podcast download | luisteren

podcast
medeplichtig

 

Vanaf deze pagina zijn de podcast afleveringen te downloaden | beluisteren. De muziek die gebruikt wordt is royalty vrije muziek die hier te downloaden is: Royalty Free Music: Wouter Siteur | background music for free | Waarom gebruiken we achtergrondmuziek?

19-03-2017 In aflevering 47: Slecht slapen tijdens de vroege jeugd kan leiden tot cognitieve gedragsproblemen op latere leeftijd - Kinderen worden meer blootgesteld aan schadelijke vervuiling op weg naar school dan op weg naar huis - Geluidsgolven stimuleren geheugen ouderen en diepe slaap - Ziekenhuisvloeren vormen een groter gezondheidsrisico dan aangenomen - Concentraat van blauwe bessen verbetert de werking van de hersenen bij ouderen - Bijdrage lezers - verkiezingen NL - en weer veel internationaal nieuws .... [ download | rechts klik ] Meer informatie over de onderwerpen van deze uitzending | Alle pagina's / artikelen / links

al het nieuws wel doordacht

Meer informatie | links

bijdrage luiseraar
Wat voor vragen roept deze uitzending bij jou op en zou je hier op willen reageren? | Of heb je een andere vraag / bijdrage? | Contact |

[Geert] NL wil meer EU!” En dan mag u nu alle beloftes weer vergeten Eens zien, de ‘normen en waarden’ van de VVD: Meer EU met EU belastingen en het EU leger, meer CETA en TTIP, meer immigratie, meer graaien door politici, meer graaiende bankiers, meer overheidsvoyeurisme, meer neoliberalisme, meer grootbedrijf, meer referenda negeren, meer oost- en zuidwaartse welvaart transfers, meer overheid, meer collectivisme, meer soberheidsbeleid.

Tegelijkertijd: minder welvaart voor de bevolking, minder inspraak, minder democratie, minder privacy, minder verantwoording afleggen door de overheid, minder identiteit, minder Nederland, weg met ons.


[Geert] De kater van 15 maart De kater van de Tweede Kamerverkiezingen achtervolgt me de hele dag. Grofweg 2 miljoen VVD-stemmers steunen het meest asociale beleid sinds mensenheugenis en ongeveer 1,4 miljoen Nederlanders dragen het haatbeleid van Wilders een warm hart toe. In wat voor land leef ik?


[Maaike] Beste Henk, Hierbij een onthutsende / emotionele video

De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider fro
m Coöperatie De Vrije Media u.a. on Vimeo.


[Allard] Beste Henk, Ik zag je oproep op Linkedin. Zakelijke nieuwtjes worden daar uitgewisseld, verder is het een saai platform, dat zal ook niet veranderen.

Maar ik wil je een enorm compliment geven voor je site, artikelen en dotcom-radio! Ik was voornemens om niet te gaan stemmen, omdat mijn mening totaal niet vertegenwoordigd wordt in Den Haag. Je hebt me getriggerd om dit keer wel te stemmen en wel op Forum voor Democratie. De vergelijking van de splinter die pijn kan doen is heel sterk! Maar dat is nu al niet meer aan de orde: ik schat dat ze wel 4 zetels kunnen halen! Ik ben trouw luisteraar van dotcom radio en kan me helemaal vinden in jullie standpunten.


nieuwskanaal

bijdrage Ron Fonteine

Slecht slapen tijdens de vroege jeugd kan leiden tot cognitieve gedragsproblemen op latere leeftijd

Een studie onder leiding van een kinderarts van het Massachusetts General Hospital stelt vast dat kinderen van 3 tot 7 die niet genoeg slaap krijgen, meer kans hebben op problemen met aandacht, emotionele controle en relaties. Online gerapporteerd in het tijdschrift Pediatrics Academic, bleek de studie significante verschillen aan te tonen in de reacties van ouders en leerkrachten op onderzoek met betrekking tot uitvoerende functies - die aandacht, werkgeheugen, redeneren en het oplossen van problemen omvatten - en gedragsproblemen bij 7-jarige kinderen, afhankelijk over hoeveel slaap ze hebben op jongere leeftijd.

Lees verder


Kinderen worden meer blootgesteld aan schadelijke vervuiling op weg naar school dan op weg naar huis

Volgens een nieuwe studie hebben baby's in kinderwagens, die oudere broers en zussen vergezellen naar school, twee keer zoveel kans op blootstelling aan schadelijke luchtverontreiniging in de ochtend dan in de namiddag. Het nieuw onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Environmental Pollution, wijst op de hogere niveau’s van blootstelling van baby's in kinderwagens aan fijne en ultrafijne stofdeeltjes tijdens de ochtenduren van schoolkinderen ten opzichte van de namiddag.

Lees verder


Geluidsgolven stimuleren geheugen ouderen en diepe slaap

Zachte stimulatie via geluid, zoals het ruisen van een waterval, dat synchroon loopt met het ritme van hersengolven, verbeterde de slaap significant bij ouderen en het verbeterde ook hun vermogen om woorden te onthouden, zo blijkt uit een studie van Northwestern Medicine. Diepe slaap is essentieel voor het geheugen. Maar vanaf de middelbare leeftijd neemt de diepe slaap aanzienlijk af, wat volgens wetenschappers bijdraagt aan geheugenverlies tijdens het ouder worden.

