podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

29-10-2017 In deze aflevering: RevolvingDoorWatch - French health regulator withdraws license for Bayer weedkiller - Baking powder removes pesticides from fruit and vegetables - Complot Engelse overheid - Frankrijk wil 'groen-veto' in #CETA om klimaatmaatregelen te beschermen tegen schadeclaims van multinationals - The MCS illness makes women allergic to the modern world - Activist Shiva blames Monsanto for pesticide deaths - Why Does Autism Impact Boys More Often Than Girls? - Monsanto Faces Blowback Over Cancer Cover-Up - Blootstelling mens aan glyfosaat toegenomen met 500% sinds introductie GMO-gewassen - Statins raise risk of Type 2 diabetes by nearly a third - Studie vind link tussen antidepressiva en diabetes bij jongeren - Een grote groep mensen slikt onnodig cholesterolremmers - New Study Shows Link Between Gut Bacteria And Breast Cancer - Black death kills nearly 100 people as plague infects 1,150 in TWO MONTHS - High Vitamin D levels in childhood may cut diabetes risk - Kamille, peterselie en en bleekselderij bevat een krachtige detoxer - Apigenin - Prozac in oceaanwater is mogelijke bedreiging voor zeeleven - E-cigarettes may harm your lungs the same way tobacco does - Coca-Cola, Pepsi & co in VS voor de rechter om misleidende suggestie dat hun light producten je helpen afvallen - Artsen moeten stoppen met de griepprik - Brain Function Does Not Die Immediately After Heart Stops - Hoe de psychiatrie ons liet geloven in vergezochte wetenschap en dubieuze behandelingen - Stralingsdichtheid zon loopt gelijk van de jaren 50 met global warming - Slechte score voor Nutricia babyvoeding Neocate bij Amerikaanse test op zware metalen - Nieuwe documenten laten zien dat Amerikaanse justitie in Obama tijd linkse groepen financierde - Journalist die Assange beschuldigde nu zelf beschuldigt van verkrachting.... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

RevolvingDoorWatch 

French health regulator withdraws license for Bayer weedkiller 

Baking powder removes pesticides from fruit and vegetables 

Complot Engelse overheid

De voormalige Britse wapenhandelaar en tevens ex-huurling Peter Bleach wordt in India beschuldigd van het uitgooien van vier ton wapens boven West-Bengalen, om zo een burgeroorlog te starten. Een agent van de Britse inlichtingendienst heeft voor de rechtbank een belastende verklaring afgelegd, waardoor Bleach schuldig werd bevonden en veroordeeld tot acht jaar cel. Deze MI5-agent heeft volgens Bleach echter de waarheid voor de rechtbank verdraaid. Hij claimt zelf dat hij wel wapens heeft uitgegooid, maar dat hij dit heeft gedaan als informant van de Britse inlichtingendienst. Doel was om zo het brein achter deze operatie, de Deense activist Niels Holck, te betrappen. Nadat Bleach acht jaar onder erbarmelijke omstandigheden heeft vastgezeten in een Indiase gevangenis, slaagt hij er eindelijk in om zijn samenwerking met de Britse inlichtingendienst te bewijzen. Als hij vrijkomt begint hij zijn zoektocht naar de Britse agent die hem erin heeft geluisd.

Frankrijk wil 'groen-veto' in #CETA om klimaatmaatregelen te beschermen tegen schadeclaims van multinationals

The MCS illness makes women allergic to the modern world 

Activist Shiva blames Monsanto for pesticide deaths

Why Does Autism Impact Boys More Often Than Girls?

