podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

16-04-2017 In aflevering 51: Ernstige twijfels over serotonine studie - Het drama van Baflo en antidepressiva - Vrouwen die verslaafd zijn aan mobiele telefoon hebben meer risico op depressie - De meeste mensen die een hartaanval kregen hadden normale cholesterolwaardes - Engelse rechter eist gedwongen vaccinaties van kinderen - Mensen op middelbare leeftijd moeten magnesiumsupplement gebruiken - Juist onverzadigde plantenvetten maken meisjes minder aktief - Zijn de BPA vrije plastic soorten echt veilig ? - Symptomen autisme nemen toen bij gevaccineerde dieren - Olijfoilie kan schade door westers dieet verminderen - Kan stevia diabetes helpen controleren en zelfs voorkomen? - Mobiel telefoongebruik tijdens zwangerschap en gedragsproblemen nageslacht - Combi pijnstiller en maagzuurremmers zorgen voor ontstekingen in dunne darm - Tijdens het NAFTA verdrag werd diabetes doodsoorzaak nummer 1 van Mexico - Hoe wifi blootstelling doorwerkt na de zwangerschap doorwerkt op ontwikkeling en gedrag nageslacht - Hoe je bank schildklierkanker kan veroorzaken en het wereldnieuws.... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage Ron Fonteine

Ernstige twijfels over serotonine studie

Het drama van Baflo en antidepressiva


Vrouwen die verslaafd zijn aan mobiele telefoon hebben meer risico op depressie


De meeste mensen die een hartaanval kregen hadden normale cholesterolwaardes


Engelse rechter eist gedwongen vaccinaties van kinderen


Mensen op middelbare leeftijd moeten magnesiumsupplement gebruiken


Juist onverzadigde plantenvetten maken meisjes minder aktief


Zijn de BPA vrije plastic soorten echt veilig ?


Symptomen autisme nemen toen bij gevaccineerde dieren


Olijfoilie kan schade door westers dieet verminderen


Kan stevia diabetes helpen controleren en zelfs voorkomen?


Mobiel telefoongebruik tijdens zwangerschap en gedragsproblemen nageslacht


Combi pijnstiller en maagzuurremmers zorgen voor ontstekingen in dunne darm


Tijdens het NAFTA verdrag werd diabetes doodsoorzaak nummer 1 van Mexico


Hoe wifi blootstelling doorwerkt na de zwangerschap doorwerkt op ontwikkeling en gedrag nageslacht


Hoe je bank schildklierkanker kan veroorzaken

Uitspraak Ron
Wie gelooft in de waarheid van politici blijft de gevangene van vele leugens

Diesel erger dan roken
Diesel exhaust contains up to 6 parts per million of 3-Nitrobenzanthrone. Only discovered in 1997, this is possibly the most potent carcinogen known producing the highest score ever reported in the Ames test, a standard measure of the cancer-causing potential of toxic chemicals, far greater than the previous known strongest (1,8-dinitropyrene, which is also found in diesel exhaust). Breathed in: -> lung cancer | Concentrated in the urine: -> kidney & bladder cancer. This may explain the incidence of these cancers in Australia being thrice that of heavy tobacco smoking central Africa. However, Australian Public Health practitioners seem to ignore its significance.


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com | www.forbiddensource.com | www.kijkbewust.com
last minute zaken die Ron Opvielen

nieuwskanaal

bijdrage luiseraar
 
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Peter V] Voor de elite is iedere dag één april. Leugen regeert, bedrog triomfeert.

[Monika] Hoi Henk,

Hier zijn ook nog een paar linkjes die laten zien dat het niet zo zwart/wit zit hoe Mike het denkt.

https://twitter.com/crimesofbrits

https://www.youtube.com/watch?v=pIXOdCOrgG4

https://de.news-front.info/2017/04/11/willkur-der-us-polizisten-us-cop-wirft-wehrlose-amerikanerin-mit-gesicht-voran-zu-boden/

Geen moslims aan de pas bij al deze ongein…

Wist je dat GB zelfs bij het neerhalen van het Ottomaanse Rijk degene was die ervoor zorgden op een geniepige manier (ook alle andere oorlogen trouwens) Daardoor hebben ze Saoedi-Arabië ‘gesticht’, meegeholpen, net als bij Palestina.

