podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

30-07-2017 In aflevering 65 Stalbrand - 24.000 levend verbrande dieren - Pregnant women exposed to pollution 'have preemies' - Antidepressiva - een recept voor moord? - Gordon werd ziek van dierlijke eiwitten - Wat smaakversterkers (E621) veroorzaken bij kinderen met autisme - 10 min wandelen na lange autorit kan pijn flink verzachten - Turmeric helped a dying woman beat cancer - Indoor pollution driving an asthma epidemic, experts warn - Tai Chi reduces the risk of deadly falls by 43% - Autorijden in de spits versnelt veroudering, verhoogt kans op ziekte - Pairing sugary drinks with protein makes you MORE tired - Het verlies van je vader als kind maakt je telomeren korter (en verkort je leven?) - Vlieg je vaak? Lage dosis straling aan boord kan hart schade geven - Onderzoekers zeggen dat gebrek aan carnitine milde vormen van autisme kunnen veroorzaken - Drie lange termijn studies laten zien dat pesticides hersenen van kinderen beschadigen - Canadese studie laat link zien tussen zoetstoffen en overgewicht en hartziekte - Stressvolle gebeurtenissen verouderen het brein - Het lang gestelde geloof in het feit dat er een relatie is tussen cholesterol en hartziekte is gebaseerd op selectief gebruik van de wetenschap (cherrry picking) en dat heeft vele artsen misleid wanneer het ging om preventie van hartziektes blijkt uit nieuw rapport. - Kan de zoetstof stevia helpen bij het genezen van de ziekte van lyme - De invloed van slimme energiemeters op het menselijke hart dmv een ECG meting - Vragen luisteraars - G20 - Formatie kabinet - Transgender - Trump - Clinton foundation en meer .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Stalbrand - 24.000 levend verbrande dieren
Eigenaar van deze dierenhel was dus idd weer Adriaan Straathof. Aantal gisteren is intussen verhoogd naar 24.000 varkens, hoelang nog wordt deze ellende nog verzekerd en gefinancierd? meer info | Hier | Hier | Hier

Pregnant women exposed to pollution 'have preemies'

Antidepressiva - een recept voor moord?

Gordon werd ziek van dierlijke eiwitten

Wat smaakversterkers (E621) veroorzaken bij kinderen met autisme | YouTube

10 min wandelen na lange autorit kan pijn flink verzachten

Turmeric helped a dying woman beat cancer

Indoor pollution driving an asthma epidemic, experts warn

Tai Chi reduces the risk of deadly falls by 43%

Autorijden in de spits versnelt veroudering, verhoogt kans op ziekte

Pairing sugary drinks with protein makes you MORE tired

Het verlies van je vader als kind maakt je telomeren korter (en verkort je leven?)

Vlieg je vaak? Lage dosis straling aan boord kan hart schade geven

Onderzoekers zeggen dat gebrek aan carnitine milde vormen van autisme kunnen veroorzaken

Drie lange termijn studies laten zien dat pesticides hersenen van kinderen beschadigen

Canadese studie laat link zien tussen zoetstoffen en overgewicht en hartziekte

Stressvolle gebeurtenissen verouderen het brein

Het lang gestelde geloof in het feit dat er een relatie is tussen cholesterol en hartziekte is gebaseerd op selectief gebruik van de wetenschap (cherrry picking) en dat heeft vele artsen misleid wanneer het ging om preventie van hartziektes blijkt uit nieuw rapport.

Kan de zoetstof stevia helpen bij het genezen van de ziekte van lyme

De invloed van slimme energiemeters op het menselijke hart dmv een ECG meting


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com | www.forbiddensource.com | www.kijkbewust.com

last minute zaken die Ron Opvielen


nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Geert] Geld, het instrument waarmee enkelen de mensheid controleren… In de publicatie ‘Bankers, Bradburys  and the carnage on the Western Front!’ laat Justin Walker geen spaan heel van het huidige financiële systeem en de hierachter schuilgaande krachten. Walker schrijft letterlijk dat deze krachten de wereld op hun condities willen controleren. De huidige lage rente camoufleert enigszins hoe ver dit proces naar wereldcontrole is gevorderd. Als de rente weer omhoog gaat, zoals nu in de V.S. en Canada al het geval is, dan zal snel blijken hoezeer de elite waarover Walker schrijft de wereld door het ‘geld door schuld systeem’ al in zijn greep heeft. De publicatie van Walker is uit 2012. In een volgend artikel gaat De Vrije Media in op de voorstellen van Walker om ons zo snel mogelijk los te maken van de druk van de elite.

