podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

12-11-2017 In aflevering 78:Ook Nederland wordt door Monsanto misleid - Alcohol beschadigt hersencellen (vooral bij vrouwen) die kanker voorkomen en hersenfunkties beschermen - Jongen loopt hersenschade op door de ziekte van Lyme - Hoe luchtvervuiling voor zwakkere botten kan zorgen - Hoe blauw licht kan zorgen dat je na een ruzie sneller ontspant - Study laat zien dat ME en Golfoorloog ziekte unieke hersenziektes zijn - Italie verbiedt circussen met dieren - Weekmaker BPA in plastic kan darmflora nageslacht veranderen - Hoe bittere voeding je behoefte aan suikers kan verminderen - Nieuwe kankermedicatie komt met grote onbekende risico's voor patient - Suiker versnelt en verergert dementie - Toxines vliegtuigen - Californië verbiedt bepaalde #pesticiden binnen 400 meter van scholen te spuiten - Relatie gevonden tussen oplosmiddelen en hoge bloeddruk - Chronisch gebruik antidepressiva verhoogt je kans op vroegtijdig sterven - Griepvaccin deze winter maar 20% effectief - Het is tijd om belang gezondheid kinderen voor pesticides te stellen - Hart stents niet zo nuttig als gedacht blijkt uit nieuwe studie - Hoe boterzuur eetlust vermindert en je bruine vet activeert via darm-hersenen circuit - Te nauwe banden dus gezondheidsinspectie Australië en de industrie die het moet controleren .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Ook Nederland wordt door Monsanto misleid

Alcohol beschadigt hersencellen (vooral bij vrouwen) die kanker voorkomen en hersenfunkties beschermen

Jongen loopt hersenschade op door de ziekte van Lyme

Hoe luchtvervuiling voor zwakkere botten kan zorgen

Hoe blauw licht kan zorgen dat je na een ruzie sneller ontspant

Study laat zien dat ME en Golfoorloog ziekte unieke hersenziektes zijn

Italie verbiedt circussen met dieren

Weekmaker BPA in plastic kan darmflora nageslacht veranderen

Hoe bittere voeding je behoefte aan suikers kan verminderen

Nieuwe kankermedicatie komt met grote onbekende risico's voor patient

Suiker versnelt en verergert dementie

Toxines vliegtuigen

Californië verbiedt bepaalde #pesticiden binnen 400 meter van scholen te spuiten

 


Relatie gevonden tussen oplosmiddelen en hoge bloeddruk

Chronisch gebruik antidepressiva verhoogt je kans op vroegtijdig sterven

Griepvaccin deze winter maar 20% effectief

Het is tijd om belang gezondheid kinderen voor pesticides te stellen

Hart stents niet zo nuttig als gedacht blijkt uit nieuwe studie

Hoe boterzuur eetlust vermindert en je bruine vet activeert via darm-hersenen circuit

Te nauwe banden dus gezondheidsinspectie Australië en de industrie die het moet controleren


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com | www.forbiddensource.com | www.kijkbewust.com


dotcom nieuws

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |


[Rob] Bestrijdingsmiddelen
Sinds de jaren 90 is er een nieuwe soort insecticide op de markt, de neonicotinoïden. Als een zaadje hiermee is geïmpregneerd, zal uiteindelijk de hele plant giftig worden. Voor dit type gif bestaat geen veilige dosis. De giftigheid wordt met het verstrijken van de tijd namelijk erger. Als insecten zoals een bij nectar of stuifmeel van bloemen tot zich neemt, komt het diertje in aanraking met het gif. Een onderzoek van enkele weken geleden bracht dan ook aan het licht dat wereldwijd driekwart van de potjes honing pesticiden bevatten.

Neonicotinoïden werken als een zenuwgif. Uiteindelijk werkt dit verstorend op het oriëntatie vermogen en de voortplanting van insecten. Eigenlijk zouden dit soort middelen bij de geringste vermoedens verboden moeten worden! Toch gebeurt dat maar niet. Hoe zou dat nu kunnen?
fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

1. #MeToo: 

In Nederland hadden we tot voor kort een rechtsstaat die uitging van het onschuldigheidsbeginsel. Alleen op basis van doorslaggevende bewijsvoering kon je schuldig worden verklaard door een onafhankelijke rechter. De privacy van verdachten werd gewaarborgd doordat de pers zwarte balken plaatste over de ogen van verdachten en hun achternaam werd vermeld met een initiaal, zelfs als de persoon veroordeeld was. Zo hadden we Volkert van der G., Mohammed B. en recentelijk Robert M. en Michael P.

