podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

16-07-2017 In aflevering 64: California Brain Tumor Association Testifys Against 5G Small Cell Bill - Een dieet rijk in tomaat vermindert bij muizen kans op huidkanker met 50% - Nieuw bewijs laat zien dat Bayer en Syngenta wetenschappers wilde beinvloeden bij effecten op bijen. - Afvalwater van schaliegas boringen zorgt voor radioactieve vervuiling van rivier - Gist bacterie interaktie betrokken bij gebitsproblemen. - Relatie kwik en autisme gevonden in nieuwe studie. - Minder diverse darmflora verhoogt risico op diabetes. - EU autoriteiten negeerden bewijs voor kankerverwekkende eigenschap glyfosaat - Giftigen kunstheupen kunnen rol spelen bij dementie en hartproblemen - Hartfalen heeft relatie met verlies darmflora - De voedingsindustrie heeft al een flinke vinger in de pap gekregen in het Washington van Trump - De Optimist George Houts: durf te denken in complotten - Tilapia in het wild leeft van algen, kweekvis eet mais, soja en poep - Transcriptome profile analysis reflects rat liver and kidney damage following chronic ultra-low dose Roundup exposure - The AHA Is Wrong About Coconut Oil. Here's Why. - Krachttraining ouderen remt metabool syndroom - Sinasappel per dag kan dementie risico met 25% verminderen — Bijdragen luisteraars — G20 terreur - Oekraïne - Trump - Nadenken over mijn toekomst .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Ellie Marks California Brain Tumor Association Testifys Against 5G Small Cell Bill

Een dieet rijk in tomaat vermindert bij muizen kans op huidkanker met 50%

Nieuw bewijs laat zien dat Bayer en Syngenta wetenschappers wilde beinvloeden bij effecten op bijen

Afvalwater van schaliegas boringen zorgt voor radioactieve vervuiling van rivier

Gist bacterie interaktie betrokken bij gebitsproblemen

Relatie kwik en autisme gevonden in nieuwe studie

bewustzijn

Minder diverse darmflora verhoogt risico op diabetes

EU autoriteiten negeerden bewijs voor kankerverwekkende eigenschap glyfosaat

BROODWETENSCHAPPERS

Giftige kunstheupen kunnen rol spelen bij dementie en hartproblemen

Hartfalen heeft relatie met verlies darmflora

De voedingsindustrie heeft al een flinke vinger in de pap gekregen in het Washington van Trump

De Optimist George Houts: durf te denken in complotten

PANAMA PEPERS

Tilapia in het wild leeft van algen, kweekvis eet mais, soja en poep

Transcriptome profile analysis reflects rat liver and kidney damage following chronic ultra-low dose Roundup exposure

The AHA Is Wrong About Coconut Oil. Here’s Why.

Krachttraining ouderen remt metabool syndroom

Sinasappel per dag kan dementie risico met 25% verminderen


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com | www.forbiddensource.com | www.kijkbewust.com

MEDISCHE GRAAIERS

VERVUILING

GEPOKTR EN GEMAZELD

 

 

 

last minute zaken die Ron Opvielennieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Geert] Hoe de EU grootschalige mensensmokkel financiert
Volg het geld. Recentelijk weer: 200 miljoen voor de Libische overheid om de mensensmokkel "aan te pakken". Het probleem is vervolgens dat de Libische "overheid" op grote schaal
samenwerkt mét de mensensmokkelaars. Letterlijk.


[Geert] Oorlogsjournalist Karskens klaagt EU/Timmermans aan..!! Karel van Wolferen -

[Geert] Officiële verhaal 9/11 klopt van geen kantGeweldig interview: Peter Stuivenberg over Europa en migranten bij Cafe Weltschmerz – Zien! Wat een geweldig interview is dit toch weer: Peter Stuivenberg zet hier 40 minuten lang een nuchtere realiteit neer over de internationale (en nationale) politiek rondom de migratie waar weinig aan te twijfelen valt.

Eindelijk weer eens een zinnige reflectie over wat er werkelijk gebeurt, een interview kundig geleid trouwens door Harry van Bommel. Intelligente mensen die zinnige dingen zeggen, wat een schaars genot. Werkelijk een must-see interview voor een ieder.

Waardevolle reflecties In het interview geeft Stuivenberg ook geweldige reflecties over het vertrouwen in de overheid deze migratie aan te kunnen pakken, over hoe deze migratie onherroepelijk ons leven gaat veranderen, over de EU als ‘vierde rijk’ en over de ‘oorlogsdreiging’. Geen vage complot theorieën, gewoon nuchtere redenering op basis van zichtbare feiten.

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

G20-terreur: Linkse terroristen zetten auto's in brand, plunderen winkels en verwonden maar liefst 476 agenten, waarvan er 1 nu blind is dankzij een laserlamp die op zijn gezicht is gericht, de agenten werden 3 dagen lang 24 uur ingezet zonder rust, maar nu wordt er onderzoek gedaan naar 'excessief geweld' begaan door AGENTEN! Het 'Zwarte Blok' en 'Antifa' zijn niets meer dan de onofficiele paramilitraire tak van politiek links. In Duitsland ontvangen ze maar liefst 100 miljoen euro belastinggeld in de vorm van subsidies van de overheid, officieel om 'rechts extremisme' te bestrijden. Hoeveel rechtse extremisten ken jij die een hele stad in puin leggen?!