Lees verder


deze week

Ziekenhuisvloeren vormen een groter gezondheidsrisico dan aangenomen

Ziekenhuisvloeren kunnen een verwaarloosde bron van infectie zijn, volgens een in maart gepubliceerde studie in de uitgave van het American Journal of Infection Control, het officiële blad van de Association for Professionals in Infection Control and Epidemiology (APIC). Omdat spullen in de kamer van de patiënt de vloer kunnen raken, kunnen pathogenen op de vloer zich snel verplaatsen naar de handen en vaak aangeraakte oppervlakten in de ziekenhuiskamer.

Lees verder


Concentraat van blauwe bessen verbetert de werking van de hersenen bij ouderen

Uit een onderzoek aan de Universiteit van Exeter blijkt dat het drinken van geconcentreerd bosbessensap de werking van de hersenen bij oudere mensen verbetert. In de studie ondervonden gezonde mensen tussen 65 en 77 die dagelijks geconcentreerd bosbessensap dronken verbetering in de cognitieve functie, in de bloedtoevoer naar de hersenen en in de activering van de hersenen tijdens het uitvoeren van cognitieve tests. Er waren ook aanwijzingen van verbetering van het werkgeheugen.

Lees verder


Monsanto tried to hide evidence of glyphosate (RoundUp) causing Non-Hodgkin's Lymphoma

Heartbreaking letter from dying EPA scientist begs Monsanto "moles" inside the agency to stop lying about dangers of RoundUp (glyphosate)

NL - 34 wetenschappelijke studies tonen de schadelijkheid van Wi-Fi aan

NL - Klokkenluiders Luxleaks ook in beroep veroordeeld

NL - Melatonine en lichttherapie voor kinderen met slaapproblemen

Video - Lange Frans neemt geen blad voor de mond, Delft

Could probiotics ease YOUR diabetes? Gut-improving bacteria could REDUCE disease risk

Painkillers warning - common pain pills, including IBUPROFEN, increase risk of heart attack


De overige nieuwtjes - www.leefbewust.com

fordidden source alternatieve nieuwsbron
Bijdrage Arend Zeevat
Dagelijks publiceerd Mike op zijn website: - Exposing the Elephant in the Room. [Noot: letterlijk vertaald "Wat zelfs een blinde zou moeten kunnen waarnemen.] Onderwerpen over onder andere: Agenda 21 - Economy - EU - Fake terror - Food & Health - Fukushima - Geo Politics - Global warming - Hidden History - Middle East - Police State - PC Feminism - Russia - Spirituality - UK - Vaccines - Video & Images - Zionism | Ook kun je [na registratie] terecht op zijn Facts Forum |
False Flag Warning to Launch War against North Korea!
Moscow and Beijing Join Forces to Bypass U.S. Dollar
Russia Has Proof U.S. Struck Mosque in Syria, Killing 40
Forced Vaccination Bills Being Pushed Through in 35 American States

Is Trump a Jacksonian?
Busted! Newspaper Caught Changing Its News
PatriotRising: ‘Why I Decided to Work for Putin and the Russians’ (Jon Raporport)
Turkish FM: ‘Religious Wars Will Start in Europe’

American “Aid” to Israel Continues under Trump

Russian Parliament to Investigate American Media!

Pic of Angela Merkel at Age 17 Marching with East German Communists

Sinn Fein Calls for Irexit
When Money Is “Free”, Discipline Evaporates – When Discipline Evaporates, Disaster Happens
Countless Girls Suffer from Paralysis, Blood Clots, Brain Damage, Chronic Pain As a Result of Gardasil HPV Vaccine

Facilitating Financial Collapse – Fed Raises Rates Again
Lady Justice Just Took Off Her Blindfold
Beginning of the End for Ukraine
WikiLeaks Releases Massive Dump of 8 Years of Obama Wiretapping

Chemo Kills Cancer Patients


Bijdrage Henk Mutsaers

Verkiezingsuitslag 2017 teleurstellend,
Nederlanders nog steeds in een diep coma !

Over censuur en lolbroeken

Het vervelende van censuur is, dat degenen die het betreft er zelf niets van merken...

Tip: Als u familie, vrienden of kennissen heeft met een emailadres van casema.nl, home.nl, quicknet.nl of ziggo.nl kunt u hen eventueel een link naar dit artikel sturen, zodat ze dit op z'n minst te weten komen.

Vroeger waren er van die anti-spam programmaatjes, zoals het sympathieke Spamfighter, waarvan de gebruikers elkaar meldden of een email als spam beschouwd moest worden. Bij andere geadresseerden van een identieke email verdween het dan in de spamfolder. Dan waren er altijd wel een paar lolbroeken, die van alles en nog wat als spam gingen bestempelen. Die lolbroeken zijn ondertussen groot geworden en werken nu dus kennelijk bij Ziggo.Study Finds High-Dose B Vitamins Have Protective Effect Against Air Pollution In further evidence that essential micronutrients are highly effective in protecting human health, a new study from the United States has found that high-dose B vitamins may “completely offset” the damage caused by the most dangerous type of air pollution. Published in the prestigious Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) journal

Inzending Lokale Omroep Awards 2016: dotcom.radio is een nieuwsprogramma met wereldnieuws, politiek, gezondheid en alles wat er om ons heen in de wereld gebeurd

Main Reasons Iodine Supplementation is Essential We knew a hundred years ago that we needed more iodine and governments started putting a tiny bit in table salt. It was not enough and after the nuclear accident at Fukushima, we need more because of the radioactive iodine released into the environment. Dr Sircus

Je schrijft je levensverhaal niet met woorden maar met daden. Wat telt is niet wat je denkt maar wat je doet.

- Patrick Ness
download de podcastreferendum nexit

ziektekostenverzekering

succes boeken

kennis geeft de morale plicht om te delen | disclaimer | eBoek Zoektocht naar gezondheid | Hope Comes In The Dark [download]