Maar anno 2017 hebben we nu #MeToo. Bewijs van schuld is niet meer nodig en bewaking van de privacy van de beschuldigden al helemaal niet. Zo was er ene Ashley J., een B-actrice die Hollywood-producent Harvey W. beschuldigde van seksueel misbruik. Kort daarna volgde Alyssa M., een C-actrice, met de hashtag MeToo. Sindsdien is er een stortvloed aan nationale en internationale beschuldigingen, die Kevin S. zijn carriere hebben gekost, zo erg zelfs dat hij digitaal is weggepoetst uit zijn laatste film. 

De Harvey W. van Nederland dreigt nu Francisco van J. te worden, maar daar hebben we het liever niet over want hij is hoofdredacteur van de linkse site joop.nl. Zo is er ook de islamiet Tariq R., maar daar hebben we het ook liever niet over, want hij is moslim. En zo zie je maar weer dat linkse vrouwen geen enkele succesvolle blanke man sparen, dus ook Francisco van J. niet. Heb je je jarenlang ingezet voor meer zeggenschap van vrouwen en dit is wat je krijgt!

In ons buurland Belgie is de #MeToo-gekte nu ook toegeslagen, nu Bart de P. plotsklaps is ontslagen als presentator van de VRT na 30 jaar trouwe dienst. Maar het kan nog zieker: in Wales heeft Labour-politicus Carl S. de hand aan zichzelf geslagen na diverse, uiteraard onbewezen, #MeToo-aantijgingen, waarmee hij de eerste #MeToo-dode is. Maar dat mag de pet niet drukken van hordes bloeddorstige aandachtshoeren die driftig op zoek zijn naar hun volgende slachtoffer, om een endorfineshot via social media te kunnen krijgen.

Ondertussen geen woord over het fenomeen 'taharrush', het 'verkrachtingsspel' waarbij islamieten in grote groepen een ondoordringbare haag vormen rondom een willekeurig westers vrouwelijk slachtoffer, terwijl 1 of meerdere van hen haar verkrachten. Het overkwam de Amerikaanse reporter Lara L. terwijl ze verslag deed op het Tahrir-plein in Cairo, Egypte, tijdens de 'arabische lente' die daar gaande was. Het overkwam zo'n 1200 vrouwen in Keulen op oudejaarsavond 2015. Recentelijk overkwam het opnieuw een grote groep vrouwen in Essen tijdens de Halloween-nacht. Maar #MeToo bestaat kennelijk alleen om succesvolle blanke mannen ten val te brengen op basis van vage beschuldigingen, niet licht- of donkergekleurde jongemannen van arabisch-etnische origine.

#MeToo waait vanzelf over, maar de schade die wordt toegebracht aan de westerse samenleving en cultuur, die blijft. Binnenkort moeten mannen en vrouwen een contract ondertekenen als ze nog seksuele omgang met elkaar willen hebben, waain ze wederzijds verklaren in te stemmen met de te begane handelingen. Daarnaast dienen er video- en geluidsopnames gemaakt te worden om te bepalen of er desondanks niet te ver wordt gegaan. Dat wordt straks gratis porno kijken, uit naam van de 'rechtspraak'!


After Harvey Weinstein; is Trump next to go down?

Weinstein, who is guilty of various sexual offenses, is used to start the ball rolling downhill. Other celebrities, equally guilty, are exposed by victims. The news stories take on the character of a growing fire storm.

The result? The press is seen as the hero, doing its job for once. No one can cast accusations of a cover-up.

Then, when the public firmly believes the press is shooting straight from the shoulder…-- The Trump accusers surface on cue. -- At least a dozen women emerge, with their attorneys. They give their testimony of sexual harassment and abuse.They add fuel to what is already a roaring blaze.
Corruptieschandalen' binnen de Saoedische overheid 1 grote zuiveringsoperatie waarmee Saoedi-Arabie zich aan het ontdoen is van radicale islamitische elementen, de Al Qaeda/ISIS-tak die door de globalisten achter de schermen werd gefinancierd. Drie keer raden wie het Huis van Saoed heeft aangestuurd: juist ja, Donald Trump!   

2. Zwarte Piet:

Amsterdam heeft een megablunder begaan. Terwijl de rest van Nederland gewoon zwarte of bruine pieten heeft, heeft Amsterdam bedacht dat de minst confronterende piet de 'Spaanse edelmanpiet' is. Probleem opgelost en niemand hoeft zich meer beledigd te voelen. Er is alleen  probleem: die Spaanse edelmannen hebben in de 16e eeuw half Nedeland uitgemoord en ze speelden een sleutelrol in de slavenhandel. En was de verontwaardiging rondom de pietenkwestie niet het koloniale slavenhandelverleden van Nederland? Dat krijg je nou als je geen enkel historisch besef hebt en intellectueel te lui bent om goed onderzoek te doen. En nu staan de kwetscreolen opnieuw op hun kop! En Van der Laan zei nog dat we 'lief voor elkaar' moesten zijn.