Monsanto Faces Blowback Over Cancer Cover-Up

Blootstelling mens aan glyfosaat toegenomen met 500% sinds introductie GMO-gewassen

Statins raise risk of Type 2 diabetes by nearly a third 

Studie vind link tussen antidepressiva en diabetes bij jongeren

Een grote groep mensen slikt onnodig cholesterolremmers

New Study Shows Link Between Gut Bacteria And Breast Cancer

Black death kills nearly 100 people as plague infects 1,150 in TWO MONTHS

High Vitamin D levels in childhood may cut diabetes risk

Kamille, peterselie en en bleekselderij bevat een krachtige detoxer - Apigenin

Prozac in oceaanwater is mogelijke bedreiging voor zeeleven

E-cigarettes may harm your lungs the same way tobacco does 

Coca-Cola, Pepsi & co in VS voor de rechter om misleidende suggestie dat hun light producten je helpen afvallen

Artsen moeten stoppen met de griepprik

Brain Function Does Not Die Immediately After Heart Stops

Hoe de psychiatrie ons liet geloven in vergezochte wetenschap en dubieuze behandelingen

Stralingsdichtheid zon loopt gelijk van de jaren 50 met global warming

Slechte score voor Nutricia babyvoeding Neocate bij Amerikaanse test op zware metalen

Nieuwe documenten laten zien dat Amerikaanse justitie in Obama tijd linkse groepen financierde \ meer info \

Journalist die Assange beschuldigde nu zelf beschuldigt van verkrachting


De overige nieuwtjes - 
www.leefbewust.com | 
www.forbiddensource.com
 | 
www.kijkbewust.com
|


dotcom nieuws

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Geert] De wereld verkeert in een turbulente staat, met conventionele oorlogen, weeroorlogen en psychologische oorlogen, die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden. Daarnaast is er een factie-oorlog (de interne strijd tussen de Illuminati-facties).

Deze strijd wordt via de alternatieve media uitgespeeld. Daarom zien we zoveel onthullingen in het nieuws met betrekking tot fraude, corruptie, pedofiliezaken en andere schandalen.

Het laat de grote schoonmaak zien. Op deze manier wordt het grote publiek voorbereid op de criminele activiteiten die aan het licht zullen komen.

Er is voor 130 miljard aan officieuze bankbiljetten in omloop, waarvan de nummers niet zijn geregistreerd. De Cabal heeft ze gedrukt, maar ze zijn onlangs betrapt. Dit valse geld is gebruikt om huurlingen te betalen. Nu men is betrapt, kunnen die huurlingen niet meer worden uitbetaald.

Ook Hillary Clinton is betrokken bij dit schandaal. En nu kunnen bepaalde huurlegers in Syrië niet worden uitbetaald. Binnen deze schurkengroepen zijn moordcontracten opgesteld. Ze willen degenen die hun beloftes niet nakomen, uitschakelen.

Ann Droid (alias Hillary Clinton) is naar Groot-Brittannië gevlucht, omdat er een prijs op haar hoofd is gezet.

Er waren al groepen die haar wilden uitschakelen, maar een nieuwe groep heeft het nu op haar gemunt. Ze wordt in Groot-Brittannië door de Ridders van Malta beschermd.

Deze zijn gelinkt aan de Jezuïeten. Lees verder / bron:[Geert] Totale staatscensuur: Duitsland sinds 1 oktober een tweede Noord Korea, EU zal volgen Overheden richten zich vooral tegen islamofobie, maar nauwelijks tegen antisemitisme en Europeanenhaat – Haatcolumn van bekende linkse moslimschrijver ‘Duitsers, schaf jezelf af!’ mag gewoon blijven staan.

Sinds 1 oktober zijn sociale media zoals Facebook, Twitter en YouTube verplicht om de nieuwe Duitse censuurwetten uit te voeren. Alle berichten en commentaren die de staat als laster, smaad, haat of opruiing beschouwt moeten binnen 24 uur worden verwijderd, ongeacht of de feiten nu kloppen of niet. Op weigeren mee te werken staat een maximale boete van € 50 miljoen.

De EU heeft net als Duitsland vergelijkbare ‘gedragsregels’ voor het internet, maar die zijn nog vrijwillig. EU-commissaris van Justitie Vera Jourova verklaarde onlangs dat ze er mogelijk toe overgaat om deze regels, waarmee ‘haatspraak’ moet worden bestreden, verplicht te stellen.

