podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

24-09-2017 In aflevering 72 Thou Shall Not Criticize Our Drugs - Epilepsy drug warnings 'not reaching women', survey shows - Assumed safety of widespread pesticide use is false, says top government scientist - Asthma medication cause nightmares and depression - Study links brain inflammation to suicidal thinking in depression - E-cigarettes with nicotine cause life-long damage to heart  - Controversial 'light' treatment for ME patients DOES work - Epilepsy Drugs May Have Damaging Effects on Children's Bones  - Oplossing voor dik slijm - Scientists say no longer any doubt about impact of pesticides on bees - How Risks of GMOs Have Been Consistently Underestimated & Misrepresented - Hormoonverstoorders aangetroffen in menselijke hersenen - Kwik, dat ongeboren kinderen bedreigt, wereldwijd groot milieuprobleem dat door het eten van vis op ons bord belandt - 10 jaar geleden waarschuwde ik voor gifdampen in vliegtuigen, - Zelfverrijking bij internationaal kankerfonds en meer .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Thou Shall Not Criticize Our Drugs 

Epilepsy drug warnings 'not reaching women', survey shows 

Assumed safety of widespread pesticide use is false, says top government scientist 

Asthma medication cause nightmares and depression 

Study links brain inflammation to suicidal thinking in depression 

E-cigarettes with nicotine cause life-long damage to heart 

Controversial 'light' treatment for ME patients DOES work 

Epilepsy Drugs May Have Damaging Effects on Children’s Bones 

Oplossing voor dik slijm

Scientists say no longer any doubt about impact of pesticides on bees

How Risks of GMOs Have Been Consistently Underestimated & Misrepresented -Steven Druker

Hormoonverstoorders aangetroffen in menselijke hersenen

 


Kwik, dat ongeboren kinderen bedreigt, wereldwijd groot milieuprobleem dat door het eten van vis op ons bord belandt

10 jaar geleden waarschuwde ik voor gifdampen in vliegtuigen, nu gaat Easy Jet als eerste bedrijf filters plaatsen..... De Britse luchtvaartmaatschappij EasyJet gaat gifgasfilters in haar vliegtuigen installeren. Dat moet volgens De Telegraaf voorkomen dat medewerkers en passagiers ziek worden door giftige dampen. De prijsvechter is de eerste maatschappij die met zulke filters komt. | meer info |

Zelfverrijking bij internationaal kankerfonds

Het linken van orkanen aan klimaatverandering is misleidend


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com | www.forbiddensource.com | www.kijkbewust.com
dotcom nieuws


nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |
[Geert ] Tapijtbombardement aan giftige chemicaliën daalt neer in Texas. Kijk hoe de overheid orkaanslachtoffers behandelt

In het door orkaan Harvey getroffen gebied in Texas daalt een tapijtbombardement aan giftige chemicaliën neer in een poging insecten te doden. C-130 Hercules-transportvliegtuigen zijn in drie oostelijke county’s in de staat begonnen met het sproeien van insecticiden en zullen in de komende weken ook in andere gebieden worden ingezet, zo meldde Reuters.Inmiddels is al 1,7 miljoen hectare grond besproeid met bestrijdingsmiddelen. Speciale militaire vliegtuigen worden ingezet om de insecticiden overdag in de lucht te verspreiden.

Brein Ook worden de mensen opgeroepen zich in te smeren met anti-insectensprays zoals DEET. Uit onderzoek gepubliceerd in Current Neuropharmacology is gebleken dat insecticiden, organofosfaat-bestrijdingsmiddelen, schadelijk zijn voor het brein.

[Geert] Over 400 links Google doesn’t want you to visit

The war on truth has reached a fever pitch as Google has made it their mission to annihilate the independent media. The ‘New Media’ lead by the likes of Infowars, Breitbart, Natural News and many other great independent sites will have an uphill battle when it comes to getting their content in front of readers.

 

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |
Formatie: Als we de formatiepartijen mogen geloven is Rutte III zo goed als rond, met slechts 1 meerderheidszetel. Volgens peilingen gekooft slechts 25% van de bevolking dat ze de rest gaan uitzitten, de algemene verwachting is dat dit kabinet reeds binnen 2 jaar valt. Slechts 1 zetelhouder hoeft dwars te liggen om dit kabinet te laten vallen! Ondertussen staat FvD inmiddels al op 9 zetels, 7 meer dan waar ze de Tweede Kamer mee binnen gekomen zijn! Het partijkartel waar FvD het voortdurend over praat gaat onverminderd voort: het eigen risico van de zorgverzekering wordt toch niet verhoogd, maar wel de premie. Broekzak-vestzak dus.

