podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

08-10-2017 In aflevering 74 Milieuvervuiling en armoede verhogen de kans op ADHD problemen - Oostenrijk stemt wel tegen pesticide glyfosaat – Monsanto bites the dust - EU commissie terug naar tekentafel voor voorstel hormoon verstorende stoffen - De overlast van luchthaven Schiphol verspreidt zich als een olievlek over Nederland - Overheid pakt burger gewoon terug via basisbehoefte voeding, btw gaat 50% omhoog ! - Onderzoekers ontdekken de bron van diabetische pijn - Kindermishandeling beinvloedt hersenbedrading - Slachtoffers gebruik Roundup in VS waarschuwen EU voor pesticide - Jacob Seidell – Ook in UK ophef over sponsoring bijeenkomst over obesitas bij kinderen door suikerfabrikant - De mensen die HAARP wilde opblazen - De vrouw die vaccinatie van haar zoon weigerde voor de Amerikaanse rechter - Knuffelhormoon oxytocine beïnvloedt je sociale contacten - GM sojaolie veroorzaakt minder obesitas maar is schadelijk voor leverfunctie - Hoe chemische bedrijven waarschuwingen blijven negeren en claims incalculeren - De geheime donors van de anti Trump groep, waaronder wederom George Soros - Sweetener in ice cream is crippling our children's livers  - Chemical in baby bottles increase the risk of obesity - Eat organic during pregnancy to prevent brain tumours  - More than half of cancer drugs may not work, study suggests - Censuur in de Nederlandse media - How stress can shrink your brain | Cataalns referendum - Las vegas - Exit Hennis - Formatie en meer .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Milieuvervuiling en armoede verhogen de kans op ADHD problemen

Oostenrijk stemt wel tegen pesticide glyfosaat – Monsanto bites the dust

EU commissie terug naar tekentafel voor voorstel hormoon verstorende stoffen

De overlast van luchthaven Schiphol verspreidt zich als een olievlek over Nederland

Overheid pakt burger gewoon terug via basisbehoefte voeding, btw gaat 50% omhoog !

Onderzoekers ontdekken de bron van diabetische pijn

Kindermishandeling beinvloedt hersenbedrading

Slachtoffers gebruik Roundup in VS waarschuwen EU voor pesticide

Jacob Seidell – Ook in UK ophef over sponsoring bijeenkomst over obesitas bij kinderen door suikerfabrikant

De mensen die HAARP wilde opblazen

De vrouw die vaccinatie van haar zoon weigerde voor de Amerikaanse rechter | meer info |

Knuffelhormoon oxytocine beïnvloedt je sociale contacten

GM sojaolie veroorzaakt minder obesitas maar is schadelijk voor leverfunctie

Hoe chemische bedrijven waarschuwingen blijven negeren en claims incalculeren

De geheime donors van de anti Trump groep, waaronder wederom George Soros

Sweetener in ice cream is crippling our children's livers 

Chemical in baby bottles increase the risk of obesity 

Eat organic during pregnancy to prevent brain tumours 

More than half of cancer drugs may not work, study suggests

Censuur in de Nederlandse media

How stress can shrink your brain 


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com | www.forbiddensource.com | www.kijkbewust.comdotcom nieuws

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar

[Geert] Kritiek op Europa na Catalaans referendum: ‘Juncker moet opstappen’

Niet alleen de Spaanse regering is kop van jut na het hardhandige optreden van de Spaanse politie tijdens het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum, ook de Europese Unie wordt met de vinger gewezen. ‘Als Juncker vandaag in gebreke blijft, dan kan hij niet aanblijven’. Volgens de laatste balans van het Catalaanse ministerie van Gezondheid is het aantalgewonde burgers opgelopen tot 844.

Europa heeft een dik probleem: 90% procent van Catalanen stemde gisteren voor onafhankelijkheid

Een overgrote meerderheid van 90% van de Catalanen die gisteren gingen stemmen in een referendum heeft voor onafhankelijkheid van Spanje gekozen. De opkomst lag gezien de gewelddadige repressie door de Spaanse regering nog erg hoog: ongeveer 2,26 miljoen Catalanen of 42,3% brachten een stem uit.

[Geert] Eerste 5G-antenne in Amsterdam geactiveerd.

 

 

Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |


Thierry Baudet: ''Minister Hennis moet nooit meer terugkomen!''fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

Catalaans referendum: Maar liefst 900 gewonden zijn er gevallen door hardhandig optreden door de Spaanse poliiie om het referendum van 1 oktober te saboteren. Als de Catalanen al niet tegen afscheiding van Spanje waren, dan zijn ze dit nu alsnog. Ontzettend dom en kottzichtig van de Spanjaarden. Sindsdien wordt er volop gedemonstreerd en gestaakt en wil het Catalaanse parlement de onafhankelijkheid uitroepen, wat uiteraard weer...verboden is door de Spaanse overheid, die zelfs ONTKENT dat er een referendum heeft plaatsgevonden! De EU-top reageerde eerst helemaal niet. Hoe zit het met die Frans Timmermans die alle talen spreekt? Die zweeg nu in alle talen! Uiteindelijk kwam er dan toch een reactie: Brussel staat achter het Spaanse neerslaan van de democratie. En dat terwijl de EU-hoeren Frans Timmermans, Guy Verhofstadt en Hans van Baalen in 2014 nog op de barricaden stonden voor het Oekraiense volk.