[Geert] Open brief agent aan Angela Merkel: U maakt Duitsland en Europa kapot ‘Geen integratie, maar remigratie van alle economische asielzoekers, religieuze fanatici, criminelen en potentiële terroristen’ Een (voormalige) Duitse agent heeft op het onafhankelijke Journalistenwatch een open brief geschreven aan de Duitse regering en speciaal bondskanselier Angela Merkel, omdat zij volgens hem Duitsland tot een dictactuur heeft gemaakt, en zijn land samen met heel Europa door middel van massa immigratie aan het vernietigen is. ‘Ik heb 10 jaar lang als agent op straat met eigen ogen gezien wat er werkelijk gebeurt...

Duitsland wordt een land waar vrouwen en kinderen zich niet meer veilig voelen, en dat ook niet meer zullen zijn. Een land, dat zijn vooruitgang, identiteit en grote delen van zijn cultuur zal opgeven, omdat deze ‘regering’ dat met alle denkbare middelen forceert en lanceert.’ Deze brief kan met andere namen ook naar Den Haag.[Geert] Dit is hoe de media misleiden over cannabis In maart dit jaar werden NU.nl en de Universiteit Leiden aangewezen om in Nederland voor Facebook feiten te gaan checken. Sinds kort is NU.nl begonnen met NUcheckt, waar dagelijks berichten die rondgaan op Facebook op hun betrouwbaarheid worden gecheckt. Dat geeft ons een mooi inkijkje in de manier waarop berichten worden gecontroleerd. We gaan zien dat de ‘factcheckers’ het zelf niet zo heel nauw nemen met de feiten.

[Geert] Internet sleepnet geïntroduceerd door VVD, CDA, PvdA, CU, SGP, 50PLUS en PVV Gisteren is officieel door de eerste kamer gejaagd, het sleepnet waarmee de inlichtingendiensten iedereen in Nederland systematisch mogen en gaan (en alreeds doen trouwens) afluisteren. Systematisch, totalitair, ongericht, iedereen in Nederland is op voorhand schuldig bevonden, privacy is een verloren recht.De Eerste Kamer heeft dinsdagnacht de vernieuwde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten aangenomen, die de bevoegdheden van de AIVD en MIVD uitbreidt. Dit betekent dat de wet, ook wel de ‘aftapwet’ genoemd, van kracht wordt… De wet is aangenomen na behandeling op de laatste dag voor het zomerreces, dat donderdag ingaat.


 

 

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

De rekening van G20 in Hamburg: 12 miljoen aan schade, voor 4 miljoen aan auto's vernield.

Formatie: Ja hoor, nog 3 weken vakantie kan er ook wel bij. Ondertussen zijn ze letterlijk geen steek verder gekomen. Thierry Baudet is de 'Thierry Challenge' begonnen - hij laat net zo lang zijn baard staan tot er een regering is.

Transgender-gekte bereikt nu volop NL: Nadat het Openbaar Vervoer 'dames en heren' afschaft in hun oproepen is nu de NS aan de beurt, het wordt voortaan 'beste reizigers'. Ondertussen draait Trump de maatregel van Obama terug dat transgenders deel mogen nemen aan het leger en op kosten van de Amerikaanse belastingbetaler een geslachtsveranderende operatie mogen ondergaan.

En wist je dat de film 'Dunkirk', een REALISTISCHE historische weergave, 'racistisch' is? Er zitten nl. te weinig vrouwen en gekleurde mensen tussen de soldaten! De BBC schildert de historische Romeinse bezwetters van Engeland af als ZWART! Dit is een Orwelliaanse oorlog tegen de waarheid en tegen de geschiedenis, die nu wordt herschreven. 60 jaar ongehinderde progressieve politiek heeft ons gaandeweg stukje bij beetje gehypnotiseerd en dit is nu de norm geworden. We zitten midden in een progressieve sekte, die collectief lijdt aan 'Trump Derangement Syndrome', en we MOETEN uit deze collectieve psychose breken! 

Breaking news over Trump: De schaduwregering komt uit de schaduw en kondigt openlijk aan dat hun 'zachte coup' een harde wordt in de komende maanden. Dit wordt COG (Continuity of Government) genoemd en komt neer op een MILITAIRE STAATSGREEP. Daarna kunnen er nieuwe verkiezingen worden uitgeroepen en in zijn nadagen heeft Obama een decreet uitgevaardigd om de verkiezingen onder leiding van Homeland Security te plaatsen. 