Hoe zit het trouwens met die heiligverklaring van Eberhard van der Laan? Niemand gunt hem zijn dodelijke ziekte, maar wat rechtvaardigt dat hij een hoge onderscheiding krijgt en dat duizenden mensen voor zijn huis staan te applaudiseren? De beste man is 7 jaar RAMPZALIG geweest als hoogste bestuurder van Amsterdam! Waarom staat hij boven alle kritiek? En bedenk dat links-progressievelingen ALLES in de strijd gooien om slachtofferschap over zich uit te roepen, dus waarom ook niet longkanker? Volgens mij kwam het Van der Laan goed uit om zijn ziekte te gebruiken om eindelijk af te treden!

Zal Duitsland kiezen voor een nieuwe toekomst en Merkel eruit gooien of voor 'der Untergang' en Merkel aanhouden? Volgens de peilingen wordt AfD de derde partij, laten we hopen dat de peilingen er naast zitten en dat ze nog groter worden als verwacht. In Brussel zien ze heel graag NL als kwartfinale, Frankrijk als halve finale en Duitsland als finale in de strijd tegen het populisme. Maar zelfs als Merkel wint, dan nog zit AfD hen op de hielen, net als de PVV de tweede partij in NL is geworden en Macron het op moest nemen tegen Marine Le Pen. Wat de uitslag in Duirsland ook wordt, het populisme is bij lange na niet verslagen en zal allleen maar groter worden de komende paar jaar!

Hillary Clinton brengt een boek uit, getiteld 'What Happened', Wat er gebeurd is? Je hebt verloren, Hillary, dat is wat er is gebeurd! Ze tourt nu door Amerika voor 'book signings' en tijdens deze openbare gelegenheden is daar Laura Loomer, die o.a. gewerkt heeft voor Project Veritas van James O'Keefe, die recentelijk nog met verborgen camera's blootlegde dat presentatoren en producers van CNN weten dat de zogeheten 'Russische vermenging'  van Trump totale onzin is. O'Keefe heeft trouwens aangekondigd dat er weer wat sappige primeuren aan zitten te komen. Laura Loomer verscheen bij een 'book signing' in een boekenwinkel met een verborgen camera en vroeg Hillary wat er gebeurd is met die 33.000 emails en met de ambassade in Benghazi en nog een aantal ongemakkelijke waarheden. Waarschijnlijk gaan we nog meer van dit soort confrontaties zien. Waarom kruipt Clinton niet terug onder de steen waar ze vandaan kwam? Ze heeft zelfs aangekondigd de uitslag van de verkiezingen van 2016 ongedaan te willen maken en een speciale noodverkiezing te willen houden. In haar boek geeft ze alles en iedereen de schuld, behalve zichzelf, en bovendien weigert ze haar verlies in 2016 te accepteren. Dit mens is volkomen psychopathisch en Donald Trump heeft de wereld een enorme dienst bewezen door haar te verslaan!
Maar de strijd is nog niet gestreden. Speciale aanklager Robert Mueller probeert Trumps voormalig campagnemanager Paul Manafort d.m.v. intimidatie en zelfs subtiele martelingen (!) te laten getuigen tegen Trump op basis van regelrechte leugens. Nadat advocaten van Obama eerst Roger Stone aanklaagden, ook wegens  'Russische inmenging', hebben advocaten van Hillary nu ook alternatieve journalist Mike Cernovich aangeklaagd wegens de meest succesvolle politieke internetmeme ooit: Pepe the Frog, die een icoon is geworden voor de rechts-conservatieve beweging in Amerika. Google, Twitter, Facebook, YouTube en andere grote mediaplatforms censureren nu openlijk websites, gebruikers of platforms die hun recht op vrijheid van meningsuiting gebruiken om kritiek te leveren op de voorgekauwde meningen die de elite ons elke dag weer proberen wijs te maken. Ondertussen wordt er niet opgetreden tegen militante moslims en pedofielen op het internet. Het is heel sumpel: waar niet tegen wordt opgetreden wordt goedgekeurd, waar wel tegen wordt opgetreden wordt afgekeurd. Dit heeft niets met burgervrijheden en mensenrechten te maken, dit is tyrannie!

