrails & de HAAARP combinatie. En het NASA budget hiervoor is 54 miljoen dollar per dag!Boek: Onbegrepen Europa  Bert Bakker
Het lijkt wel of de lancering van de euro de verschillen in Europa alleen maar sterker heeft aangezet, terwijl het tegenovergestelde de bedoeling was. Vooral sinds de schuldencrisis in Griekenland en andere mediterrane landen. Hoe kan dat?

Hij ontdekte dat waar het feodale stelsel geen voet aan de grond kreeg, een middenklasse opbloeide: in Scandinavië, Nederland en Duitsland, maar bijvoorbeeld ook in Noord-Italië. Waar dat niet gebeurde bleven de verhoudingen – tot op de dag van vandaag – eigenlijk als in die oude standenmaatschappij. Wie eenmaal ziet dat dáár de breuklijn ligt, beseft dat voor een solidair Europa meer nodig is dan een kloppend huishoudboekje. het verschil tussen feodaal stelsel (een soort slaven arbeid) en de verzorgingsstaat?
De zin en Onzin van wetenschap
Van biologische voeding hoeven we eigenlijk alleen maar te weten of die echt biologisch is? Dat wil zeggen gif vrij en gekweekt op landbouwgrond rijk aan voedingsstoffen. Hoe zit dit nu echter met de wetenschap, hebben we die altijd nodig? Aan de andere kant van de medaille, hoe zit het met al die andere zaken die we in onze mond stoppen, GMO, Pesticiden, E nummers, Medicijnen?


Ex CIA- Robert David Steele - Trump Counter Coup In Play, Deep State, Pedophiles, Satanist Are Toast

- Robert David Steele: I think John Mcafee zal een Google alternatief lanceren in het midden van 2018 !

download de podcast

veranderingen


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]