Laat maar Mike daarover iets vertellen. Het gehele SA omhelst het wahabisme, wat onmenselijk is, en alleen dient om mensen te onderdrukken. Wie is die ’koningsfamilie’ in SA?  Dat zijn zionisten die er door zionisten werden neergezet, om de slechteriken als ‘moslims’  te spelen, als ‘tegenpool’. Niet gek toch dat Israël dus helemaal niet bang is voor SA. Want SA is de boevenstaat, die Israel en alle geheime diensten van de wereld nodig hebben, om terreur klusjes in de wereld uit te oefenen. SA is een criminele staat, net als Israel! Zionisme en wahabisme zijn broertjes van elkaar.

Zionisme is de reden voor antisemitisme, en voor terrorisme (want gewild, Israel zal nu altijd supporters vinden die hen groot gelijk geven om moslims te pesten in Palestina).  

Mike zit op de verkeerde fiets…hij is (hoogstwaarschijnlijk) zich niet ervan bewust, dat hij de zionistische agenda uitdraagt, dat is mijn mening.

En dan mag je zeker weten tegen massa-immigratie zijn, ook om het volk wat al hier is een goede start te laten doen.

Maar waarom de massa-integratie? Dat vertelt deze mevrouw Barbara Lerner-Spectre…maar een minuutje, goed luisteren… https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Dat is de reden waarom we zo veel toestroom hadden, en Merkel en de rest zijn net zo zionistisch. Dat zijn vaak de hervormde christenen (geen katholieken) maar mensen uit protestantse kringen zoals het DDR geloof, Merkel (vader is een dominee die van Hamburg naar Oost-Duitsland verhuisde met Merkel erbij in de 50er jaren) en Frauke Petry was ook met een dominee getrouwd (waar ze al 4 kinderen mee heeft) en wiens naam ze hield naar haar scheiding van hem,  net als Merkel met de naam van haar ex-man rondloopt.  De moslims worden alleen gebruikt, misbruikt om het eigenlijke doel, Groot Israel te stichten, en GB onder Boris Jelzin euh Johnson, zal er wel voor zorgen. Alles foute boel, Henk. Helaas.

Ik had het Mike wel zelfs geschreven, maar meneer is blijkbaar alleen te bereiken, wanneer men zich aanmeldt via zijn forum… had ik even geen zin in. ;)

Alle goeds gewenst voor jullie,[Geert]
[Maaike]
[Geert] CIA wil einde van Wikileaks

De machtigste inlichtingendienst ter wereld, de CIA beschouwt Wikileaks als een bedreiging voor Amerika, vrijheid en democratie.


[Maaike] 
fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |
NATO Build-Up in Eastern Europe Continues

Large U.S. Military Convoy Heading to Northern Syria
Declassified CIA Doc Reveals Plan to Destroy Syria for Oil


U.S.-Led Coalition Strike Hits ISIS Chemical Weapons Depot, But Scores of Civilians As Well

Every Time John McCain Makes Secret Trips to Syria, Chemical Attacks Follow
Who Is Trump to Lecture the World about Chemical Weapons! Remember Agent Orange?

Robert Parry: Syria Chemical Attack Was Launched from Saudi-Israeli Base in Jordan
Scott Adams: The North Korea Reframe

Out of Sweden’s 15 Most Wanted People 14 Are Immigrants!

German Police: Migrant Crime Drastically Increased in 2016
Trump Dumps “Mother Of All Bombs” on Afghanistan
Guess Who’s in Charge of America’s Nuclear Arsenal?
Generals Taking Over the White House
Arabs Running Slave Markets in Lybia

Israel Bombs and Kills Children All the Time, You Just Don’t Hear about It

Trump Didn’t Sign G7 Climate Change Statement
Is Trump Jewish?

Prepare for Landslide: Nearly 40% of French Youth Back Le Pen

Quick! Quick! We Need a Manufactured Crisis Because Le Pen Is Winning!

Iraq War Veteran Speaks Out: ‘I Helped Create ISIS’
U.S. Govt. to Shut Down on April 29th?
8yo Boy Drives 4yo Sister to McDonald’s for Cheeseburger
Bijdrage Henk Mutsaers
Deze week hoorde ik een geweldig liedje in de "Truth Honor Integrity Show" Ik weet niet wie het zingen maar de titel spreekt mij zeker aan: "Stick That New World Order In Your Ass". IK GA ER VAN UIT DAT DE SCHRIJVERS ER ZEER VEREERD MEE ZIJN ALS IK HUN LIEDJE VERDER VERSPREID.
Boek Ode aan de e nummers [Nwsbrief Ron]

Men probeert ons eerst jaren voor te houden dat margarines met geharde vetten gezonder zouden zijn dan echte roomboter en verder dat zoetstoffen de oplossing zijn voor overgewicht. Jaren later ontdekten men dat juist die geharde vetten onze hersenen en harten vernielden maar de industrie ontliep zijn straf, net zoals sjoemeldiesel was er sprake van sjoemelboter.

