podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

07-05-2017 In aflevering 54: Mogelijke onderwerpen: De geur van rozenmarijn heeft invloed op schoolresultaten - Maagzuurremmers veroorzaken gebroken botten bij babies - Weekmakers verhogen risico allergie bij kinderen - Monsanto verdacht van het huren van trollen om kritiek te stoppen - Even terug in de tijd.... Ontstekingshaarden gebit - Hoe de aluminum hydroxide in vaccinaties een spierziekte veroorzaakt. - In the early 90s, a mysterious muscular disease began - Prestatiedruk drijft jongeren soms tot wanhoop - Mogelijk verband tussen maagzuurremmers en botbreuken bij jonge kinderen - Religie - hoe schade aan de hersenen rol kan spelen bij religieus fundamentalisme - Bekende pesticides verminderen vruchtbaarheid en eetlust bijenkoningin - Antidepressiva verhogen kans op beroerte - Zwangerschap zorgt voor lange termijn veranderingen in hersenen vrouw - De leugens van Glaxosmithkline mbt Paxil - Medicijn DONEPEZIL is nooit goedgekeurd voor gebruik bij Alzheimer - Lucht in vliegtuigen kan giftig zijn - Bloedgroep A mensen hebben meer risico op een hartaanval - Kinderen met autisme hebben problemen met omzetten vitamine B6 - Deodorant en toename borstkanker - Dr Stephanie Seneff over de connectie tussen vaccinations en autisme - Genetische vervuiling schadelijk tot 14 generaties diep blijkt uit nieuwe studie - Veel gebruikte antibiotica kan miskramen veroorzaken in vroege zwangerschap - Broccoli kan helpen beroertes te voorkomen - Straling mobiele telefoons veroorzaakt epigenetische veranderingen in darmcellen - The Greater Good NL ondertiteld - Het Algemeen Belang - Hoeveel wordt er onderwezen over vaccins in de medische school? - Waarom voert het CDC het vaccin onderzoek niet uit? - Naieve houding psychiaters mbt adhd medicatie - Global warming en toenemende zonkracht - Bijdragen luisteraars en meer .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

De geur van rozenmarijn heeft invloed op schoolresultaten

Maagzuurremmers veroorzaken gebroken botten bij babies

Weekmakers verhogen risico allergie bij kinderen

Monsanto verdacht van het huren van trollen om kritiek te stoppen

Even terug in de tijd.... Ontstekingshaarden gebit

Hoe de aluminum hydroxide in vaccinaties een spierziekte veroorzaakt.

In the early 90s, a mysterious muscular disease with symptoms that included severe muscle and joint pain began to surface among multiple patients in France. In 1993, a team of doctors in Paris discovered that these patients had developed a new disease called Macrophagic Myofascitis, or MMF, which occurs when the aluminum hydroxide adjuvant from a vaccine remains embedded in the muscle tissue and causes an immune reaction. Featuring interviews with patients, doctors, scientists, and influential politicians, Injecting Aluminum calls in to question the public health policies around aluminum in vaccines and examines aluminum’s devastating effects on the human body.

Prestatiedruk drijft jongeren soms tot wanhoop

Mogelijk verband tussen maagzuurremmers en botbreuken bij jonge kinderen

Religie - hoe schade aan de hersenen rol kan spelen bij religieus fundamentalisme

Bekende pesticides verminderen vruchtbaarheid en eetlust bijenkoningin

Antidepressiva verhogen kans op beroerte

Zwangerschap zorgt voor lange termijn veranderingen in hersenen vrouw

De leugens van Glaxosmithkline mbt Paxil | meer info

Medicijn DONEPEZIL is nooit goedgekeurd voor gebruik bij Alzheimer

Lucht in vliegtuigen kan giftig zijn

Bloedgroep A mensen hebben meer risico op een hartaanval

Kinderen met autisme hebben problemen met omzetten vitamine B6

Deodorant en toename borstkanker

Dr Stephanie Seneff over de connectie tussen vaccinations en autisme

Genetische vervuiling schadelijk tot 14 generaties diep blijkt uit nieuwe studie

Veel gebruikte antibiotica kan miskramen veroorzaken in vroege zwangerschap

Broccoli kan helpen beroertes te voorkomen

Straling mobiele telefoons veroorzaakt epigenetische veranderingen in darmcellen

The Greater Good NL ondertiteld - Het Algemeen Belang

Hoeveel wordt er onderwezen over vaccins in de medische school?

Waarom voert het CDC het vaccin onderzoek niet uit?