Lees verder / bron:
[Geer] Maleisië: Dit gebeurt er met een vrij land zodra moslims de meerderheid worden

Een Duitser die al geruime tijd in Maleisië woont beschrijft wat er gebeurt met een vrij en pluralistisch land als wordt toegestaan dat de islamitische religie zich onbeperkt kan verspreiden, en moslims de meerderheid worden. Het is een scherpe en niet te negeren waarschuwing aan het adres van Europa en de Europeanen dat de islamisering van onze samenleving zo snel mogelijk moet worden gestopt en teruggedraaid, voordat het te laat is en onze (klein)kinderen in een islamistische dictatuur zullen moeten opgroeien.

Lees verder / bron:


[Geert] EEN EUROPEES OPENBAAR MINISTERIE?

Het is weer zo ver. Door het over en weer geruil en geschuif van principes en beloftes, wat wij ‘formeren’ noemen, ziet het er naar uit dat we alsnog een EU Openbaar Ministerie gaan krijgen.

Lees verder / bron:

 

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |
Kabinet Rutte III een feit. Welke dissident gaat het laten vallen? Joel Voordewind, Pieter Omzigt of iemand anders? Is een dubbele ministerspost eigenlijk wel grondwettelijk? Waarom weer een vrouw zonder ervaring op Defensie? Referendum, hoezo referendum? Het raadgevend referendum gaat eraan en men is van plan om een referendum over de Sleepwet gewoon te regeren. FvD wil zelfs een referendum over het referendum. Bij Thierry is overigens de baard er nu af!

Het Catalaanse parlement heeft de onafhankelijkheid uitgeroepen. Spanje ontbindt de Catalaanse overheid en roept nieuwe verkiezingen uit op 21 december. Wat gaat het Catalaanse volk doen? Volgens mij wordt dit een burgeroorlog! En als ze in december naar de stembus gaan zullen ze gewoon weer een nationalist het parlement in stemmen. Catalonie mag dan links en pro-EU zijn, maar de EU laat ze vallen als een baksteen, net zoals ze dat deden met de SNU van Nicola Sturgeon. Linkse nationalisten leren nu dat ze helemaal niet op de steun van Brussel hoeven te rekenen, want Brussel kan zich geen nationalistische afscheidingen veroorloven. Het gevaar van een domino-effect is nu al volop aanwezig!

Bij Trump is geen sprake van Russische inmenging, maar bij Clinton! In de alternatieve media was dit allang bekend, maar nu is het officieel: De Democraten blijken het valse 'plasdossier' over Trump in Rusland te hebben gefinancierd dat begin dit jaar door Buzzfeed werd gepubliceerd. En nu blijkt ook dat Clinton en Obama uranium aan Rusland hebben verkocht - je weet wel, die beruchte 'yellow cake' waar Saddam Hoessein destijds van werd verdacht, het soort uranium waar je atoomwapens van kunt maken. En de opbrengsten zijn weggesluisd naar...The Clinton Foundation, de zogenaamde 'stichting' die fungeert als een witwasoperatie voor crimineel geld. Eigenlijk komt het erop neer dat iedereen zich heeft ingelaten met de Russen, behalve Trump! En denk je dat de reguliere pers over dit boemerang-effect bericht? Heb jij hier iets over gehoord of gelezen bij de NOS, RTL, NRC, De Volkskrant? Ik ook niet. Een verzonnen 'schandaal' rondom Trump wordt uitgemolken tot en met, maar een werkelijk schandaal waar Clinton bij betrokken is heeft kennelijk geen nieuwswaarde.