Een normale afzettingsprocedure heeft onvoldoende feitelijke grond, omdat het hele Rusland-verhaal geen inhoudelijke basis heeft. Trump en zijn gezin zijn hun leven niet zeker, we gaan van de 'Nixon-optie' naar de 'JFK-optie'. Niet alleen bericht Alex Jones hierover, maar ook meer gematigde mainstream conservatieve presentatoren als Sean Hannity en Lou Dobbs van Fox News. Aan de andere kant hebben ex-CIA directeur John Brennan en Al Gore zich hier openlijk over uitgelaten. Waar is de media hier? Waarom horen we hier niets over? 

Daarna zullen ze achter Alex Jones, Matt Drudge en andere invloedrijke alternatieve mediapersoonlijkheden aan gaan. Talkshow-host Stephen Colbert heeft al een 'komische' persoonlijkheid gebaseerd op Alex Jones, genaamd Tuck Buckford. En Comedy Central komt met een nieuwe 'komische' serie gebaseerd op Alex Jones, genaamd The Opposition. Uiteraard om hem belachelijk te maken. Hij moet wel heel gevaarlijk zijn voor het establisment!

Trump heeft Anthony Scaramucci aangesteld als hoofd Communicatie van het Witte Huis. Perswoordvoerder Sean Spicer is afgetreden a.g.v. deze beslissing. Scaramucci, beter bekend als 'Mooch', snapt de nieuwe internetmedia veel beter dan de hopeloos ouderwetse Spicer, die we de laatste maanden haperend en stotterend bezig hebben gezien. Met 'Mooch' gaan we naar verwachting een offensief i.p.v. defensief mediabeleid zien in het Witte Huis.

Trump heeft via Twitter en de New York Times kritiek geuit op zijn Minister van Justitie Jeff Sessions. Volgens Trump had Sessions zich nooit moeten terugtrekken uit het 'onderzoek' naar Trumps vermeende banden met Rusland. Als hij dat vooraf geweten had, zou hij Sessions nooit hebben aangenomen, zei Trump. Hierdoor is Trump nu aangewezen op het trio Rosenstein-Comey-Muller, die dikke mik met elkaar zijn en hebben gewerkt onder Bush en Obama. Het 'onderzoek' bereidt zich nu uit naar Trumps gezinsleden, campagnemedewerkers en ondernemingen. Trump zelf vraagt zich openlijk via Twitter af waarom er geen onderzoek wordt gedaan naar de 'verdwenen' 33.000 emails die Hillary Clinton heeft verzonden en ontvangen op een ILLEGALE priveserver.
In het verlengde daarvan:

Herinner je je nog het aftreden van DNC-voorzitter Debbie Wasserman-Schultz middenin de Democratische Conventie van vorig jaar? Tijdens die conventie zou Hillary worden gekroond als de gedoodverfde kandidaat van de Democratische Partij. Er waren echter emails uitgelekt waaruit bleek dat de Democratische voorverkiezingen waren gemanipuleerd in het nadeel van Bernie Sanders en in het voordeel van Clinton. Onder luid boegeroep en demonstratief weglopen van Bernie-aanhangers werd Hillary toen alsnog de presidentiele kandidaat.

Dat is nog maar het begin van een lange reeks misdaden die zijn gepleegd binnen de top van de Democraten! Twee Pakistaanse broers met de achternaam Awan werkten als ICT-medewerkers onder Wasserman-Schultz. Zij hebben banden met de Moslim Broederschap en hadden officiele toegang tot allerlei top secret-informatie. Naar alle waarschijnlijkheid zijn zij verantwoordelijk voor het tippen van Al Qaeda-strijders in Jemen van een op handen staande geheime operatie van Amerikaanse Navy Seals, waarbij 1 commando omkwam omdat de strijders hen op zaten te wachten en de Amerikanen zich schietend uit de voeten moesten maken.

Deze twee broers waren ook verantwoordelijk voor het KAPOT SLAAN en BLEKEN van hard drives die de FBI allerlei informatie hadden kunnen verschaffen over de vieze zaakjes waarin Clinton, Obama, maar ook Wasserman-Schultz, Nancy Pelosi, Loretta Lynn, Susan Rice en andere Democratische kopstukken betrokken waren. 

Een half jaar na de beediging van Trump heeft Jeff Sessions geen enkel initiatief getoond om deze lui aan te klagen, te onderzoeken en op te bossen. Worden Sessions en zijn gezin bedreigd? Hij was een van de trouwste Trump-loyalisten! 