Oekraine:
Het 'inlegvelletje' van Rutte blijkt niets waard te zijn. Hierin stond o.a. dat Nederland tegen EU-lidmaatschap van Oekraine  is, maar de EU-top (Juncker en Tusk) leggen probleemloos dit 'advies' naast zich neer en willen dat Oekraine wel degelijk EU-lid wordt. In 2014 heeft het westen middels de neo-nazistische Rechtse Sektor de democratisch gekozen Janoekovitsj verdreven, een verkapte staatsgreep die heeft geleid tot een regelrechte burgeroorlog met de pro-Russische bewoners van Donbass in het oosten, met duizenden doden tot gevolg. Alleen maar om het Associatieverdrag met Oekraine er door te drukken en van Oekraine een vazalstaat te maken van de EU en van de NAVO en zo Rusland te kunnen bedreigen aan zijn eigen grenzen. Rutte heeft bloed aan zijn handen, ook vanwege de MH17-ramp, die vanuit dezelfde motieven plaatsvond.

Rechtszaak tegen Trump en Stone: Donald Trump en Roger Stone zijn voor het gerecht gedaagd door advocaten van Obama, op beschuldiging van het hacken van de server van de Democraten op last van Rusland. Bewijs niet nodig, men gokt op publieke veroordeling via de media en een schikking. Maar Roger Stone gaat niet schikken, hij gaat voor een nietigverklaring wegens gebrek aan bewijs en wil vervolgens deze advocaten aanklagen wegens smaad. Ze hebben de verkeerde gekozen om het gevecht mee aan te gaan, aldus Stone. Daarnaast heeft Alex Jones hem aangeboden om vanaf september voor hem te komen werken, Stone krijgt zijn eigen radioshow. Deze iinformatie-oorlog is niet meer te winnen voor het establishment, ze graven steeds meer in in hun eigen graf.

Geen symbolisch baantje voor Ivanka Trump. Zij gaat zich inzetten voor het stopzetten van 'human trafficking' (mensenhandel). In de praktijk komt dit neer op het verhandelen van kinderen voor misbruik en zelfs moord door pedofielen. Weer een Trump die zich hard maakt voor slachtoffers van systematisch kindermisbruik door pedofielen! Ben benieuwd voor welk doel Melania Trump zich gaat inzetten. Sinds het aantreden van Trump wordt het ene na het andere pedonetwerk opgerold. Dit is de achilleshiel van de Deep State!

Mark Rurte's stoere praat: Volgens Rutte moeten Nederlanders die in Engeland wonen en werken kiezen voor 1 nationaliteit, de Nederlandse of de Engelse. Nu de Brexit-onderhandelingen zijn begonnen is het zaak voor eurofielen om van Engeland een voorbeeld te maken, anders komen andere landen misschien ook op het idee om uit te treden uit de EU. Gaat Rutte ook Turken en Marokkanen de wacht aanzeggen vanwege hun dubbele nationaliteit?   


Bijdrage Henk Mutsaers

KLEINBURGERLIJKHEID

Kleinburgerlijk leven is als rondlopen met een handscanner in de zelfbedieningszaak. Jij denkt: Ga ik netjes alles afrekenen? Of ga ik eens die grootgeldverdieners te slim af zijn met dat gratis stukje ouwe kaas? Het winkelmanagement glimlacht bij de cameramonitors achter het halfspiegelende glas: “Dat verliesje hebben we ingecalculeerd voordat we al onze kassières ontsloegen.”

Zelf tanken, zelf participeren, maar niet zelf nadenken. Er is een absurde controlebehoefte van burgers en overheid, een zucht naar zekerheid, veiligheid en voorspelbaarheid. En ondertussen heulen onze kinderen met de vijand. Ze willen Nike-gympen, een Smartphone en Amerikaanse Games. Hun ouders waarschuwen maar hebben zelf moeite om uit de klauwen van het Grote Monster te blijven. Bron nwsbr Peter den Haring


N-A-D-E-N-K-E-N


In 2004 volgde in 9 maanden lang Landmark Education een cursus ont-hersenspoeling - je hersenen zelfstandig te laten functioneren. Soms heb je echter weer even een opfrisser nodig. Die kwam op mijn pad met het boek The Power of Now, De kracht van het nu. Niet leven in het verleden en bang zijn voor de toekomst maar nu leven en beslissingen nemen. Als 65 jarige en een plan om de 100 te halen in goede gezondheid heeft echter wel een planmatige uitvoering nodig, dat ga ik nu weer verderaan werken. -- HM
Patenten - De strijd tegen patenten op groenten is gewonnen! We zijn bijzonder blij met het besluit van het Europees Octrooi Bureau (EOB) om geen patenten (“octrooien”) meer te verlenen op natuurlijke planteigenschappen

download de podcast

leven in het NU


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]