ISIS definitief verslagen. Met de val van Raqqa, de hoofdstad van het kalifaat dat ISIS in Irak en Syrie had uitgeroepen, is het definitief gedaan met ISIS. Raqqa zelf ligt volledig in puin, vergelijkbaar met de bevrijding door de Russen vorig jaar van Aleppo of de bevrijding van Mosul door de Amerikanen. Raqqa was een gezamenlijke operatie van Rusland en Amerika. Het probleem is dat ISIS-strijders zich schuilhouden onder de burgerbevolking en de enige strategie vanuit de lucht is dan alles platbombarderen. Dit kost uiteraard ook veel onschuldige burgerslachtoffers, maar het alternatief is grondtroepen die van huis naar huis zouden moeten gaan en dat kost weer veel onschuldige soldatenlevens. Hoe dan ook, het is gedaan met ISIS in het midden-oosten, weer een klap in het gezicht van de globalisten. Maar het strijdtoneel zal worden verlegd naar Europa. Er blijken nu al 5600 Europese Syriegangers te zijn teruggekeerd naar hun land van herkomst. Hun paspoort wordt niet afgenomen en er wordt hen geen strobreed in de weg gelegd. Dat is vragen om moeilijkheden! Frankrijk en Engeland hebben opdracht gegeven tot het neerknallen van deze lui zolang ze nog in Irak en Syrie zijn, Nederland doet dat niet. Het wachten is op een aanslag in Nederland. Maar die hadden we natuurlijk al tijdens de Ramadan eerder dit jaar, bij Amsterdam Centraal toen een idioot inreed op voetgangers daar. De politie hield de identiteit van de dader, een moslim, geheim en verklaarde dat de man 'onwel' was gworden a.g.v. een 'lage bloedsuikerspiegel'. En daarom staan er nu betonblokken op Amsterdam Centraal, door GeenStijl 'Merkel-lego' genoemd, andere sites spreken over 'Van der Laan-gedenkstenen'. Maar het heeft niets met terreur te maken, hoor!

De #MeToo-hysterie houdt nu al 3 weken aan. Een of andere nietsbetekenende actrice met een aandachtstekort is ermee begonnen op Twitter en voor je het weet heeft iedere vrouw en haar moeder ook last gehad van 'seksuele intimidatie' en gaat het niet meer om een enkeling als Harvey Weinstein of die sicko van een Michael Panhuis hier in Nederland, maar is elke blanke heteroman per definitie een verkrachter of aanrander. Het was een publiek geheim dat Weinstein zijn handjes niet thuis kon houden en actrices lieten zich toen maar wat graag door hem betasten, soms zelfs meerdere keren! Maar nu de carriere van Weinstein bergafwaarts aan het gaan was laten de calculerende dames hem ineens als een baksteen vallen, want er valt bij hem niets meer te halen. #MeToo voedt het aandachtshoerencomplex waar vrouwen per definitie aan lijden, omdat ze nu eenmaal graag het slachtoffer uithangen. Vandaag de dag hebben ze een virale hashtag nodig om zichzelf gevalideerd te voelen. Namen noemen en bewijzen geven is niet nodig, we moeten de meisjes maar op hun woord geloven. Dit is het cultuurmarxisme in actie, waarbij man en vrouw wederom tegen elkaar op worden gezet en het steeds moeilijker wordt om normale interactie tussen de geslachten te hebben, zonder dat er door vrouwen argwanend 'seksuele intimidatie' wordt geroepen. Vrouwen doen makeup op en uitdagende kleding aan om door mannen gezien te worden en nagelen hen vervolgens aan hun eigen kruis. Het heeft vaak met schaamte achteraf te maken, omdat ze in een dronken bui gekke dingen doen, ook wel 'regret rape' genoemd. Dat is vrouwen'logica' - en ze komen er nog mee weg ook! Dit verschijnsel wordt inmiddels ook wel 'white sharia' genoemd, blanke sharia. Op de achtergrond lachen de poppenspelers in hun vuistje. Geef mannen weer de macht en het is afgelopen met deze onzin, alleen vrouwen zijn zo naief en onnozel!