Las Vegas: Diezelfde dag vond er ook een 'mass shooting' plaats tijdens een country-festival in Las Vegas. Ene Stephen Haddock zou de schutter zijn. Maar het hele zaakje stinkt! Hoe kon hij ruim 20 wapens ongezien in zijn hotelkamer smokkelen? En waarom zoveel wapens? Je kunt er maar 1 tegelijk afvuren? Waarom lag de hotelkamer niet bezaaid met duzienden lege hulzen van kogels en waarom zien we geen brandplekken op het tapijt van die hete kogelhulzen? Hoe heeft hij zoveel slchtoffers van zo'n afstand vanuit zijn hotelkamer kunnen maken? Experts horen duidelijk het geluid van minstens twee geweren, soms tegelijk en soms wisselen ze lekaar af. Ze horen ook het geluid van volautomatische wapens, di in Amerika verboden zijn en de iegenaars zonder uitzondering allemaal geregistreerd zijn. Waarom country-fans neerschieten? Omdat er veel Trump-aanhangers tussen zitten? Was Haddock een linkse activist? Had hij banden met radicale moslims? Bewijs wijst wel in die richting, maar er is nog veel onduidelijk. Is dit het symbolische begin van een neo-bolsjevistische revolutie precies 100 jaar nadat de bolsjewieken Rusland veranderden in de commuistische Sovjet-Unie? Wordt vervolgd.

 

Exit Hennis. Tegen mijn verwachting in ging ze toch het debat aan, maar haar positie was onhoudbaar. De nr. 2 van de VVD valt als een baksteen en het rampenkabinet Rutte II heeft nu het dubieuze record van de MEESTE ministers die zijn afgetreden. Het optreden van Thierry Baudet in ondeugdelijke militaire uitrusting was legendarisch en Baudet heeft al aangekondigd dat Rutte het niet in zijn hoofd moet halen om Hennis terug te vragen in zijn nieuwe kabnet!

Formatie. Het kabinet Rutte III is zo goed als rond. En uiteraard wordt ons weer een poot uitgerukt: we mogen voortaan 9% BTW betalen over onze boodschappen i.p.v. 6%. Als ze woord houden zijn er ook lichtpuntjes: langere gevangenisstraffen en geen uitekeringen voor nieuwkomers in ons land. Als ze woord houden tenminste, ik moet het allemaal nog zien.

Eberhard van der Laan is overleden en zijn heiligverklaring duurt onverminderd voort. Ik wil graag dit citaat van GeenStijl voorlezen:

"Kan iemand de NOS even aan z'n oor trekken en heel hard OUWEHOER roepen? Want de Ebermania begint nu toch gierend uit de hand te lopen. Regenbogen in Amsterdam en de rest van Nederland. Zomaar! Wolken beginnen spontaan te huilen, het was volle maan, in Japan beefde de zee en in China verscheen een komeet aan de hemel. Trekvogels boven Amsterdam in V-formatie als eerbetoon aan Van der Laan. In het Vondelpark waaiden de blaadjes aan de bomen, en de Amstel was plotseling 5 graden warmer, op de A10 losten files spontaan op. In de grachten kwamen duizenden gestolen fietsen zomaar bovendrijven. Echt waar. En zullen we nu weer even normaal doen? Gewoon, met een broodje kaas enzo? Bedankt."


Bijdrage Henk Mutsaers
New Advances in Gas Therapy
Oxygen has always been the most prescribed nutritional drug in hospitals but now molecular hydrogen is arising to give it a run for its money in terms of effectiveness to turn medical situations around. -- Combining Oxygen with Hydrogen and CO2 -- Dr Marc Sircus
EU Upload Filter: Bits of Freedom vindt dat het hele artikel waarmee aan de vrijwaring van de aansprakelijkheid wordt gemorreld en waarin het uploadfilter wordt geïntroduceerd en verplicht wordt gesteld, geschrapt moet worden. Het lost namelijk niets op, maar sloopt wel het internet. We vinden dat tussenpersonen, zoals providers die je de mogelijkheid geven je eigen website te publiceren of platformen die gebruikers in staat stellen om eigen content te publiceren, niet aansprakelijk gesteld moeten kunnen worden voor de uploads van hun gebruikers. Juist dat is één van de redenen waarom het internet zo enorm kon groeien in de afgelopen twintig jaar.
BNR radio: Nederland nummer #1 belasting paradijs voor het bedrijfsleven in de wereld. 10% van alle wereldhandel gaat via Nederland (postbus bedrijven)
D Tube sencuur vrij platform als vervanger voor YouTube. Een platform dat met deze techniek ook niet geblokkeerd kan worden in landen als China
eBoek: Vrijheid, de weg naar vrijheid is lokalisatie
Van de informatie in het boek beschreven had ik eigenlijk op elk vlak al kennis genomen. Dagelijks merk ik echter dat er hele volksstammen zijn waar dit alles nog abracadabra is. Waarom was dit boek dan zo spannend dat ik het haast in een ruk uitgelezen heb? Omdat het verschillende puzzelstukje tezamen brengt en handvaten geeft om hiermee in het dagelijkse leven aan de slag te gaan en geen tijd meer te verdoen aan heilloze wegen. Ook het tijd inruimen voor de ongelovigen is daarbij totaal zinloos, je stapt op de trein en gaat mee deze ontdekkingsreis te maken, of je komt ons later nog eens achterna met het boedeltreintje, ... of je blijft simpelweg achter op het station. Wellicht je afvragen waar de reis naartoe ging? 

Moeten we nog tijd blijven investeren in de landelijke politiek?
Is het Defensie debat ook niet een toneelstuk om meer budget en een opmaat naar een EU leger ???

Dashcam verbod Duitsland


download de podcastreferendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]