En hetzelfde geldt voor zoetstoffen, er wordt steeds meer bewezen mbt de schadelijkheid van deze chemische suikers maar de industrie mag de mensen blijven misleiden. En het is de laatste weken weer bar en boos.

Fred Brouns promoot de suikerindustrie, Martijn Katan mag bij Radar de lofzang bezingen op die veilige zoetstoffen en de nieuwste ster aan het industriefront mag gratis reclame maken voor fastfood, magnetronmaaltijden en e-nummers. Je kunt zulke mensen niet meer serieus nemen.

De e-nummer dame presenteerde zich als expert in het NRC en bij Jeroen Pauw maar de dame is blijkbaar niet op de hoogte van de laatste studies op dit gebied en wil blijkbaar door veel publiciteit haar boekje zien te slijten.

Ook zoetstoffen vallen onder die veilige e-nummers, maar als ik alleen al zie wat ik de laatste jaren verzameld aan informatie over de nadelen hiervan heeft ze blijkbaar een stuk van diezelfde mooie wetenschap genegeerd, cherry picking noemen ze dat.

Volgens deze "expert" bij Jeroen Pauw zouden e-nummers veilig zijn, helaas kijkt ze niet naar laatste studies op dit gebied want ook zoetstoffen vallen onder deze e-nummers. Ze maken dik, vergroten je eetlust, verstoren je darmflora, zijn schadelijk tijdens de zwangerschap, ze kunnen je nieren beschadigen en meer. Ga zelf op onderzoek en laat je niet misleiden.....

http://leefbewust.com/themas/light_produkten.htmlBNR nieuwsradio deze week over het nieuwe Fake NIeuws Filter van Facebook en Google. Mensen kunnen aangeven of een artyikel nep nieuws is maar er zijn helaas ook nog Trollen die echt nieuws kunnen aanmerken als nep nieuws. Des de alternatieve mensen zijn nu ineens de trollen. De rollen zijn dus nu ineens omgedraaid, ... hoor ik !!

P.S. De bezoekers op gedachtenvoer en dotcom.radio die via Twitter komen zijn << 0 >> de boezoeksr die via Linkdin komen zijn << 0>> de bezoekers die via Favebook kwamen de laatste 500 bezoekers waren << 4 >>. Sinds wij de sociale media buttons verwijderd hebben en onze luisteraars gevraagd hebben ons nieuws niet meer te delen via de SPIONAGE robots van Facebook en Google blijkt dat we ook bijna niet meer gedeeld worden en toch de zelfde schare bezoekers blijven behouden.

Het betekend echter wel dat mensen die NU PAS WAKKER AAN HET WORDEN ZIJN MINDER MAKKELIJK aan alternatieve informatie komen.

Panama Papers pers prijs: (BNR) schouderklopje voor de pers (aan zichzelf) "We blijken dus ook iets geheim te kunnen houden voor een half jaar" mmmmh "Iets geheim houden" Kanker genezen wordt al sinds 1931 geheim gehouden. Vaccinaties gevaarlijk, medicijnen gevaarlijk en niet werkzaam, chemotherpie schaad de gezondheid en zeer vaak dodelijk, .... etc
De regering van Trump heeft nauwe contacten met Rusland en dat wordt momenteel onderzocht. President Donald Trump heeft zelf ook een innige verhouding met Rusland!!! Hij heeft dubieuze financiële connecties en door de sexschandalen maakt Trump zichzelf de meest chantabele persoon, terwijl hij de belangrijkste persoon, de machtigste man van de wereld is.
Islam: 1400 jaar terreur
Islam is 's werelds snelst groeiende 'godsdienst'. Met 1,7 miljard volgers, oftewel 23% van de totale wereldbevolking, is het inmiddels de op een na grootste religie ter wereld. Alleen het christendom, met 2,2 miljard wereldwijde aanhangers (32% van de wereldbevolking), is groter. Islam is echter veel meer dan een godsdienst, het is ook een rechtssyteem, dat 'sharia' wordt genoemd. ...
Video serie The Truth about Vaccins: Hoe komt het dat in Japan al die nare zaken veel minder voorkomen? Antwoord: Schone vaccinaties zonder giftige toevoegingen. De rest van de wereld zijn dus slachtoffer van een Euginetica programma ?

download de podcast

thinking in ways of violence


referendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]