Hoezo is het populisme verslagen?
Oostenrijk koos voor hun eigen Thierry Baudet en Tsjechie voor hun eigen Donald Trump. De nieuwe Oostenrijkse bondskanselier heet Sebastian Kurz en hij gaat naar alle waarschijnlijkheid een coalitie aan met de FPO. De kans bestaat ook dat Oostenrijk zich gaat aansluiten bij de 4 Visegradlanden (Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechie), die al op ramkoers liggen met Brussel over de opgedrongen vluchtelingenquota. In Tsjechie is Andrej Babis, een succesvolle zakenman en mijardair, nu de baas en hij wil Tsjechie leiden als een bedrijf. In beide landen is links zo goed als weggevaagd, een harde ruk naar rechts dus en een absolute nachtmerrie voor de globalistische agenda van Brussel, vooral voor de vluchtelingenpolitiek met open grenzen! 

Vanaf 4 november zijn diverse extreem-linkse actiegroepen en organisaties zoals 'antifa' en 'Black Lives Matter' van plan om in zoveel mogelijk plaatsen in Amerika te gaan demonstreren en ongetwijfeld ook rellen, net zolang totdat Donald Trump aftreedt als president (of wordt vermoord, maar dat zeggen ze niet hardop). Er vindt vanaf 4 november ook een OEFENING plaats en we weten uit het recente verleden waar dat toe kan leiden! Die 4e november is ongetwijfeld afkomstig van 'remember, remember the 5th of November', een rijmpje dat ze in Engeland kennen van Guy Fawkes Night, een dag die een mislukte poging om het Britse parlement op te blazen herdenkt. De film 'V for Vendetta' gaat hierover en we hebben de afgelopen jaren ook al vaker protesten gezien waarbij deelnemers rondliepen met zo'n anoniem V-masker op. Maar goed, die aanslag op het parlement is dus MISLUKT, laten we hopen dat dit ook nu weer het geval zal zijn, want demonstreren tegen een functionele democratie is compleet gestoord! Volgende week, op 5 november, spreken we elkaar hier weer over. Op zaterdag 4 november zal ik in Onderdijk, gemeente Wervershoof, een lezing geven over 'Trump - the good, the bad and the ugly'. Meer informatie en opgeven kan hier:

 Bijdrage Henk Mutsaers
#Journaliste vermoord - Op Malta is Dapgne Caruana Galizia (53) om het leven gekomen door een autobom. Galizia was populair op het eiland vanwege haar blog waarin ze onderzoek doet naar corruptie. Hierbij werden vaak politici het onderwerp van discussie.
#Belasting trucs Rutte I - II - III De verborgen belastingschijven onder de vlaktax van Rutte III - 'Eigenlijk zijn alleen inkomens tussen 10.000 en 20.000 euro er op vooruit gegaan'
Larry Flynt biedt 10 miljoen dollar voor belastende info die Trump laat aftreden
Nieuwe Media Nieuws gaat verder onder een andere naam en de meeste websites van NU worden niet meer vermeld.
Afname insecten met 75%

(Natural News) Will Big Pharma's reign over the modern world of medical practice soon come to an end? England's Chief Medical Officer, Professor Dame Sally Davies, has warned of a "post-antibiotic apocalypse." According to Davies, widespread antibiotic resistance could be driving "the end of modern medicine" as we speak.


#Radioactiviteit EU - Since the end of September, experts claim that there has been a spike in radioactivity detected in the air over Germany, Italy, Austria, Switzerland and France. Although scientists are still unaware of what is responsible for this increase, new calculations suggest that it originally came from somewhere within the southern Ural Mountains.
Gemiddelde leeftijd Japan. Een ontmoeting met een Nederlander getrouwd met een Japanse bracht aan het licht dat de registratie van mensen ver te wensen laat. Zijn de statistieken van de gemiddelde leeftijd in Japan dan wel betrouwbaar?
download de podcast

politieke beloftes


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]