Toch is er wel degelijk een lichtpuntje aan de horizon. Een van de twee Pakistaanse broers, Imran Awan, is afgelopen maandag op het vliegveld van Washington gearresteerd op beschuldiging van 'bankfraude'. Hij blijkt nl. 300.000 dollar te hebben overgemaakt naar een Pakistaanse bankrekening en probeerde Amerika te ontvluchten richting Pakistan. Zijn vrouw, Hina Alvi, is het begin maart wel gelukt om de wijk te nemen naar Pakistan en zij bleek 12.000 dollar cash bij zich te hebben, maar de autoreiten lieten haar desondanks gaan. Ook zij ontving een salaris van de Amerikaanse overheid. Om het plafond van overheidssalarissen te omzeilen zijn nl. familieleden van Imran toegevoegd aan de payroll, waarvan er 1 nooit kwam opdagen. Naar schatting heeft de familie Awan 4 miljoen dollar opgestreken!

De advocaat van Awan, Chris Gowen, heeft een lange geschiedenis met de Clintons en hun Clinton Foundation. Hij stelt nu dat 'racisme' ten grondslag zou liggen aan de arrestatie van Imran Awan. Dat lijkt in 2017 het toverwoord te zijn waarmee iedere moslim weg denkt te komen, ook al is de islam helemaal geen ras. Awan zou wel eens de domininosteen kunnen zijn die Hillary ten val zal brengen, want als deze kanarie gaat zingen..

Eigenlijk moeten we het ook nog hebben over Polen, dat op ramkoers ligt met de EU...   

En over het handelsconflict dat het Amerikaanse Congres nu heeft uitgelokt met Rusland over die nieuwe sancties, die de gasleveringen aan Europa in gevaar brengen. Pfff...teveel onderwerpen gewoon!

De razendsnelle ontwikkelingen gaan maar door: Reince Priebus vervangen als stafhoofd van het Witte Huis door John Kelly. Infowars (Alex Jones) had de primeur al 4 dagen eerder!

Monte Dei Paschi, de grootste Italiaanse bank en oudste bank ter wereld, moet met bijna 5,5 miljard euro belastinggeld worden gered.

De stilte na Ramadan is doorbroken: twee Allah Akaberrende messenzwaaiers maken doden in Amsterdam en Hamburg. Uiteraard zijn het  verwarde mannen' en is hun motief 'onbekend'.

Noorwegen is serieus bereid uit de Conventie van Geneve te stappen als Zweden valt. Zij hoyden serieus rekening met dit scenario en gaan ZWEEDSE VLUCHTELINGEN weren!


Rusland stuurt 245 Amerikaanse diplomaten naar huis, in reactie op de nieuwe sancties.

Het nieuws gaat maar door, we hebben minimaal twee uitzendingen nodig...Bijdrage Henk Mutsaers
Vakantie is een tijd om te ontspannen, voor ons wordt het echter ook een tijd om vooruit te kijken naar het tweede deel van je leven "Ta deuxième vie". Een stuk waar je niet meer elke dag verplicht bent om te gaan werken, maar kan bouwen aan een stukje toekomst waar je ook een stukje inspiratie en motivatie kan zijn voor anderen. Waar je een eigen gifvrije wereld kan gaan creeren. Aan de bovenstaande foto van twee jaar geleden met de Franse pet kon je al zien welke kant de reis in zou gaan. Emigreren naar Frankrijk.

Groundbreaking Study Shows Cannabis Can Help Stop HIV From Becoming AIDS Although HIV and AIDS cases are declining, they remain a significant problem. Now we find that the cannabis plant may have yet another miraculous benefit in the form of suppressing a deadly disease.
In de UK gaat de grootste beursgang ooit plaatsvinden terwijl de Nep geld banken vluchten uit de City van Londen
Vakantie item in Google Maps. Je gaat met de fiets naar het buitenland en wil een korte rit uitzetten via Google Maps. Druk dan op het fiets symbool en je krijgt de hoogte verschillen nu ook te zien.

An exciting study reveals that Hibiscus tea may be far more powerful than pharmaceuticals in combating deadly flu viruses.

Als je dient wat mis is, ben je dan een misdienaar? [bron: ziek van zorg]

Voorafgaande aan de recente G20-top in Hamburg is besloten dat een aantal onderdelen van CETA op 21 september al voorlopig in werking treden. Dit terwijl nog lang niet alle nationale parlementen in de EU akkoord zijn gegaan met CETA.
download de podcast

live know


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]