Ondertussen dreigt de actiegroep Kick Out Zwarte Piet de landelijke sinterklaasintocht van a.s. zaterdag te verzieken. Dit was toch een kinderfeest? Volgende week meer...


3. Trump, 1 jaar later:

'Refuse Fascism' op 4 november had de neo-bolsjevistische revolutie moeten zijn, een opstand tegen het 'fascistische' Trump-Pence regime, compleet met voorgedrukte protestborden, uiteraard gefinancierd door George Soros, die er 18 MILJARD dollar in heeft gestopt. Had het te maken met het feest dat jonge linkse activisten de avond ervoor hebben gevierd, met volop drank en amfetamines, en dat ze te lui waren om een wekker te zetten en op tijd te arriveren voor hun massale protest? Of zijn ze na een jaar gewoon moegestreden, omdat het geen bal uitmaakt of ze wel of niet prostesteren, de Trump-trein dendert toch gewoon door... Hoe dan ook, het was een complete FAAL, waarbij de Trump-aanhangers die deze neo-communistische revolutie wilden voorkomen met meer dan 10 KEER ZOVEEL beduidend in de meerderheid waren.

De 'herdenking' van Trumps overwinning op 8 november 2016 was zo mogeijjk een nog grotere FAAL - daar kwamen letterlijk hooguit 10 of 20 man op af. Via Facebook werd opgeroepen om 'hulpeloos naar de hemel te schreeuwen' omdat Trump een jaar geleden won. Precies een jaar later is er kennelijk nog steedfs een groep verwarde linkse stemmers die nog altijd niet kunnen leven met een DEMOCRATISCHE verkiezingsoverwinning. Het ziet er naar uit dat de angel er bij links uit is, ze zijn moegestreden (dat krijg je van dat veganistische eten).

4. Rutte 3:

Mark Rutte heeft een krappe meerderheid van 1 zetel, tegenover een oppositie van 74 zetels, slechts 1 zetel minder. Dit levert interessante debatten op, zoals over de dividenbelasting. Rutte wil deze afschaffen, omdat deze onze internationale concurrentiepositie zou verzwakken. Rutte doelt specifiek op grote spelers als Shell, Unilever, AkzoNobel en Philips, die volgens hem hun biezen pakken als we deze maatregel niet invoeren. Lodewijk Asscher vroeg hem nog naar 3 economen die Rutte's theorie ondersteunen, maar die kon Rutte niet geven. We moeten Rutte dus maar op zijn woord geloven. Rutte gaf meermaals aan dat deze bedrijven anders mogelijk verkassen naar Engeland, vooral na de Brexit. Maar Engeland na de Brexit was toch een econiomische ramp, of hoe zit dat nou, Mark? Hij noemde ook Belgie, dat volgens hem het ene na het andere grote bedrijf zag vertrekken na afschaffing van de dividendbelasting. Maar de woordvoerder van de Begische premier spreekt dit tegen - het gaat juist super met de Belgische economie! Hoe dan ook, Mark Rutte mag dit allemaal nader komen uitleggen in de Tweede Kamer. Ben benieuwd of hij zich hier ook weer uit weet te kletsen!


NOOT: Het stemmen per handopsteking levert nu voor het eerst wel een volle tweede kamer op

Merkel-lego Amsterdam:

Amsterdam heeft weer wat nieuwe betonblokken van 2300 kilo laten storten, deze keer op De Dam. Heeft verder niets net de islam te maken hoor, de 'religie van de vrede'. Dat er daardoor ook geen hulpdiensten bij kunnen, voor het geval een of andere Allahu Akbarrende schutter of messensteker zich niet meer kan inhouden, dat moeten de Amsterdammers maar voor lief nemen, voor hun eigen veiligheid. Het bedrijf dat de betonblokken plaatste heet trouwens Rutte - geen grap! 