In NL kunnen we er ook wat van. Ik roep iedereen op om te tekenen voor een referendum over de sleepwet,
een wet die de overheid in staat stelt om ieders internetgedrag te monitoren en op te slaan en doot te spelen aan andere partijen, ook buitenlandse veiligheidsdiensten. En nou niet aankomen met 'als je niets te verbergen hebt, heb je niets te vrezen'. Dan moet je ook geen slot op je deur zetten (of zelfs helemaal geen deur hebben!) en dan moet je je pincode openlijk publiceren. En ook niet cynisch worden omdat de uitslag van het referendum over het associatieverdag met Oekraine uiteindelijk werd verkwanseld, we moeten de autoriteiten voortdurend het vuur aan de schenen blijven leggen. Tekenen dus op teken.sleepwet.nl!

Over het verkwanselen van een democratische uitslag gesproken, Theresa May verraadt de Brexit-kiezers door Engeland nog 4 jaar in de EU te willen houden en alsnog de afkoopsom te willen betalen aan de EU, hoewel er nog wel onderhandeld wordt over de hoogte van het bedrag. Toch heeft dit achter de schermen wel voor wat heibel gezorgd, want Boris Johnson dreigde ineens op te stappen. Vooralsnog lijkt hij toch te willen blijven, maar het zou me niet verbazen als er een interne couppoging aan het plaatsvinden is bij de Tories, waarbij Johnson de boel wil overnemen. En het beste nieuws is dat Nigel Farage terug wil komen in de politiek om de Brexit alsnog te verzegelen! Hoezo is het populisme verslagen?

Donald Trump liet trouwens ook even zien wie de baas is tijdens zijn VN-toespraak. Uiteraard stuit dit op de nodige kritiek, want Trump kan helemaal niets goed doen, maar die speech was gewoon ijzersterk! Ik kan me ook niet aan de indruk onttrekken dat er achter de schermen een deal is gesloten met de Russen, waarbij Trump met de stok slaat naar Noord-Korea om te laten zien dat ze niet met zich laten sollen en Poetin vervolgens een wortel voorhoudt aan Kim Jung-Un om de boel te sussen. Gaat dit plan lukken? Er heeft zich weer een aardbeving voorgedaan die opnieuw wijst op een nieuwe kernproef!
Bijdrage Henk MutsaersTesten beschikbaar van watermonsters vanaf 1972 die een enorme toename zichtbaar maken van Geoengenering sinds 1990 in de staat van California. Alle, .. ALLE openbare waterbronnen werden bemonsterd. Een GIGA database en een GIGA bewijslast dat de overheid ons vergiftigen. Barium, Aluminium, etc, etc.

Hoeveel mensen zijn er reeds ziek geworden en .. dood gegaan aan deze mega criminele activiteiten ??? | verplichte kost als je LEVEN je lief is !!! | Ken de feiten, geen "ik denk dit", maar de keiharde bewijzen. Uitgezocht door een bezorgde burger zoals jij en ik. Data die gewoon openbaar te verzamelen is. De vraag is; "Hoe lang wil jij nog blijven fungeren als proefkonijn?"

Europees Parlement censureert cartoon-expositie
De tentoonstelling EU turns 60, a Cartoon party is van 25 tot 29 september te zien in het Europees Parlement. Europees Parlementslid Catherine Bearder (lid van de ALDE-fractie waar ook VVD en D66 van uitmaken) is verantwoordelijk voor culturele uitingen in het parlement en besloot vorige week dat 12 van de 28 politieke cartoons niet getoond mogen worden. 

John Rapoport: Life and death in the fake news business Most of them don’t want to get out. They become creatures of the night they once wanted to illuminate. The news business is: careers. Having a career is life. Losing it is death. Your career is on the line.
Teaching People To Visualize An Outcome Is More Effective Than Teaching People What To Do What role does memory play in directing our attention to specific details in our surroundings?

Dit heeft ook alles te maken met het eBoek. De kracht van je gedachten dat al 10 jaar op mijn site staat
''Er zijn 2 dagen in een jaar dat je niets kunt doen; gisteren en morgen.'' - Mahatma Ghandi


download de podcast

afwijkende mening


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]