Naieve houding psychiaters mbt adhd medicatie

Global warming en toenemende zonkracht


bevrijdingsdag


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com | www.forbiddensource.com | www.kijkbewust.comlast minute zaken die Ron Opvielen

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Dick] Ik ben sinds kort bezig met onderzoek naar ozon. Ozon is na fijnstof het meest gevaarlijke ingredient in luchtvervuiling en kan dodelijk zijn. Het is natuurlijk ook een nanodeeltje. In de VS is er ook voortdurend ozon alarm in steden, met name door kolencentrales, zegt men dan.

https://www.epa.gov/ozone-pollution-and-your-patients-health/health-effects-ozone-general-population

Ozone concentration Influence/action/effects on the body
0.01~0.02 ppm Feel smell
0.1 ppm Strong smell. Irritation at nose and throat
0.2~0.5 ppm Visual deterioration in 3~6 hours
0.5 ppm Upper respiratory symptom
1~2 ppm Headache and a chest pain in 2 hours
5~10 ppm Increase in pulse rate emphysema symptom
15~20 ppm Small animals will die within 2 hours
50 ppm Threat to life within 1 hour

Ik zit nu in Zweden voor 3 maanden, en wellicht ga ik dat verlengen, omdat in Thailand ik steeds zieker wordt van ozon en er nog geen goeie filters voor heb. Maar ook in Zweden zijn ozon concentraties hoog. Carbon filters, in tegenstelling tot wat ze beweren, blijken extreem slechte ozon filters te zijn. Ik heb nu een paar filters voor ozon die in printers zitten en die lijken beter te werken. Maar nog niet voor grote kamer luchtreinigers.

Een van mijn vrienden in Nederland klaagt al 20 jaar dat ie zo ziek is van ozon. Ik voelde dat nooit zo, maar ik denk dat ie gelijk heeft. En met het ozon verhaal wordt mij nu ook steeds meer duidelijk wat een van de functie van radiation management is.

https://www.airnow.gov/images/ozoneform.gif

UV straling op VOC's en NOX van hoofdzakelijk benzine en fabrieks uitstoot is de belangrijkste reden dat er zoveel ozon ontstaat op straatniveau. Ozon is een zeer dodelijk gas en als er teveel zou komen, zou het volk zeer snel van benzine auto's afwillen. En dat vindt de oliemaffia natuurlijk niet leuk. Uit een vat olie halen ze n.l. 2x zoveel benzine als diesel. Dan wordt ook de benzine voor een groot deel nog bijgemengt met onverkoopbaar chemisch afval van andere industriele processen. Kortom ze halen tot zo'n 4x meer benzine uit een vat olie dan diesel. Diesel is dus schaarser en wordt voornamelijk gebruikt door militaire voertuigen en schepen. Het diesel schandaal wordt dus aangegrepen om meer benzine te gaan verkopen. In Engeland gebeurd dat al op grote schaal, er worden daar n.l. nauwelijks electrische autos verkocht.

Om het ozon probleem van benzine auto’s tegen te gaan is het dus van groot belang dat het UV licht wordt tegen gehouden en dat is, denk ik, een van de functies van chemtrails. Chemtrailsdie onstaan doordat ook in de kerosine chemisch afval wordt bijgemengd van onverkoopbaar chemische processen. Er zijn bij onderzoek van kerosine vele zware metalen aangetroffen die daar niet in thuishoren.

lees verder --->


[Warner] Henk, Via de reguliere media krijg je veel desinfo binnen.
We hebben het dan over de tv, radio en Facebook bijvoorbeeld.
Maar wanneer we muziek luisteren, worden we dan ook geprogrammeerd? Hier hoor ik jullie en anderen in het alternatieve circuit nooit over. Ik luister nog niet zo lang Dotcom radio, maar heb al vele uitzendingen verslonden, Chapeau! --- zie o.a. de bovenstaande video meer info
[ Marc] Hoi Henk, ik volg sinds enige tijd de podcast van .com radio, een welkome afwisseling in de wereld van weinig wol maar veel geblaat. De link https://voorkomvernietiging.nl/ wekte mijn interesse. Het gaat over het schonen van de archieven van de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Bijzonder dat dit gebeurd er zijn zaken die dan voor altijd in het donker blijven. Misschien interessant voor jullie, misschien ook minder interessant.

----> Iemand vertelde mij dat het aluminium oxide in chemtrails afkomstig is van oude benzine auto katalysatoren die bestaan n.l. voor het grootste deel uit aluminium oxide en worden verwerkt en opgekocht door grote chemische giganten zoals Bayer in Duitsland. Het dure platina wordt teruggewonnen en dan blijft er keramisch materiaal en aluminium oxide over. Voor zover ik heb kunnen uitzoeken worden er metalen toegevoegd aan brandstoffen om de verbranding efficienter te maken.