Hillary Clinton wil maar niet weggaan en dit is uiterst schadelijk voor de Democratische Partij, die hierdoor niet hun wonden kunnen likken en verder kunnen gaan. En nu keren ze zich tegen Hillary! Voormalig campagneleider Donna Brazil geeft toe dat wat zogenaamde 'complottheoriisten' al een jaar beweren: ze heeft wel degelijk vooraf debatvragen doorgespeeld aan Hillary, waardoor ze zich kon voorbereiden op een verkiezingsdebat met Trump. Verder roept Brazil op tot nader onderzoek naar de moord op Seth Rich, die ontdekte dat Hillary de Democratische nominatie voor het presidentschap middels verkiezingsfraude had gestolen van Bernie Sanders en dit doorspeelde naar Wikileaks. Daarnaast neemt Jimmy Carter als enige ex-president het op voor Trump en zegt dat Hillary de Democratische voorverkiezing heeft gestolen. Tony Podesta, broer van Hillary's voormalig campagneleider John Podesta, is inmiddels aangehouden en de machtige lobbygroep van de Podesta-broers sluit haar deuren. Het kaartenhuis begint in elkaar te vallen en we moeten niet vreemd opkijken als Hillary nog voor het eind van het jaar wordt aangeklaagd!


Bijdrage Henk Mutsaers
BREXIT & LANDBOUW

Met Brexit komt er in het Verenigd Koninkrijk een interessante beweging op gang om de landbouw te hervormen. De RSA (Royal Society for the encouragement of Arts, Manufactures and Commerce) heeft een commissie in het leven geroepen om voorstellen te doen over de voedselvoorziening, de landbouw en het beheer van het platteland in de toekomst. Brexit zien ze als ‘a once-in-a-generation opportunity to transfer the way we eat and farm, and to regenerate our environment and countryside communities’. Het zou wel eens kunnen zijn dat Brexit het Verenigd Koninkrijk bevrijdt van de ellende die de Europese landbouwpolitiek heeft teweeggebracht. Misschien kunnen we er in Nederland van leren.
#MeeToo 3 Unbelievable Theories PROVED In October

Gladio ; Het geheime leger
De Orkaan in Sint Maarten, heeft dat onder de streep niet geleid tot een stille coup ?
Na het EINDE van de tweede wereldoorlog ... was alleen de VS al verantwoordelijk voor 20 miljoen doden. EN DAT NOEMEN WE onze BONDGENOOT !! Maar we moeten wel oppassen voor de RUSSEN !!

Nederlandse Top DJ falikant tegen het Referendum: Koning onbenul, ... maar dat zei de DJ voor de paradise papers waar de Belgische staat de belastingen ontduikt samen met de Britse koningin ... en zo'n 1.000 nederlanders die om privacy redenen niet genoemd werden !!
Weer voorspelling langere termijn
Postief Nieuws: Buurtzorg

Een organisatie van meer als 14.000 zorgverleners geleid door slechts een ENKELE maneger die zegt de zaak met gemak te runnen. De zorverleners regelen zelf hun eigen werk. Minder stress, betere zorg, hogere salrissen en 25% minder zorg kosten!! Bingo. Is deze werkwijze ook toe te passen op andere wekongevingen. ZEKER !!
Nederlanders in Hongarije

Een groeiend aantal Nederlanders verruilt hectisch Holland voor een riant bestaan in Hongarije. Daar vinden ze het Europa dat in eigen land verloren is gegaan. Inmiddels telt de kolonie in het dorpje Csemö zo'n 250 Nederlanders.

,,Nederlandse pensioenen zijn niet belast, de zorg is goedkoop, vergunningen om te verbouwen zijn relatief gemakkelijk te krijgen, het eten is goed en vooral: alles is zoveel goedkoper dan in Nederland. Met een Nederlands minima-pensioen heb je hier een riant leven.''

Leven als God in Frankrijk:
Volgens deze census waren er 37.352 (cijfers 2011) Nederlanders in Frankrijk. Dat zijn dus mensen die hier in Frankrijk hun résidence principale hebben. Overwinteraars en bezitters van tweede (vakantie) huisjes zitten daar dus niet bij.-- Spanje 42.316 cijfers 2016 -- 470.000 in Belgie cijfers 2011 -- Cijfers 2012: deze eeuw immigreerden er t/m 2012 1.659.000, emigreerde er 1.475.000 en dat geeft een migratiesaldo (netto-immigratie) van 184.000. Dat zijn gemiddeld per jaar 128.000 immigranten, 113.000 emigranten en een saldo van 14.000.

Encryptie: De geheime diensten willen steeds meer inzicht in prive gegevens -- Encryptie is daar de boosdoener -- De beveiliging van internet vereist juist meer encryptie. Noot: Als de consument het vertyrouwen in het internet zou verliezen krijgen we dan niet de allergrootste economisch crisus uit de geschiedenis ???


download de podcast

me myself and I


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]