Kortom het mes snijdt aan vele kanten. Ze beschermen de benzine handel waar een overschot van zou komen als iedereen op electrische auto’s zou overschakelen. Ze zorgen dat er genoeg diesel beschikbaar blijft voor de oorlogsmachine en ze verwerken hun chemisch afval, wat door het volk betaald wordt dat benzine autos rijdt en vliegtickets koopt.

Hopelijk zijn er mensen die mijn bevindingen kunnen bevestigen, aanvullen of corrigeren. Ik denk echter dat ik met dit verhaal dichter bij de waarheid zit dan wat er op de meeste chemtrail websites staat. Zolang er op dat soort websites allerlei zaken worden verteld die de benzine handel niet in gevaar brengt is dat alleen maar goed voor de oliemaffia. Follow the money.

Groet, Dickfordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |

15 jaar geleden werd Pim Fortuyn vermoord. Moeten we het zeker ook nog over hebben.

- 4 en 5 mei-hysterie ('vluchtelingen' herdenken op NATIONALE dodenherdenking)
- Toenemende cultureel-marxistische policor- en SJW-hysterie van feministische loeders in NL

- Franse verkiezingen (speelt Macron de 'Russische hackers'- kaart?)

- de zwanenzang van links: Labour nagenoeg weggevaagd in Engelse lokale verkiezingen, net als de Pvd hier

- Trumps schoonzoon Kushner heeft financiele banden met George Soros

- 100 dagen Trump: the good, the bad and the ugly

- safe zones in Syrie (Rusland alsnog aan boord - if you can't beat them, join them)

Bijdrage Henk Mutsaers
Overvaller snel gevonden omdat hij zijn ID kaart had verloren. Had deze overvaller soms te veel gekeken naar het sript van de valse vlag aanslagen?
Verslaggaving Marathon record poging circuit Monza om de maraton onder de 2 minuten te lopen [2.024] Vele media berichtte dat de recordpoging faalde, maar er werd toch een nieuw wereldrecord gelopen?
Uit de nieuwsbrief van Peter den Haring:
De meeste industriëlen stellen de winsten van hun aandeelhouders als prioriteit, zonder zich te bekommeren om werkplezier of werkgelegenheid. Daarom stelen veel werknemers ongegeneerd van hun werkgevers, spullen, geld, ideeën, patenten en klanten? - Loyaliteit bestaat bijna niet meer. Egocentrische hebzucht is de grote motor.

Stelen is zelfs de nieuwe norm:
hacken, chanteren en platweg pikken. Dat is als vanouds de reactie van de armen op uitbuiting door de rijken. Het wachten is op de nieuwe Robin Hood. Een briljante hacker, zo verwacht ik. Vermomde anarchisten kopiëren ondertussen overal compromitterende data van hun malafide werkgevers. Pensioen voor later!
REFERENDUM WET
Als niemand anders het doet gaat SP Kamerlid Ronald van Raak komende week zelf de referendumwet van PvdA, GroenLinks en D66 indienen.
Texas ondergraaft FED met goud/zilver-wet..!!

Canadese onderzoekers hebben een baanbrekende studie gepubliceerd waaruit blijkt dat lage doses penicilline kunnen resulteren in gedragsveranderingen. (op latere leeftijd) Verontrustend: “Er zijn vrijwel geen baby’s in Noord-Amerika die in hun eerste levensjaar nog geen antibioticakuur hebben gehad,” zei dr. Bienenstock.


Postonline: Alleen snelle Keizersnede kan VVD bevrijden van corruptiesmet crematoriumkoning ... er is niets aan de hand, ik heb een rein geweten. Dat laatste dachten al velen vóór hem, die toch de mestvaalt wachtte. Zal Rutte ook ditmaal zijn ongeschonden vertrouwen in de betrokkene uitspreken, de Keizer zonder kleren, zoals hij deed bij Ivo Opstelten en al die anderen?

Trump reverses decades of federal interference in primary education with executive order restoring local control of schools

BP Deepwater Horizon oil spill found to have caused over $17 billion in environmental damage
Shocking study reveals your doctor is WRONG 88% of the time... second opinions rarely agree with your first diagnosis
De mogelijkheid om te gaan stemmen via een App is teruggefloten, ... zou het kunnen zijn dat dit minder mogelijkheden geeft om de stemming te manipuleren ?

De blokkade van Wikipedia in Turkije maakt critici bezorgt, en de SENCUUR van Google dan ? (Startpage | IXquick |

Infowars Nightly News - Plan To Overthrow President Trump Discovered

download de podcast

waarde bron


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]